Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Βρέθηκε απολιθωμένο κεφάλι 5 εκατομμυρίων ετών

Το κεφάλι σύμφωνα με τους παλαιοντολόγους ανήκει πιθανότατα σε δελφίνι...

Το κεφάλι όπως γράφει το cretalive.gr εντοπίστηκε στην περιοχή Γραμπούσας Κισάμου, και υπολογίζεται ότι η ηλικία του ξεπερνάει τα 5.000.000 χρόνια.

Το απολίθωμα μαζί με άλλα πολύτιμα παλαιοντολογικά ευρημάτων, βρέθηκαν από παλαιοντολόγους και γεωλόγους του Πανεπιστημίου της Ουψάλας τον περασμένο μήνα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Με τρεις.. μπαλωθιές ο ΟΦΗ "σκότωσε" τον Πανιώνιο

Μάντζιος και Σίσιτς έκαναν άνω κάτω την άμυνα του Πανιωνίου και τον άφησαν χωρίς εντός έδρας τρίποντο στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με εξαιρετική αμυντική λειτουργία συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το τελικό 1-3 την έφερε στην 5η θέση με 12 βαθμούς.

Ο νεοφώτιστος ΟΦΗ δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Μετά την ισοπαλία σε Τούμπα και Γ. Καραϊσκάκης και τη νίκη επί της ΑΕΚ, ήρθε και η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Λεωφορείο προσέκρουσε σε αεροπλάνο!

AirportImage by stanley via FlickrΑπίστευτο κι όμως ελληνικό! Λεωφορείο συγκρούστηκε με αεροπλάνο! Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου Κρήτης, όταν ένα λεωφορείο από εκείνα που μεταφέρουν τους ταξιδιώτες στα αεροσκάφη, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην πίστα, μετακινήθηκε από τη θέση του.

Αφού διένυσε ακυβέρνητο κάποια μέτρα, κατέληξε τελικά με δύναμη στο φτερό ενός αεροπλάνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα να παρουσιάστηκε κάποια βλάβη στα φρένα του οχήματος, με αποτέλεσμα να κυλήσει στον χώρο του αεροδρομίου, ή ο οδηγός να είχε ξεχάσει να βάλει το χειρόφρενο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συλλήψεις για την ληστεία - μαμούθ της Κρήτης

Ενα βήμα πριν από την εξιχνίαση της κινηματογραφικής ληστείας χρηματαποστολής με λεία 1.060.000 ευρώ στην Κρήτη βρίσκονται οι διωκτικές αρχές.

Σχεδόν ένα μήνα μετά το εντυπωσιακό «χτύπημα» των τριών ληστών στις Βασιλείες Ηρακλείου, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας του νομού έχουν βρει την άκρη του νήματος στην πολύκροτη υπόθεση. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του αρχηγού του μεγάλου κόλπου, που φέρεται να είναι Κρητικός, αλλά και των δύο συνεργατών του. Μάλιστα δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από τις ανακριτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάθεση των διωκτικών αρχών βρίσκονται διάφορα CD που περιέχουν «παγιδευμένες» τηλεφωνικές συνομιλίες των υπόπτων. Εξάλλου, στη διάθεση της αστυνομίας βρίσκεται ήδη γενετικό υλικό των δραστών, καθώς στο ένα από τα δύο κλεμμένα οχήματα με τα οποία πραγματοποίησαν τη ληστεία βρέθηκαν αντικείμενα που τα εγκατέλειψαν προφανώς πάνω στη βιασύνη τους.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θα τον άφηναν στον τόπο για την τιμή της αδερφής τους

Τον έκαναν «μαύρο» στο ξύλο για να ξεπλύνουν την τιμή της αδερφής τους! Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα στην πλατεία των Λιονταριών.

Οι δράστες, τα πέντε αδέρφια ενός κοριτσιού από τα Χανιά, πήγαν στο Ηράκλειο όπου μένει το 17χρονο θύμα και αφού τον εντόπισαν, στη συνέχεια του επιτέθηκαν χτυπώντας τον άσχημα στο κεφάλι, γιατί είχε ερωτική σχέση με την αδερφή τους, κάτι που τους έβρισκε αντίθετους.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, με τον ανήλικο να έχει πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος και να σφαδάζει από τους πόνους και τους δράστες να το βάζουν στα πόδια αφήνοντάς τον αβοήθητο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει το πρόβλημα των ναρκωτικών στην Κρήτη

Heroin syringeImage by Thomas Marthinsen via FlickrΑνησυχητικές διαστάσεις παίρνει στην Κρήτη το πρόβλημα της διακίνησης των ναρκωτικών, σύμφωνα με στοιχεία που παρατέθηκαν κατά τη διάρκεια διημερίδας, με θέμα «Προσεγγίζοντας το πρόβλημα των ναρκωτικών», στα Χανιά.
Μιλώντας στην εκδήλωση ο δικηγόρος Σπύρος Λιονάκης τόνισε: «Οι θάνατοι την τελευταία δεκαετία υπερβαίνουν από καθαρά και μόνο αιτία ναρκωτικών τους 50, οι κατηγορούμενοι συνεχώς αυξάνονται, οι έγκλειστοι στις φυλακές υπερβαίνουν το 40% μόνο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, χωρίς να υπολογίσουμε τα αλλά αδικήματα, που διαπράττονται εξαιτίας των ναρκωτικών, όπως είναι οι διακεκριμένες κλοπές και ληστείες».
Στη διημερίδα ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Λεωνίδας Κοτσαλής αναφέρθηκε στο νέο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο για τα ναρκωτικά και επισήμανε: «Μόνο με την ποινική αντιμετώπιση δεν λύνουμε το ζήτημα. Η αντιμετώπιση είναι πολύπλευρη, πολυεπεπίπεδη, προϋποθέτει συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς και διωκτικές αρχές. Δεν λύνεται μόνο στην Ελλάδα. Υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Δήλωσε κλοπή για αυτοκίνητο που πούλησε!

Δράστης ένας 36χρονος που θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εισπράξει το αντίτιμο από την ασφαλιστική εταιρία..

Για απάτη σχετική με τις ασφάλειες, ψευδορκία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατηγορείται ένας 36χρονος Ηρακλειώτης.

Ο δράστης όπως αναφέρει το cretalive.gr κατήγγειλε τον περασμένο Μάιο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, την κλοπή του αυτοκινήτου του που ισχυρίστηκε πως είχε σταθμεύσει κοντά στο κολυμβητήριο στην περιοχή Ξηροπόταμου στο Ηράκλειο.

Από την ερευνα όμως, προέκυψε πως το αυτοκίνητο είχε μεταφερθεί από τις αρχές Απριλίου - ένα μήνα δηλαδή πριν δηλωθεί η κλοπή του - με πλοίο, από λιμάνι της πόλης Βελγίου, σε πόλη της Δυτικής Αφρικής.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...