Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Α.Λοβέρδος από τα Χανιά: «Εμείς ιεραρχούμε τα θέματα»

H λήψη μέτρων για την καταπολέμηση της ύφεσης και της ανεργίας προηγούνται της πολιτικής, δήλωσε σήμερα από τα Χανιά ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκε το μεσημέρι με τον πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννη Μαργαρώνη με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 «Εμείς κάνουμε μια ιεράρχηση των θεμάτων. Πρώτα η ύφεση και η ανεργία και μετά η πολιτική», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» εξέφρασε την άποψη ότι, οι αδειοδοτήσεις των επιχειρήσεων πρέπει να περνάνε από τα Επιμελητήρια και όχι από τους δήμους τις περιφέρειες και το κεντρικό κράτος κάτι, που όπως είπε, ενισχύει την επιχειρηματικότητα, επιταχύνει τις διαδικασίες και καταπολεμά τυχόν φαινόμενα διαφθοράς.

Επίσης, ζήτησε, όταν υπάρχουν αναγνωρισμένες οφειλές από το κράτος προς επιχειρηματίες και καθυστερεί να τους πληρώσει, να υπάρχει άρση των διώξεων ποινικών και διοικητικών για να μπορούν, όπως είπε, να λειτουργούν δίνοντας ως παράδειγμα τη δυνατότητα έκδοσης φορολογικής ενημερότητας.

Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου «απολύτως πρακτική» επισημαίνοντας ιδιαίτερα το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα Επιμελητήρια στην προσπάθεια για ανάπτυξη της χώρας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης ζήτησε από τον κ. Λοβέρδο τη συμβολή του στην αντιμετώπιση θεμάτων, όπως το φορολογικό και το ασφαλιστικό, που όπως είπε «είναι πάντα ψηλά στην ατζέντα όλων των Επιμελητηρίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...