Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΚΡΗΤΗ: Συμπλοκή με κατσαβίδια σε σχολείο!

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανήλικου από κατσαβίδι αργά το πρωί της Τετάρτης έξω από το ΕΠΑΛ στις Μουρνιές Κρήτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπήρξε συμπλοκή ανηλίκων έξω από το σχολικό συγκρότημα στην οποία συμμετείχε και ο αδελφός μαθητή από το σχολείο.

Όταν ο μαθητής αντιλήφθηκε άτι στον καβγά συμμετέχει και ο αδελφός του πήδηξε από τα κάγκελα του σχολείου και βγήκε έξω για να λάβει μέρος στη συμπλοκή.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τεταμένη η κατάσταση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο τμήμα  Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης πριν από τρεις μέρες, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο τμήμα, ξεκαθάρισαν μέσα από δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι φοιτητές.

Μιλούν για αποχή συγκεκριμένων καθηγητών από τα μαθήματα, ενώ παράλληλα καταγγέλλουν ότι  κάποιοι καθηγητές απειλούν με διαγραφές από το Πανεπιστήμιο και με μηνύσεις φοιτητές.

Τονίζουν επίσης ότι τα περί «ομηρίας» των καθηγητών κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης είναι αναληθή, καθώς οι καθηγητές μπορούσαν να κινηθούν ελεύθερα εντός του κτιρίου υπό την προϋπόθεση ότι θα γυρνούσαν στον χώρο ώστε να παρθεί απόφαση.

Οι Σουηδοί δίνουν τη …λύση στην Κρήτη!

Ένα πρωτοποριακό μηχάνημα που «σκανάρει» το υπέδαφος των δρόμων και εντοπίζει τα κακώς κείμενα του οδοστρώματος «περπάτησε» στους δρόμους της Κρήτης.

Το πρωτοποριακό αυτό μηχάνημα ήρθε στη χώρα μας από τον ευρωπαϊκό βορρά, από μια σουηδική εταιρεία εκπρόσωπος της οποίας παραβρέθηκε στο Ηράκλειο.

Όπως τονίζεται από την εταιρεία, το εν λόγω μηχάνημα «σαρώνει» το οδικό δίκτυο ώστε να φαίνονται οι ρηγματώσεις και οι ανωμαλίες της ασφάλτου, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πηγή: cretalive.gr

Κάνουν φρούρια τα σπίτια τους!

Με συστήματα ασφαλείας, όπλα και ... ροντβάιλερ «οχυρώνονται» απέναντι στους κλέφτες.Πανάκριβα συστήματα ασφαλείας επιλέγουν να αγοράσουν ολοένα και περισσότεροι Κρητικοί.

Ο φόβος που νιώθουν και η υποβάθμιση της καθημερινότητας τους, τους οδηγεί στη λήψη αυστηρών μέτρων για την ασφάλεια τους.

Έτσι από τη μια μετατρέπουν τα σπίτια τους σε μικρά φρούρια, με κλειδαριές ασφαλείας, σιδεριές και συναγερμούς και από την άλλη χρησιμοποιούν και πιο παραδοσιακά.

Δεν είναι λίγο ι εκείνοι που σπεύδουν να αγοράσουν και να εκπαιδεύσουν σκύλο ή να αγοράσουν κάποιο όπλο.
 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μάλλον σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος του 25χρονου στο Ρέθυμνο

Το ενδεχόμενο του ατυχήματος, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τον θάνατο του 25χρονου Ρεθυμνιώτη το βράδυ της Τρίτης 11/10.Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Κρήτης κ.Σταμάτης Μπελιβάνης, ο 25χρονος πυροβολήθηκε μια φορά στην καρδιά με αποτέλεσμα να πεθάνει απο ρήξη μυοκαρδίου.

Όπως είπε ο κ.Μπελιβάνης στο Flashnews.gr, εν αναμονή πολλαπλών εργαστηριακών εξετάσεων απο τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., τόσο απο την αυτοψία στον τόπο του επεισοδίου, όσο και απο τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο του ατυχήματος, πολύ λιγότερες η αυτοχειρία και σχεδόν μηδενικές πιθανότητες έχει η ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και είχε ως κατάληξη ένα νέο άνθρωπο νεκρό και άλλον ένα τραυματία ξεκίνησε από τον καβγά μεταξύ δύο νεαρών ανδρών, ενός 29χρονου και του 25χρονου που λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Καλλιθέας στην οδό Καποδιστρίου, στο Ρέθυμνο.

Η φιλονικία των δύο ατόμων, σημειώθηκε όταν ο 25χρονος πήγε στο διαμέρισμα μιας νεαρής 20χρονης , πρώην φίλης του, Ρουμάνας όπου εκεί βρήκε τον 29χρονο.

Στην διάρκεια της λογομαχίας ο 25χρονος έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε τραυματίζοντας στο χέρι τον 29χρονο, ενώ λίγο μετά βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας.
flashnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...