Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Ψωνίζω και Στηρίζω την αγορά της πόλης μου"

Με  το σλόγκαν  "και σ’ αυτές τις γιορτές Ψωνίζω και Στηρίζω την αγορά της πόλης μου, επιλέγω  από αυτήν  και τα παιχνίδια των παιδιών , δίνοντας χαρά στα παιδιά και  "ανάσα" στην τοπική οικονομία "  η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , καλεί τους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε σχετική ανακοίνωση.


Χαρά και  θετική νότα, προσδοκούμε όλοι μας ,να μας φέρουν τα Χριστούγεννα, παρά την   φτώχεια των περισσοτέρων νοικοκυριών, τα οποία φέτο τα βρίσκει με μειωμένη αγοραστική δύναμη όμως,  καθώς η παράδοση και τα έθιμα το επιβάλλουν  η  Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ως κοινωνική οργάνωση,  κάνει την προσπάθεια της υπέρβασης και σαυτές τις γιορτές,  να καλέσει τους καταναλωτές,  να κατέβουν  στην αγορά, βοηθώντας  τόσο τους ίδιους ,διαφοροποιώντας την ψυχολογία τους,  αλλά  και  στηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα τις Κρητικές επιχειρήσεις ιδιαίτερα την τοπική οικονομία  της,. Και επειδή δεύτερη έγνοια μας από το να εφοδιαστούμε τρόφιμα είναι  η αγορά παιχνιδιών, είτε για τα ίδια μας τα παιδιά ή  για άλλα ,σημαντικότατο είναι η αγορά ασφαλών παιχνιδιών, για να έχουμε χαρούμενες γιορτές. 

Στην Βουλή από τον Λευτέρη Αυγενάκη, οι προτάσεις των Μεσιτών για την φορολόγηση των ακινήτων

Σε προτάσεις της Ομοσπονδίας  Μεσιτών  Αστικών  Συμβάσεων  Ελλάδος για το σχέδιο νόμου που αφορά στη φορολόγηση των ακινήτων, αναφέρεται σε κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα διαβιβάζοντας σχετική επιστολή της Ομοσπονδίας.


Όπως αναφέρει ο κ. Λ. Αυγενάκης «η φορολόγηση ακινήτων πρέπει να σχετίζεται με την ικανότητα δημιουργίας προσόδου. Έτσι, τα μακροχρόνια ανοίκιαστα ακίνητα και οι ανεκμετάλλευτες γαίες πρέπει να εξαιρούνται ή να επιβαρύνονται όπως οι βοηθητικοί χώροι με τον ελάχιστο συντελεστή 0,1 επί του αρχικού.

Παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης για τους ομολογιούχους

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού ώστε «να μην αδικηθούν από το ελληνικό δημόσιο» οι κάτοχοι ομολόγων του δημοσίου, ζητά με επιστολή του, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.


«Σχετικά με το θέμα των ανθρώπων αυτών, παρακαλούμε και εσείς να το δήτε με σεβασμό και ευαισθησία, να μην αδικηθούν οι άνθρωποι αυτοί και να μην αισθάνονται ότι το Ελληνικό Δημόσιον, φέρεται εις αυτούς με τρόπον άδικον και παράνομον» σημειώνει στην επιστολή του ο Αρχιεπίσκοπος.

Κρήτη: Ιδού η... πρωταθλήτρια εταιρεία στη φοροδιαφυγή!

Είναι η εταιρεία που έσπασε όλα τα ρεκόρ φοροδιαφυγής στην Κρήτη - Σε καμία άλλη δεν έχει επιβληθεί τέτοιο πρόστιμο... 


Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ίσως, σε επίπεδο Κρήτης. εισαγωγική εταιρεία κρεάτων με έδρα τα Χανιά, που με παρένθετες εταιρείες - "φαντάσματα", ξεγελούσε το κράτος και ξεγλιστρούσε από τη μέγγενη των φορολογικών ελέγχων.

Διαμαρτυρία μπροστά από την Περιφέρεια

Κάλαντα διαφορετικά άκουσε ο Περιφερειάρχης απο καθηγητές και μαθητές που ειναι συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα μπροστά απο την Περιφέρεια Κρήτης. 

Καθηγητές , εκπρόσωποι σχολικών φυλακών και μαθητές διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα και τις ελλείψεις στις Σχολικές Μονάδες.

ΓΚΑΛΟΠ MRB: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ – Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Κάποιοι θα χαμογελάσουν και πολλοί θα προβληματιστούν με τα στοιχεία που καταγράφονται στις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB και στην έρευνα που έγινε από τις 2 έως τις 11 Δεκεμβρίου και παρουσιάζονται παραμονές Χριστουγέννων...

Τα αποτελέσματα της μέτρησης που δημοσιεύονται το real.gr δείχνουν πως στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται έναντι της ΝΔ με λιγότερα από 1,2 μονάδες. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...