Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης» στο Μαλεβίζι

 Περισσότεροι από 800 δημότες Μαλεβιζίου, δήλωσαν συμμετοχή στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του δήμου, κατά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων...

Τα πρώτα τμήματα που ήδη ξεκίνησαν, αφορούν τις θεματικές ενότητες των Ιταλικών, των υπολογιστών, της φωτογραφίας, του θεατρικού εργαστηρίου, της  αγωγής υγείας και των πρώτων βοηθειών. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα τμήματα του εικαστικού εργαστηρίου (ζωγραφική και ψηφιδωτό), της διακόσμησης εσωτερικού χώρου, της δημιουργίας ιστοσελίδας, κ.α.

ΣΟΚ - Πεζοδρόμιο υποχώρησε και "ρούφηξε" 40χρονο στα Χανιά

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Άνοιξε η γη και... τον "κατάπιε" ενώ έκανε αμέριμνος τζόκινγκ στην περιοχή Καλαμάκι των Χανίων...


Το πεζοδρόμιο υποχώρησε από την υγρασία αλλά και τα χρόνια κακοτεχνίας.
Η σκηνή στην οποία "πρωταγωνίστησε" 40χρονος μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία ή έστω από καρτούν.

Οι Γάλλοι στηρίζουν το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου

Για 2η χρονιά, το ζευγάρι των Γάλλων Bernard και η Magali Fischer, μόνιμοι κάτοικοι Ροδιάς τα τελευταία χρόνια, επισκέφτηκαν το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και του προσέφεραν...
φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό, για να ενισχύσουν τη δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Μαλεβιζίου.


Εφέτος συγκέντρωσαν συνολικά 40 κιλά φάρμακα, τα οποία προήλθαν από την Ballainvilliers (πόλη στην οποία είναι αντιδήμαρχος η αδερφή της κ. Fischer), το Παρίσι και το Le Mans. Στις δράσεις συγκέντρωσης συγκέντρωση συμμετείχαν φαρμακεία, σύλλογοι (όπως η χορωδία του Le mans και ο Γαλλο-Ελληνικός Σύλλογος), φαρμακεία, αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.

Διήμερο δωρεάν Σεμινάριο για την επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα

13 & 14 Μαρτίου 2014 | Αίθουσα Ανδρόγεω | Ηράκλειο Κρήτης


Είσαι φοιτητής η νέος που ετοιμάζεσαι να μπεις στην αγορά εργασίας;


Είσαι άνεργος;


Είσαι εργαζόμενος που ανησυχεί για το μέλλον;


Είσαι επιχειρηματίας και θες να μάθεις πώς θα εξελίξεις την επιχείρησή σου;


Στην Ελλάδα, που επιχειρεί να ξεπεράσει τις διαμορφούμενες συνθήκες, λύσεις εξ ουρανού δεν υπάρχουν. Ωστόσο, υπάρχουν ευκαιρίες για την επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας μέσα από έξυπνες κινήσεις και σωστή ενημέρωση σε πρακτικά θέματα.

Ε.Π.Κ. Κρήτης: "Βοηθός σερβιτόρου από τα Χανιά, "κούρεψε" το χρέος του κατά 86%"

Νέα απόφαση!

Πραγματική δικαίωση, έφερε για άνεργο δανειολήπτη, η υπαρ.143/2014 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, όπου επιτέλους δίνει να καταλάβουν το πνεύμα του Νόμου 3869/2010 όπως αυτός τροποποιήθηκε, όλοι οι άνεργοι ή μη έχοντες περιουσιακά στοιχεία ότι εντασσόμενοι στο Νόμο ,που τους δίνεται από την πολιτεία απλόχερα , θα μπορούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους, κατά το δικό τους μπορώ , αρχίζοντας μια νέα οικονομική και κοινωνική ζωή,

Επί της υπαρ.143/.2014απόφασης , ο δανειολήπτης είχε χρέος 63.261.76 σε δύο πιστώτριες Τράπεζες (από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτική κάρτα ) θα καταβάλλει σε μηνιαίες καταβολές πενταετίας ,μόνο 9.000 ευρώ, δηλ. του διαγράφεται χρέος 54.261,76 ευρώ δηλ. έχει "κούρεμα" επί του χρέους του 86%.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...