Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Δημόσια ανταλλακτική βιβλιοθήκη στα Χανιά

Χωρίς εγγραφή και συνδρομή και με ελεύθερο ωράριο λειτουργίας


Με στόχο το βιβλίο να γίνει προσιτό σε κάθε πολίτη, ο δήμος Χανίων σε συνεργασία με τη Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) και μέσω δράσης του προγράμματος life, εφάρμοσαν στα Χανιά μια νέα πρωτοβουλία γνώσης, αυτή της υπαίθριας δημόσιας ανταλλακτικής βιβλιοθήκης.

Το... Χριστουγεννιάτικο ''δώρο'' της ΔΕΗ σε ιδιοκτήτες σπιτιών και καταστημάτων!

Διαδοχικές διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται από το πρωί σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου. Το μεγάλο πρόβλημα...

Συγκλονίζει ένας πατέρας! Έκλεβα ζώα για να ταΐσω τις γιορτές τα παιδιά μου!

Ο 28χρονος πατέρας παραδέχτηκε την κλοπή που διέπραξε, αλλά η εξήγηση που έδωσε ''άγγιξε'' τους δικαστές...


Η άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει πέσει ένας 28χρονος ήταν και η αιτία που τον οδήγησε στην παρανομία, σύμφωνα με την απολογία του στον ανακριτή.

Κρυφές κάμερες ... και στα μαντριά!

Κρυφές κάμερες δεν τοποθετούνται μονάχα σε γραφεία ή σε σπίτια, υπάρχουν και σε ... κοτέτσια και στάβλους στην Κρήτη και μάλιστα αποδεικνύονται και εξαιρετικά χρήσιμες! Η κρυφή κάμερα που τοποθέτησε αγρότης σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Δέκα ήταν αυτή που αποκάλυψε την ταυτότητα του ζωοκλέφτη, ο οποίος είναι ένας 28χρονος κάτοικος της περιοχής με πλούσια παραβατική συμπεριφορά.

Ηράκλειο: Ανταλλάζουν το χαρτί με γάλα για να ταΐσουν τα παιδιά τους

Αποκαρδιωτική η κατάσταση που επικρατεί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου


Άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί και ένα κουτί γάλα για να ταϊσoυν τα παιδιά τους. Άνθρωποι κάθε ηλικίας που τους έχει καθηλώσει η φτώχεια και η ανέχεια. Εν ολίγοις, πολίτες που έχουν χάσει τα πάντα μετά και τον ερχομό της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Κυκλοφορούν «Λιάπηδες» και στη Κρήτη

Το φαινόμενο "Λιάπη" γνωρίζει άνθηση και στην Κρήτη καθώς έχουν καταγραφεί αυξημένα περιστατικά οδηγών που κυκλοφορούν με πλαστές πινακίδες, χρησιμοποιώντας μάλιστα ευφάνταστες δικαιολογίες προκειμένου να δικαιολογήσουν την πράξη τους.


Το παράδειγμα του πρώην Υπουργού Μεταφορών φαίνεται ότι βρίσκει μιμητές κυρίως στο Ηράκλειο,όπου σύμφωνα με τον διοικητή της Τροχαίας Μανώλη Χρυσό, για το

Ρέθυμνο: Δωροκάρτες από τους εμπόρους στους άπορους πολίτες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο και παρέδοσαν τις Δωροκάρτες 


Συνεχίζοντας τις υποστηρικτικές δράσεις του προγράμματος «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο και παρέδοσαν τις Δωροκάρτες που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, για την διάθεσή τους σε οικογένειες του Ρεθύμνου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...