Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Αθλος 72 ωρών στο Αιγαίο

sailingImage via WikipediaΜε ένα σκάφος του 1966 και με πλοηγό τα αστέρια, δύο ιστιοπλόοι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν έναν ναυτικό άθλο μέσα σε μόλις 72 ώρες! Ο Ιορδάνης Πασχαλίδης και ο Κώστας Τριγκώνης διέσχισαν όλο το Αιγαίο ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη και καταλήγοντας στα Χανιά.

Οι δύο ιστιοπλόοι έκαναν 560 ναυτικά μίλια δίχως την παραμικρή στάση και χωρίς τη βοήθεια ηλεκτρονικών οργάνων, GPS ή ραντάρ. Μέσα σε τρεις ημέρες έκαναν τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Κυρά Παναγιά-Σκύρος-Κάβο Ντόρο-Ανδρος-Τήνος-Σύρος-Σίφνος-Πολύαιγος-Κίμωλος-Μήλος-Χανιά.

Το εγχείρημα πραγματοποίησαν με ένα σκάφος Tornado Sailing, το οποίο έχει δυνατότητα να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 37 ναυτικά μίλια, έχει μήκος 6 μέτρα, συνολική επιφάνεια πανιών 49 τ.μ. και βάρος λιγότερο από 155 κιλά. Το σκάφος σχεδιάστηκε το 1966 και βρίσκεται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1976. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΕΔΩ

Bουτηγμένα στα χρέη χιλιάδες νοικοκυριά


Σε πραγματικά οριακό σημείο βρίσκονται χιλιάδες νοικοκυριά, τα οποία, βουτηγμένα στα χρέη, προσπαθούν να τα ρυθμίσουν δικαστικά τις οφειλές τους. Αυτή είναι η σαφής διαπίστωση του νέου Υπουργού Οικονομικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, σε γραπτή ενημέρωση προς στο Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα, αναφέρει ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2011 κατατέθηκαν πάνω από 3.200 αιτήσεις για τη ρύθμιση χρεών.

Ειδικότερα, ο Υπουργός υπογραμμίζει ότι «σύμφωνα με το αριθ. 1293/5-72011 έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους έχουν κατατεθεί περισσότερες από 3.200 αιτήσεις για δικαστική ρύθμιση των χρεών, στο πλαίσιο του Νόμου 3869/2010».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Χωρίς διασώστες το ΕΚΑΒ Κρήτης


Την άμεση κάλυψη των ελλείψεων σε διασώστες στο ΕΚΑΒ Κρήτης ζητά με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Λοβέρδο.

Ειδικότερα, στο έγγραφό του ότι «οι ελλείψεις σε οχήματα και προσωπικό στο ΕΚΑΒ είναι μεγάλες, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, όσο και στην περιφέρεια, με αποτέλεσμα πολλά ασθενοφόρα να παραμένουν καθηλωμένα και να τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η ζωή των ασθενών». Υπογραμμίζει δε ότι «στο ΕΚΑΒ και στα Κέντρα Υγείας της Κρήτης υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις προσωπικού», ενώ «μάλιστα, αρκετές φορές τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να στελεχωθούν κατά τις προβλέψεις του νόμου, ώστε οι διακομιδές να μην γίνονται με διασώστη και γιατρό».

Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει ότι «είναι κρίσιμη η άμεση ενίσχυση του προσωπικού του ΕΚΑΒ με συμβασιούχους διασώστες, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η απρόσκοπτη διακομιδή ασθενών και επειγόντων περιστατικών», ενώ σημειώνει ότι «οι εν λόγω ελλείψεις στα πληρώματα ασθενοφόρων καθιστούν φανερή την αδυναμία του στόλου των ασθενοφόρων να ανταποκριθούν στις πραγματικές ανάγκες των νομών της Κρήτης, οι οποίες είναι αυξημένες και λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και της μαζικής εισροής τουριστών».

Ως εκ τούτου, «η ταχύτερη μεταφορά των ασθενών στο νοσοκομείο μπορεί να τους σώσει κυριολεκτικά τη ζωή», «πόσοι ακριβώς διασώστες πρόκειται να προσληφθούν με σύμβαση σε επίπεδο Κρήτης την αμέσως επόμενη περίοδο για την κάλυψη των υπαρχόντων σημαντικών ελλείψεων που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Κρήτη». Επιπλέον, ερωτά «ποιος είναι ο κεντρικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για την πρόσληψη διασωστών του ΕΚΑΒ σε όλη τη χώρα», όπως και εάν «υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα κάλυψη των σημαντικών ελλείψεων προσωπικού που παρατηρούνται και τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό».


kritinea.gr

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ: "Καταγγελία για παράνομη παραμονή σε σύμβαση κινητής τηλεφωνίας, μετά την λήξη της"


Μαζικές είναι οι καταγγελίες που δέχεται η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, από καταναλωτές που είναι χρήστες κινητής τηλεφωνίας, για τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας αλλά και τα προγράμματα τους.
Εκείνο, που πραγματικά θα πρέπει να ξέρει και να προσέξει ένας καταναλωτής, είναι η καταχρηστική σύμβαση που "βιαστικά" υπογράφει με τους εκπροσώπους μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας,, όταν θελήσει για τον α ή β λόγο ,να κάνει διακοπή της σύνδεσης.Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι εκπρόσωποι των εταιρειών, τον υποχρεώνουν μονομερώς και υπογράφει μία σύμβαση ότι ,η αποσύνδεση θα του γίνει μετά από ένα μήνα .και ακόμα του βάζουν και υπογράφει τον όρον ότι, δεν θα έχει καμία απαίτηση από την συμβαλλόμενη εταιρεία, συγχρόνως, του πουλάνε και " εξυπηρέτηση" φορτώνοντας του άλλους δύο μήνες να πληρώσει "πάγια και πρόσθετα 'εξοδα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μιχελογιαννάκης: Προσέλκυση επενδύσεων στον τουρισμό

Στη συνεδρίαση της Βουλής και στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη και τη δημοσιονομική εξυγίανση – Θέματα αρμοδιότητας Υπουργείων Οικονομικών, Πολιτισμού και Τουρισμού και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, ανέφερε τα εξής:

Η αύξηση της εποχικότητας

Η προσέκλυση επενδύσεων

Η αύξηση της μέσης δαπάνης του επισκέπτη

Όλα αυτά θα είναι αποτελέσματα του θεσμού των σύνθετων καταλυμάτων και η Κρήτη πρέπει να ενταχθεί σε αυτόν το νέο θεσμό.

Όσο αφορά τα τυχερά παιχνίδια, είναι ζητούμενο να υπάρξει προστασία ανηλίκων, έλεγχος του πλούτου και όχι καπέλωμά του από οργανωμένα συμφέροντα, αλλά και στήριξη των μικρών επιχειρήσεων.

Τελειώνοντας και όσο αφορά τις συγχωνεύσεις, ζήτησε δέσμευση για καμία απόλυση.

Μιχελογιαννάκης: Μείωση προστίμων για τα αυθαίρετα


Στη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με θέμα «Περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων, ρύθμιση αυθαιρέτων σε συνάρτηση με δημιουργία περιβαλλοντικού ισοζυγίου και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΚΑ», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, ανέφερε τα εξής:
Πολύ σημαντικά  σημεία τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν  όσον αφορά στα αυθαίρετα είναι  τα παρακάτω:
  1. Η μείωση των προστίμων,
  2. Η εξόφληση των προστίμων σε διάστημα τριών χρόνων,
  3. Το πρόστιμο να ορίζεται βάσει προεδρικού διατάγματος,
  4. Η επέκταση σε παραπάνω τετραγωνικά για το παράβολο,
  5. Το ξεκαθάρισμα, σε περίπτωση συνιδιοκτησίας, της πρώτης, δεύτερης κλπ κατοικίας,
  6. Πρώτα η μεταβίβαση και μετά η ρύθμιση για ξεκαθάρισμα ιδιοκτησίας μεταξύ παιδιών.

Ρέθυμνο: 503 επιχειρήσεις έβαλαν «λουκέτο».


Εμφανή είναι τα σημάδια της οικονομικής κρίσης στην αγορά του Ρεθύμνου. Πολλές επιχειρήσεις δίνουν καθημερινά αγώνα για να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους, ενώ αρκετές δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν και έχουν διακόψει ήδη τη λειτουργία τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, το πρώτο εξάμηνο του 2011 συνολικά 102 επιχειρήσεις στο νομό έβαλαν «λουκέτο».

Η εικόνα είναι θλιβερή σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης, όπως στις οδούς Αρκαδίου, Εθνικής Αντιστάσεως, Μοάτσου, στις λεωφόρους Κουντουριώτη και Σταμαθιουδάκη, όπου η μια επιχείρηση κλείνει μετά την άλλη.

Το πρώτο εξάμηνο του 2011, πάντως, μπορεί να διέκοψαν τη δραστηριότητά τους 102 επιχειρήσεις αλλά 190 δήλωσαν έναρξη λειτουργίας στο Επιμελητήριο, γεγονός που, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, φανερώνει σταθεροποίηση του εμπορικού κλίματος στην τοπική αγορά, αφού τους τελευταίους μήνες τα καταστήματα δεν κλείνουν με τους (ταχείς) ρυθμούς των δυο τελευταίων ετών.

Η εικόνα είναι σαφώς βελτιωμένη σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του περσινού έτους, οπότε διέκοψαν τη λειτουργία τους 227 επιχειρήσεις και ιδρύθηκαν 178.

Τα νούμερα, ωστόσο, προκαλούν έντονο προβληματισμό, αν συνυπολογιστούν τα στοιχεία του 2010, οπότε συνολικά 401 επιχειρήσεις «χάθηκαν» από την τοπική αγορά. Επομένως, μέσα σε ενάμιση χρόνο 503 επιχειρήσεις έβαλαν «λουκέτο» στο νομό.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, οι νέες εγγραφές στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, ανήλθαν σε 453 (351 το 2010 και 190 το πρώτο εξάμηνο του 2011).

Ο κλάδος που έχει πληγεί περισσότερο είναι της οικοδομής, όμως, φαίνεται πως έχει επηρεάσει αρνητικά και άλλες επιχειρήσεις των οποίων ο κύκλος εργασιών σχετίζεται με την οικοδομική δραστηριότητα. Στις περισσότερες από 500 επιχειρήσεις που έκλεισαν στο νομό από τις αρχές του 2010 έως σήμερα, συμπεριλαμβάνονται καταστήματα που πωλούσαν οικοδομικά υλικά, χρώματα, σίδερα, ξυλουργικά, έπιπλα, ηλεκτρικά, ενώ «λουκέτο» έχουν βάλει καταστήματα με ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, ρούχα και παπούτσια.

Αρκετά από αυτά, μάλιστα, παραμένουν χωρίς ενοικιαστή εδώ και μήνες, καθώς όπως λένε άνθρωποι της αγοράς, τα ενοίκια παραμένουν σε υψηλά επίπεδα παρά την οικονομική κρίση.

«Τώρα το καλοκαίρι τα πράγματα είναι καλύτερα για μας, όμως η κατάσταση παραμένει απογοητευτική. Ο τζίρος μας έχει μειωθεί κατά πολύ» ανέφερε στα «Ρ.Ν.» επιχειρηματίας της οδού Αρκαδίου. Συνάδελφός του, πρόσθεσε: «Είμαστε σε αδιέξοδο. Υπάρχουν μέρες που φτάνει το μεσημέρι, κλείνω το κατάστημά μου και δεν έχω στο ταμείο ούτε πενήντα ευρώ. Πλέον, δεν βγάζουμε ούτε τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεών μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ένας ακόμα επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στη λεωφόρο Κουντουριώτη: «Έτσι όπως πάει η κατάσταση, θα κλείσουμε όλοι. Κάθε τέλος του μήνα κάνω μεγάλο αγώνα για να καταφέρω να καλύψω τις επιταγές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου. Τώρα είναι περίοδος εκπτώσεων, πουλάω όλα τα εμπορεύματα 40% φθηνότερα και πάλι ο κόσμος δεν ψωνίζει».

Τα στελέχη του Επιμελητηρίου, δηλώνουν πως όντως ο αριθμός των επιχειρήσεων που έχουν κλείσει έως σήμερα είναι μεγάλος για τα τοπικά δεδομένα, ωστόσο επισημαίνουν ότι το Ρέθυμνο βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα συγκριτικά με άλλες περιοχές της Ελλάδας, εξαιτίας κυρίως του τουρισμού που τους καλοκαιρινούς μήνες δίνει πολύτιμη «ανάσα» στους επιχειρηματίες.

Να σημειωθεί, ότι εκτιμάται πως οι επιχειρήσεις που έχουν κλείσει τους τελευταίους μήνες είναι περισσότερες, ωστόσο ο ακριβής αριθμός δεν είναι γνωστός, καθώς υπάρχουν καταστήματα στο νομό που δεν δηλώνουν την έναρξη ή τη διακοπή της λειτουργίας τους, στο μητρώο του Επιμελητηρίου.

Ρεθεμνιώτικα Νέα

Ασφυκτικός φόρτος εργασίας στον ΟΠΑΔ Χανίων


Η πρόσληψη δύο συμβασιούχων ελεγκτών γιατρών στον οργανισμό περίθαλψης δημοσίων υπαλλήλων, δε θα λύσει το πρόβλημα εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων τονίζει για μία ακόμη φορά η διεύθυνση του ΟΠΑΔ, έχοντας μόλις 4 άτομα προσωπικό.

Οι νέοι συμβασιούχοι, αναμφίβολα θα αποφορτίσουν με την εργασία τους το βεβαρυμμένο έργο της υπηρεσίας, ωστόσο μέχρι να εκπαιδευτούν και να ξεκινήσουν ουσιαστικά να αποδίδουν παραγωγικά, θα πρέπει να φύγουν.

Τουλάχιστον 40.000 ασφαλισμένοι του Δημοσίου, εξυπηρετούνται από τον ΟΠΑΔ του Νομού Χανίων. Υπάρχουν υπάλληλοι που κυριολεκτικά κρατούν τις Θερμοπύλες, τονίζει η διεύθυνση της υπηρεσίας, συμπληρώνοντας πως ο αριθμός των ασφαλισμένων που εξυπηρετούνται στα Χανιά, αυξάνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η αυταπάρνηση των εργαζομένων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς, δεν αρκεί. Οι υπάλληλοι στον ΟΠΑΔ Χανίων, δουλεύουν υπερωρίες χωρίς να πληρώνονται και είναι απορίας άξιον στις μέρες μας, ποιος υπάλληλος θα επιθυμούσε να μεταταχθεί σε μία αντίστοιχη υπηρεσία.

Οι θεωρήσεις βιβλιαρίων του Δημοσίου και του ταμείου ΤΣΑΥ, θα γίνονται από την Πέμπτη 4 Αυγούστου στα γραφεία του ΟΠΑΔ Χανίων πλέον και όχι πια στο νοσοκομείο


neatv.gr

Ξέσπασε φωτιά στη Σκαλωτή Σφακίων

fireImage by matthewvenn via FlickrΜεγάλης έκτασης φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στη Σκαλωτή Σφακίων.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει 11 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 30 Πυροσβέστες αλλά και 14 άτομα πεζοπόρων τμημάτων μαζί με τη συνδρομή εθελοντών.

Στην κατάσβεση επιχειρεί και ένα ελικόπτερο ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο των Πυροσβεστικών μέσων.

Η φώτια που κινείται σε δύο μέτωπα κατακαίει έκταση με ελαιόδεντρα και γεωργικές καλλιέργειες.

Enhanced by Zemanta

Ρέθυμνο: Πατέρας και γιος διατηρούσαν οπλοστάσιο

Russian RPDs DM-SD-04-06986Image via Wikipedia
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Σε αποθήκες οπλισμού όπου διατηρούσαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο με όπλα και πυρομαχικά, είχαν μετατρέψει το σπίτι όπου κατοικούσαν αλλά και το ποιμνιοστάσιό τους στην περιοχή Φρατί του Ρεθύμνου, ένας 46χρονος πατέρας μαζί με τον 19χρονο γιο του.


Όμως, κάποιοι που γνώριζαν την ύπαρξη του οπλισμού μίλησαν σε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με άνδρες του ΤΑΕ Ρεθύμνου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μέθυσαν πελεκάνο στα Χανιά!

Pink-backed PelecanImage by dermoidhome via FlickrΣε κώμα έπεσε ο πελεκάνος στον οποίο άγνωστοι έδωσαν να πιει αλκοόλ στα Χανιά της Κρήτης.

Το περιστατικό κατήγγειλε χθες ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων.
 Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου Αναστασία Μπομπολάκη, άγνωστοι "πότισαν" με αλκοόλ τον πελεκάνο που βρισκόταν στην περιοχή της Γεωργιούπολης. Ο πελεκάνος σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε για φροντίδα στο κέντρο περίθαλψης αγρίων πτηνών της Πάρου.

Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Σύλλογο: "Η προστασία των ζώων", "επί μέρες σύμφωνα κάποιοι τον πότιζαν με αλκοολ για να κάνουν πλάκα, μέχρι που το άγριο πτηνό δεν άντεξε και έπεσε σε κώμα. Κάτοικοι ειδοποίησαν τον αντιδήμαρχο Αποκορώνου κ. Στρατουδάκη, ο οποίος και έστειλε το πτηνό στο κέντρο περίθαλψης άγριων πτηνών στην Πάρο…

Ο πελεκάνος είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν είναι βέβαιο οτι έχει διαφύγει τον κίνδυνο ακόμη. Οταν το πτηνό γίνει απόλυτα καλά θα απελευθερωθεί στον μεγαλο υδροβιότοπο της λίμνης Κερκίνης". Ο Σύλλογος ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Βρυσών.
Enhanced by Zemanta

Χωρίς διασώστες τα ασθενοφόρα στην Κρήτη


Την άμεση κάλυψη των ελλείψεων σε διασώστες στο ΕΚΑΒ Κρήτης ζητά με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Λοβέρδο.

Ειδικότερα, στο έγγραφό του ότι «οι ελλείψεις σε οχήματα και προσωπικό στο ΕΚΑΒ είναι μεγάλες, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, όσο και στην περιφέρεια, με αποτέλεσμα πολλά ασθενοφόρα να παραμένουν καθηλωμένα και να τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η ζωή των ασθενών». Υπογραμμίζει δε ότι «στο ΕΚΑΒ και στα Κέντρα Υγείας της Κρήτης υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις προσωπικού», ενώ «μάλιστα, αρκετές φορές τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να στελεχωθούν κατά τις προβλέψεις του νόμου, ώστε οι διακομιδές να μην γίνονται με διασώστη και γιατρό».

Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει ότι «είναι κρίσιμη η άμεση ενίσχυση του προσωπικού του ΕΚΑΒ με συμβασιούχους διασώστες, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η απρόσκοπτη διακομιδή ασθενών και επειγόντων περιστατικών», ενώ σημειώνει ότι «οι εν λόγω ελλείψεις στα πληρώματα ασθενοφόρων καθιστούν φανερή την αδυναμία του στόλου των ασθενοφόρων να ανταποκριθούν στις πραγματικές ανάγκες των νομών της Κρήτης, οι οποίες είναι αυξημένες και λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και της μαζικής εισροής τουριστών».

Ως εκ τούτου, «η ταχύτερη μεταφορά των ασθενών στο νοσοκομείο μπορεί να τους σώσει κυριολεκτικά τη ζωή», «πόσοι ακριβώς διασώστες πρόκειται να προσληφθούν με σύμβαση σε επίπεδο Κρήτης την αμέσως επόμενη περίοδο για την κάλυψη των υπαρχόντων σημαντικών ελλείψεων που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Κρήτη». Επιπλέον, ερωτά «ποιος είναι ο κεντρικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για την πρόσληψη διασωστών του ΕΚΑΒ σε όλη τη χώρα», όπως και εάν «υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα κάλυψη των σημαντικών ελλείψεων προσωπικού που παρατηρούνται και τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...