Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ε.Π.Κ.Κ: "Σχετικά με κατάσχεση ακινήτου" ¨από τράπεζα στα Χανιά

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, παρά την φημολογία κάποιων, ότι σπείρει φόβο στους καταναλωτές -δανειολήπτες, με το να δημοσιοποιεί τις καταγγελίες των καταναλωτών -δανειοληπτών κατά των πιστωτικών  Τραπεζικών εταιρειών, και να ζητά από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ως εποπτεύουσα δημόσια Αρχή να επιληφθεί επί των πρακτικών αυτών, ενημερώνει άπαντες ότι , ζούμε σε ευνοούμενη πολιτεία με νόμους και κανόνες, δεν είμαστε σε επικοινωνία με αποίκους και οφείλουμε να τα σεβόμαστε και να τα τηρούμε ως πολίτες και ως κοινωνία ..

Επί του θέματος:
¨Πρόκειται η ενημέρωση επί της συνέχειας της καταγγελίας της καταναλώτριας στα Χανιά, που Τράπεζα μέσω υπαλλήλων της πήγε με "κορδέλες δημ. έργων" να ζώσει το σπίτι της δανειολήπτριας ,τονίζοντας της ότι το σπίτι της "κατάσχεται" χωρίς καμία δικαστική απόφαση προκειμένου να εκφοβίσει την καταναλώτρια και να απαιτήσει άμεση καταβολή χρημάτων του χρέους της..

Η Ενημέρωση έγκειται στο ότι η Γεν.Γραμματεία Καταναλωτή με το υπαρ.Ζ2-17603/30-10-2012 έγγραφο της το οποίο κοινοποιείται και στην ΄Ενωση, ζητάει από την Τράπεζα την διευθέτηση του θέματος, αλλά και την καλεί να καταθέσει τις απόψεις της εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή του εγγράφου της , υπενθυμίζοντας το ν.2251/94 (για την διασφάλιση των οικονομικών συμφερόντων του καταναλωτή

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δηλώνει συνέχεια, συνέπεια , μα προπαντός παρούσα σε κάθε ενημέρωση, διεκδίκηση των καταναλωτικών θεμάτων των πολιτών,κάθε καταναλωτής που νοιώθει αδικημένος , εμπαιγμένος, μπορεί να απευθύνεται σαυτή και να διεκδικεί το δίκιο του.

Τηλ.επικοινωνίας 282109266, 2821092306 Χανιά, 2842020140 Ιεράπετρα

Η Πρόεδρος Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,
Ιωάννα Μελάκη

Μιχελογιαννάκης: Να διατεθούν υπάλληλοι για τον έλεγχο της λίστας Lagarde

Την διάθεση υπαλλήλων για τον έλεγχο της λίστας Lagarde, ζητά με ερώτησή του στη Βουλή, ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης και επισημαίνει:

"Σύμφωνα τα όσα πληροφορούμαστε, συνεχή είναι τα αιτήματα που υποβάλει το ΣΔΟΕ προς την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών για διάθεση υπαλλήλων ειδικευμένων στην πληροφορική οι οποίοι θα βοηθήσουν στο τεχνικό μέρος της επεξεργασίας και αξιοποίησης της λίστας Λαγκάρντ. Ωστόσο, οι εκκλήσεις αυτές έχουν πέσει έως τώρα στο κενό διότι όπως ενημερώνεται ατύπως το ΣΔΟΕ, δεν περισσεύει επιστημονικό προσωπικό για να διατεθεί στην επεξεργασία της λίστας. Το αποτέλεσμα είναι να καθυστερεί σημαντικά ο έλεγχος. Μάλιστα, πολλά από τα στοιχεία της λίστας είναι στη γαλλική γλώσσα και απαιτούνται για την επεξεργασία τους και γαλλομαθείς.

Με δεδομένη την παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα κ. Γ. Πεπόνη προς ειδική ομάδα ελεγκτών που έχει συσταθεί στο ΣΔΟΕ η οποία προβλέπει ότι ο έλεγχος στους καταθέτες που εμφανίζονται στη λίστα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ταχύτατα και αποτελεσματικά.

Με δεδομένη την αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών που περιμένουν να δουν επιτέλους αποτελέσματα από τον κάθε έλεγχο που γίνεται σε έχοντες και κατέχοντες πλούτο.

Με δεδομένη την απαίτηση του ελληνικού λαού να μάθει επιτέλους την αλήθεια.

Ερωτάσθε κύριε Υπουργέ,

Σε ποιες ενέργειες σκοπεύετε να προβείτε ως Υπουργός και ποιος ο προγραμματισμός του Υπουργείου Οικονομικών ώστε, να αξιοποιηθεί επιτέλους η περίφημη λίστα Λαγκάρντ και το ΣΔΟΕ να αποκτήσει την δυνατότητα να πραγματοποιεί ελέγχους εντός των χρονικών περιθωρίων που απαιτούνται."

Η έκθεση «Φαντάσου την Πόλη:Ρέθυμνο 2012» ξεκινάει σήμερα

Η έκθεση «Φαντάσου την Πόλη:Ρέθυμνο 2012» ξεκινάει στις 5 Νοεμβρίου 2012 στην Αίθουσα του Αγίου Φραγκίσκου.

Η έκθεση παρουσιάζει το όραμα των επαγγελματιών και των σπουδαστών για μια πόλη που αντιλαμβάνεται την ιστορία της, βρίσκεται σε αρμονία με το φυσικό της περίγυρο και προσφέρει στους κατοίκους της μια υψηλής ποιότητας καθημερινότητα.


Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα

ΚΥΡΙΑΚΗ 04.11
Βάλε χρώμα και φτιάξε τη δική σου πόλη!
11:00  /   πλατεία Μικρασιατών
Ένα διαδραστικό εικαστικό εργαστήριο από την εικαστικό Χριστίνα Δουμάνη  με κύριο μέλημα την καλλιτεχνική ανακάλυψη. Παιδιά και ενήλικες καλούνται να σχεδιάσουν στοιχεία της πόλης όπως αυτή είναι και όπως θα ήθελαν να είναι πάνω σε μεγάλα κομμάτια πλέξιγκλας τα οποία θα τοποθετηθούν στη μέση της πλατείας..
ΔΕΥΤΕΡΑ 05.11
Εγκαίνια έκθεσης
20:00  /   αίθουσα Αγ.Φραγκίσκου

ΤΡΙΤΗ 06.11
«tango flash mob»
15:00  /   κρήνη Rimondi
Μια ολιγόλεπτη χορευτική παρέμβαση από την ομάδα tango του Πολιτιστικού
Συλλόγου Ρεθύμνου υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Σοφίας Γαλανάκη, σε ανύποπτο χρόνο που στόχο έχει να εμπλέξει τους περαστικούς στο χορευτικό δρώμενο
«Με την μνήμη της κολόνας»
18:00  /   πλατεία Μικρασιατών
Μια εικαστική παρέμβαση από το εργαστήρι αρχιτεκτονικής του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης υπό την εποπτεία του Στέφανου Σκανδάλη. Το έργο αυτό επιχειρεί μια αναμόχλευση της συλλογικής μας μνήμης, διαχειριζόμενο την αρχετυπική φόρμα της κολώνας.
«Τι σας ευχαριστεί ή σας ενοχλεί περισσότερο όταν καθημερινά κινείστε στο δημόσιο χώρο της πόλης σας»
18:00  /   Figaro cafe
Το ΖΕΟΝ και τo forfree.gr παρουσιάζουν προβολές φωτογραφιών που αφορούν στο υλικό φωτογραφιών που παρήχθησαν από συμμετέχοντες–κατοίκους κυρίως του Ρεθύμνου, οι οποίοι αποτύπωσαν στο φακό τους όψεις της πόλης και στιγμές της καθημερινής ζωής με ποικιλότροπη και καμιά φορά αμφίσημη ερμηνεία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 07.11
«Ουτοπικό ON – OFF _ Φως & Σκιές / Φεγγαρόφωτος»
18:00 / οδός Χορευτάκη/Λότζια
Ένα εικαστικό δρώμενο φωτιστικής εγκατάστασης μια έκφραση πάνω στον πειραματισμό και την επικοινωνία από την εικαστικό Χρυσούλα Σκεπετζή και μια εικαστική παρέμβαση από τον Βαγγέλη Τερζή.
ΠΕΜΠΤΗ 07.11
«Στο τέλος αυτή θα επιζήσει...»
18:00 / Σπίτι Πολιτισμού
Μια δράση που συνδυάζει μουσική και ζωγραφική σε πραγματικό χρόνο, από την αρπίστρια Ελένη Τσαουσάκη και την εικαστικό Στέλλα Δρυγιαννάκη.
«Control» work in progress»
21:00 / αίθουσα Περιηγητικής Λέσχης
Η ομάδα ‘άνω κάτω, τελεία και παύλα’ παρουσιάζει το ‘Control’, ένα work in progress βασισμένο στο έργο ‘Υπό Έλεγχο’ του Φρεντερίκ Σοντάγκ, που γράφτηκε το 2009. Μέσα από μια σειρά συνοχικών θραυσμάτων, το κείμενο συναντά μια φανταστική (;) πόλη υπό συνεχή, γενικευμένη παρακολούθηση.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09.11
«Ηχητικές διαδρομές στο Ρέθυμνο - ακούγοντας την πόλη »
17:00 / αφετηρία: Αγ.Φραγκίσκος
Οι συμμετέχοντες με την καθοδήγηση της Κατερίνας Τζεδάκη,διδάσκουσας του ΤΕΙ Κρήτη,θα ακολουθήσουν περιπατητικά  επιλεγμένες από τον οδηγό τους διαδρομές μέσα στην πόλη εξερευνώντας τους ήχους της. Συνηθίζεται ο ηχητικός περίπατος να γίνεται σε σιωπή, δηλαδή, οι συμμετέχοντες να μην μιλάνε μεταξύ τους κατά την διάρκεια αυτής της δραστηριότητας, ώστε να μπορέσουν να ακούσουν καλύτερα όλους τους υπόλοιπους ήχους. Η κατάληξη του θα γίνει σε εσωτερικό ήσυχο χώρο, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν ‘ξεκουράσουν’ τα αυτιά τους και να μοιραστούν με τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους-ακροατές τα ηχητικά τους ευρήματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11
«μουσική περιπλάνηση στους δρόμους της πόλης από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου»
11:00 / Παλιά Πόλη
«Ρέθυμνο – Λος Άντζελες  1139, 480 χλμ»
25 Σεπτεμβρίου - 30 Νοεμβρίου 2012
Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης
Ο Αντωνάκης Χριστοδούλου παρουσιάζει την ατομική του έκθεση με τίτλο  “Ρέθυμνο – Λος Άντζελες  1139, 480 χλμ”. Ο καλλιτέχνης, (ο οποίος έχει μεγαλώσει στο Ρέθυμνο) μετά από ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες αποφασίζει να συγκρίνει τις δύο πόλεις και να καταλήξει πως μοιάζουν πολύ περισσότερο από όσο θα περίμενε κανείς. Η έκθεση αυτή αποτελείται κυρίως από φωτογραφικό υλικό και σχέδια που λειτουργούν σαν “αποδεικτικά στοιχεία” και γιατί όχι σαν μια ξεκαρδιστική μελλοντική πρόταση πάνω στην εξέλιξη της πόλης του Ρεθύμνου.
«επέμβαση στα σκαλάκια
επί της οδού Πορτάλιου»
Ο χρόνος θα ανακοινωθεί από την ομάδα
Μια δράση που οργανώθηκε από την ομάδα Rethimnistas, μιας ανοιχτής κοινότητας ενεργών πολιτών, που έχει σκοπό να παρεμβαίνει στη ζωή της πόλης με δράσεις που θα κάνουν τη ζωή όσων ζουν ή επισκέπτονται την πόλη λίγο πιο χαρούμενη ή πιο λειτουργική. Ζητήθηκε από τους πολίτες να  κάνουν πρόταση για ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης, τα σκαλάκια που είναι απέναντι από τον κινηματογράφο “Παντελής”. Με τη βοήθεια και των γειτόνων θα διαλέξουν την καλύτερη και θα την πραγματοποιήσουν, ελπίζοντας στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του σημείου αυτού της πόλης.
«Την κούτα σου και δρόμο!»
χρόνος και χώρος ανύποπτος
μια αιφνιδιαστική_αφυπνιστική εγκατάσταση της εικαστικού Στέλλας Δρυγιαννάκη.

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11 
10.30 ΕΝΑΡΞΗ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΕΝΟΤΗΤΑ: ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ
11.00 Βασίλης Κουτούβαλης     
 Η συμμετοχή των πολιτών και η αναγέννηση του τόπου
11.20 Κάρολος Γαλανός                      
Η Ταυτότητα του δημόσιου χώρου της σύγχρονης πόλης
μέσα απο το σινεμά
11.40 Σύλλογος ενεργών πολιτών Ρεθύμνου - Συνπολις 
Ανθρωποκεντρική πόλη
12.00 Ευαγγελία Ν. Πετρακάκη
Από το κυνήγι του θησαυρού, στο κυνήγι της πόλης
12.20 - 12:30  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 
12.30 Ελένη Τσιριντάνη   
Δημόσιος Χώρος_Παράμετρος Αστική Φύτευση
12.50 Αγγέλικα Γιαννουλάτου / Μικέλα Ντετσάβες
O ρόλος των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών στο σχεδιασμό του δημόσιου χώρου
13.10 Τάσος  Μιχαντάς
our park, skatepark
13.30 συζήτηση - ερωτήσεις 
  
13.40 - 13:50  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 
ΕΝΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ / ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
13.50 Νίκος Δασκαλάκης   
Πρωτοβουλία για την Ανακατασκευή του
Βενετσιάνικου Ρολογιού στο Ρέθυμνο
14.10 Ηρώ Μαμαλάκη - Μαρ. Λόγγου
Eνα πάρκο για την πόλη
14.30 Χρυσοκώνα  Μαύρου
Πολιτιστικός χώρος στο κέντρο του Ρεθύμνου
14.50 συζήτηση - ερωτήσεις

15.00 - 17:00   ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 
ΕΝΟΤΗΤΑ: ΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
17.00 Μάνος Τσάκωνας   
Στρίβοντας από λεωφόρο στην οδό Αγγ. Σικελιανού
17.20 Μιχάλης Κανταρτζής  
Ανατολικό παραλιακό μέτωπο
Ανατολικό παραλιακό μέτωπο 2
Δυτικό παραλιακό μέτωπο
Πεζοδρόμια Κριάρη-Κουρμούλη
17.50 συζήτηση - ερωτήσεις 
18.00 Αντώνης Νουκάκης - Μπούκη Μπαμπάλου 
Aνάκτηση του δημόσιου χώρου, ανάδειξη
 της ταυτότητας της πόλης
18:30 συζήτηση - ερωτήσεις

 18:40 - 18:50   ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 
 ΕΝΟΤΗΤΑ: ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ
 18.50 Χρυσοκώνα Μαύρου/ Αννα Λάσκαρη
 Τοπιακή Παρέμβαση στο Χρωμοναστήρι
 19.10 Εμμανουέλα Βερνάδου 
 Μνημείο στο Ατσιπόπουλο
 19.30 Γιώργος Πατσουμάς 
 Πλατεία Άδελε
 Μουσικό Σχολείο
 Πολιτιστικό κέντρο στα Χάρκια
 20:00   συζήτηση - ερωτήσεις
 
 20.00 ΛΗΞΗ 
ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11 
 
 11.00 Βαγγέλης Ανδρεαδάκης 
  ΓΠΣ Ρεθύμνου-πρόταση τροποποίησης
  Πρόταση αναπλάσεων για κάθε γειτονιά
 11.20 Θάνος Βλαστός
  Κρίσιμες επιλογές για το αύριο του Ρεθύμνο
 11.40 συζήτηση - ερωτήσεις 
 11.50 Σύλλογος Αρχιτεκτόνων
  Αναζητώντας την aνθρώπινη διάσταση στον δημόσιο χώρο του Ρεθύμνου
 12.10 ΤΕΕ-ΤΔΚ
  εισήγηση
 
  12:30 - 12:40   ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
12:40 Λιμενικό Ταμείο παρουσίαση προγράμματος μελετών του Λιμενικού Ταμείου
13.00 Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης εισήγηση
13.20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ εισήγηση
13.40 ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ανοιχτή συζήτηση για το Ρέθυμνο, με αφορμή τη θεματολογία της έκθεσης
       
 14:00 ΛΗΞΗ

_Συνεργάτες της Διοργάνωσης_
Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης
Δήμο Ρεθύμνης
28η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων
_Υποστηρικτές_
Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ρεθύμνου (Τμήμα ΣΑΔΑΣ Π.Ε.Α)
ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης 

Αθλητισμός για πάντα, από τους βετεράνους αθλητές στίβου

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ιδέα, είναι η ίδια η ζωή! Και αυτό το αποδεικνύουν εμπράκτως οι Κρήτες Αθλητές Στίβου, οι οποίοι όχι μόνο δεν... «κρέμασαν τα παπούτσια τους», αλλά τα αλλάζουν και πολύ συχνά, συνεχίζοντας τις προπονήσεις τους, και συμμετέχουν σε αγώνες πανελλήνιους , βαλκανικούς, πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους.
Αυτή η προσπάθεια δεν έχει ηλικία, γι'αυτό άλλωστε γίνεται λόγος για Σύνδεσμο Βετεράνων Αθλητών Κρήτης: ένας σύνδεσμος που δεν είναι ένα «κλειστό λόμπυ» αλλά μια ομάδα ανθρώπων που αγαπά τον αθλητισμό και ανοίγει την "αγκαλιά" του σε όσους έχουν ασχοληθεί παλαιότερα με τον αθλητισμό και τα παράτησαν, ακόμα και σε αυτούς που ήθελαν να το κάνουν και δεν το δοκίμασαν ποτέ.
Είναι ο μεγαλύτερος , μόνο ηλικιακά στον σύνδεσμο Βετεράνων Αθλητών Κρήτης, διότι ο κ. Βασίλης Ανδουλάκης "βάζει κάτω" 20αρηδες με τη φυσική του κατάσταση.

Ο Σύνδεσμος με τον παγκρήτιο χαρακτήρα του ουσιαστικά ξεκίνησε το 2010 ενώ ο πρωτοστάτης αυτής της προσπάθειας είναι o σημερινός πρόεδρος Γιώργος Αλέξης που έβαλε τα πρώτα θεμέλια, ξεκινώντας από το Λασίθι το 1999.

Οι συγκυρίες τότε δεν έδωσαν την ώθηση που ο ίδιος οραματιζόταν. Η προσπάθεια ωστόσο δεν εγκαταλείφθηκε και το 2010 μαζί με το Γιώργο Βαρούχα αλλά και άλλους λάτρεις του στίβου, έβαλαν τα θεμέλια του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Κρήτης.

Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος αριθμεί 40 μέλη, από 30 ως 85+ ετών, ενώ ο μεγαλύτερος - μόνο σε ηλικία και όχι σε αντοχή - είναι ο γνωστός Βασίλης Ανδρουλάκης.

Προπονούνται κανονικά και συμμετέχουν σε δεκάδες αγώνες που διοργανώνονται ανά τον κόσμο, διότι οι αθλητές του στίβου παραμένουν ένα ζωντανό κύτταρο ανά την υφήλιο, ενώ δε λείπουν και οι σημαντικές διακρίσεις! Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι επέστρεψαν με 18 μετάλλια από τους Βαλκανικούς αγώνες που έγιναν στη Σμύρνη τον περασμένο μήνα.
Διακρίνονται κάποιοι από τους βετεράνους της Κρήτης. Καθήμενοι είναι από αριστερά: Χρήστος Κτιστόπουλος, Αθηνά Βαινά, Γιώργος Αλέξης. Όρθιοι από αριστερά: Μιχάλης Φρουδάκης, Ανδρέας Καλέργης, Μάκης Κανίδης.

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα ζωής.

«Εμείς στο βετερανισμό έχουμε δημιουργήσει ένα κίνημα ζωής, θα πει στο MadeinCreta ο κ. Αλέξης, θεωρούμε ότι άμα δώσουμε στον εαυτό μας ένα κίνητρο μπορούμε να έχουμε μια ποιοτική ζωή και μακροχρόνια. Έχουμε εμφυτεύσει ένα μικρό τσιπ στον εγκέφαλό μας, του διαχρονικού αθλητισμού και της διαχρονικής υγείας. Οι αγώνες για μας είναι η Ιθάκη…».

Αυτές οι πρωτοβουλίες των αθλητών έρχονται να καλύψουν το κενό του κράτους που ποτέ δεν έδωσε ώθηση στο μαζικό αθλητισμό, και στην καλή υγεία των πολιτών.

Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν στον πιο «εμπορικό» αθλητισμό και όπως και άλλα αθλήματα έτσι και ο στίβος τοποθετήθηκε στη γωνία.

«Ο στίβος μπήκε στην άκρη. Εμείς οι βετεράνοι αισθανόμαστε γραφικοί επειδή η πολιτεία δεν έχει εμβαθύνει στο αποτέλεσμα της συμμετοχής και αν το θέλετε και στην οικονομία του κράτους, από την καλή υγεία των πολιτών. Ο μαζικός αθλητισμός έχει μόνο αρχή: ξεκινάει από την παιδική ηλικία δεν έχει τέλος. Και αυτό θα το αντιληφθείτε μόνο αν δείτε, όπως εγώ, έναν Κινέζο 105 ετών να κάνει άλμα επί κοντώ 1,20 μ. ή μια Μεξικάνα 95 ετών να τρέχει 5.000 μέτρα! Αυτά είναι παραδείγματα ζωής διότι η ανθρώπινη ενεργητικότητα με την κατάλληλη άσκηση δεν έχει φραγμούς και ηλικία».

Όπως προαναφέρθηκε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Κρήτης θεωρεί καλοδεχούμενους όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, αφού μόνο 21 λεπτά φυσικής δραστηριότητας την ημέρα, έστω και τρεις φορές την εβδομάδα, μπορούν να μεταμορφώσουν τον άνθρωπο!
madeincreta.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...