Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τα εισοδήματα των Κρητικών : Πλούσιοι και φτωχοί σε όλους τους νομούς

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για τα εισοδήματα που δηλώνουν οι Κρητικοί (φυσικά πρόσωπα), είναι τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Yπουργείο Οικονομικών, με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα των δηλώσεων εισοδήματος...

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Yπουργείου, για το οικονομικό έτος 2011, από την Κρήτη υποβλήθηκαν συνολικά 295.431 δηλώσεις εισοδήματος φυσικών προσώπων, με μέσο όρο ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος περίπου 18.000 ευρώ.

Τα μεγαλύτερα εισοδήματα δηλώθηκαν στο νομό Ηρακλείου, όπου κατοικούν και οι πλέον «πλούσιοι» Κρητικοί, καθώς 14 δηλώσεις στην περιοχή «Nέο Στάδιο» της πόλης του Ηρακλείου εμφάνισαν μέσον όρο εισοδήματος 41.450,40 ευρώ και 148 δηλώσεις, επίσης στην πόλη εμφάνισαν μέσο όρο εισοδήματος από 30.000 έως 34.000 ευρώ.

Στους υπόλοιπους τρεις νομούς τα εισοδήματα δεν είχαν μεγάλες διαφορές και κυμαίνοντο κατά μέσο όρο από 15.000 έως 17.000 ευρώ, με λίγες εξαιρέσεις στο κέντρα των πόλεων Ρεθύμνου και Χανίων.

Όμως από τα στοιχεία εντύπωση προκαλούν και τα εισοδήματα που δήλωσαν φυσικά πρόσωπα στις αγροτικές και τουριστικές περιοχές, τα οποία κυμαίνονται από 13.000 έως 17.000 ευρώ ετησίως.

Για παράδειγμα στην περιοχή της Ελούντας 1.270 φυσικά πρόσωπα δήλωσαν εισόδημα κατά μέσον όρο 17.596,77 ευρώ.

Αντίστοιχα στον Λιμένα Χερσονήσου, 4.995 δηλώσεις εμφάνισαν μέσο όρο εισοδήματος 15.661,91 ευρώ , ενώ στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων 1.289 δηλώσεις είχαν μέσο όρο εισοδήματος 14.039,28 ευρώ ετησίως.



ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Κύρωση της Σύμβασης Ναυτικής Εργασίας, 2006

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης εισηγήθηκε του Νομοσχεδίου που κατέθεσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για την «Κύρωση της Σύμβασης Ναυτικής Εργασίας, 2006 της Διεθνούς Οργάνωσης της Εργασίας».

Εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία, ο Βουλευτής υπογράμμισε ότι: «Από το περιεχόμενο και τη σπουδαιότητα του παρόντος Νομοσχεδίου συμπεραίνει κανείς για ακόμη μια φορά την ανεπάρκεια και την πολιτική αστοχία της προηγούμενης Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία είχε καταργήσει το σημερινό Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου. Το Νομοσχέδιο αυτό υποδεικνύει έναν τομέα δραστηριοποίησης, τον τομέα της ναυτιλίας, πάνω στο οποίο μπορούν να συντελεστούν οι μεγάλες δομικές αλλαγές της εγχώριας οικονομίας».

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της Κύρωσης της Σύμβασης Εργασίας τονίζοντας ότι η διεθνοποίηση της ναυτιλίας έχει καταστήσει ολοένα και πιο επιτακτική τη θεμελίωση, τη διασφάλιση, την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ναυτικών. Θεωρείται η «Χάρτα Δικαιωμάτων των Ναυτικών», ο τέταρτος πυλώνας του Διεθνούς ρυθμιστικού καθεστώτος.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «αν αναλογιστούμε όλοι μας τη στρατηγική θέση της χώρας μας, καθώς επίσης και τον ρόλο που μπορεί να παίξει η ελληνική ναυτιλία και το ναυτεργατικό δυναμικό της χώρας στη σημερινή, δύσκολη, οικονομική συγκυρία η Κύρωση της Σύμβασης κρίνεται ολοένα και περισσότερο επιβεβλημένη».

Διαγραφή των τραπεζικών χρεών για ανέργους

Ανοιγμα της πόρτας του Νόμου "Κατσέλη" και για τους μικροέμπορους - Πρόταση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης για "ανάσα" των υπερχρεωμένων


Μια ουσιαστική πρόταση για την προστασία των καταναλωτών και ειδικότερα των δανειοληπτών, καταθέτει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, σε μια προσπάθεια της να αμβλύνει τις υφιστάμενες κοινωνικές δυσκολίες.

Οι προτάσεις της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, θα μπορούσαν πιθανά να υιοθετηθούν και από το Κράτος ή βουλευτές προκειμένου ν’ αποτελέσουν ένα πρόπλασμα ρυθμίσεων ή εισηγήσεων στην κατεύθυνση επίλυσης των πολλαπλών οικονομικών προβλημάτων που ολοένα και περισσότεροι αντιμετωπίζουν.
Η Ένωση καταθέτει το εν λόγω υπόμνημα, με στόχο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της να δημιουργηθεί ένα νέο νομοσχέδιο, περισσότερο κοινωνικού χαρακτήρα.

Οι προτάσεις της Ένωσης συνοψίζονται σε έξι βασικά σημεία, ενώ σχετίζονται με τα χρέη προς τις τράπεζες, τα επιτόκια τους, τις επιχειρήσεις, αλλά και τον “Τειρεσία”.

Συγκεκριμένα και αναλυτικά, η Ένωση Προστασίας ¨Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προτείνει:

Πλήρη διαγραφή του χρέους προς τις Τράπεζες των ανέργων δανειοληπτών, ανεξαρτήτως ηλικιακού ορίου που δεν έχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο στην κυριότητα τους.
- Διαγραφή του χρέους κατά 50%, των δανειακών υποχρεώσεων για στεγαστικά δάνεια, προς τις τράπεζες ενός δανειολήπτη ή μιας οικογένειας, καθώς η ευρύτερη οικονομική ύφεση "κούρεψε" την εμπορική αξία του ακινήτου.

Επιβολή ρήτρας σε κάθε Τράπεζα, από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, που μονομερώς εφαρμόζει μη συμβατούς όρους.

Μείωση του χρέους, σε όλους τους δανειζομένους (φυσικά πρόσωπα), αντίστοιχο με τη μείωση του συνολικού δηλωθέντος εισοδήματος του δανειολήπτη από το έτος έγκρισης του δανείου μέχρι σήμερα.

Σημείο αναφοράς σε επιτόκια (μέγιστο επιτόκιο) κυρίως, στις πιστωτικές κάρτες, στα καταναλωτικά δάνεια.

Τειρεσίας: Είσοδος των στοιχείων του οφειλέτη, μετά από νόμιμη ενημέρωση του οφειλέτη, συν οφειλέτη, εγγυητή και εφόσον χορηγηθεί εύλογος χρόνος σαυτόν για εξόφληση του χρέους του.

Επιχειρήσεις: Μη εισαγωγή του Επιχειρηματία στον "Τειρεσία" όταν συμμετέχει ως εγγυητής σε δάνειο φυσικού προσώπου.
Εμποροι: ¨΄Ανοιγμα της πόρτας του Νόμου "Κατσέλη" και για τους μικροέμπορους, δηλ. εκείνους που δεν διαθέτουν υπαλλήλους, που οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειας τους, μοχθούν καθημερινά  για να κρατήσουν την επιχείρηση

Χερσόνησος: Σκοποβολή... με ζωντανό στόχο! - Στο "σκαμνί" ένας 37χρονος

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγείται στις 18 Σεπτεμβρίου ένας 37χρονος από τη Χερσόνησο, ο οποίος αντιμετώπισε δύο Βούλγαρους σαν ζωντανούς στόχους! 

Το απίστευτο περιστατικό... που έστειλε, μάλιστα, στο νοσοκομείο τον ένα από τους δύο με τραύμα στο χέρι, σημειώθηκε περίπου στις 06.15 το πρωί της 15ης Ιουλίου του 2009, στο λιμένα Χερσονήσου, την ώρα που οι δύο Βούλγαροι, εργαζόμενοι για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας καθαριότητας μετέφεραν ένα κάδο απορριμμάτων προς το απορριμματοφόρο.

Ο 37χρονος, μαζί με ένα δεύτερο άτομο - άγνωστο - πυροβόλησε ... για πλάκα εναντίον των δύο ανδρών. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο 37χρονος πυροβόλησε, βρισκόμενος σε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από πολύ κοντινή απόσταση, με άγνωστο πυροβόλο όπλο που κατείχε παράνομα, τέσσερις φορές τον κάδο. Μία από τις βολίδες όμως "πέτυχε" τον άτυχο Βούλγαρο στο χέρι.

Ο 37χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου, παράνομη κατοχή και οπλοχρησία. Ο ίδιος πάντως, για την υπόθεση, αρνείται κάθε εμπλοκή και ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Σύμφωνα πάντως με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο ισχυρισμός του καταρρίπτεται από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων μεταξύ των οποίων και οι δύο Βούλγαροι.
cretalive.gr

Αύξηση των εισακτέων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου «για την Κύρωση Σύμβασης Εργασίας, 2006 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας» τέθηκε από τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη το ζήτημα του «προβλήματος της εξεύρεσης πλοίου για την πρακτική άσκηση σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού» στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνο Μουσουρούλη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βουλευτής «Είναι πολλοί σπουδαστές που κινδυνεύουν να χάσουν σπουδές 2-3 ετών, λόγω της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν να πραγματοποιήσουν την απαραίτητη, ολιγόμηνη πρακτική τους άσκηση τόσο σε πλοία του εσωτερικού όσο και σε πλοία του εξωτερικού, είτε σε πλοία με ελληνική σημαία είτε με ξένη σημαία».

Ο Υπουργός απάντησε ότι «για το εκπαιδευτικό τους ταξίδι, το οποίο είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση των σπουδών τους έχουν αυξηθεί οι ευκαιρίες». Αφού ευχαρίστησε για την παρέμβαση, δήλωσε και ο ίδιος γνώστης των προβλημάτων των σπουδαστών του Εμπορικού Ναυτικού και ανακοίνωσε στα μέλη της Επιτροπής ότι θα εξεταστεί από τους συνεργάτες του η Νομοθετική αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού.

Ενώ, κλείνοντας την τοποθέτησή του, ανακοίνωσε ότι «είναι θετικός στην αύξηση του αριθμού των εισακτέων σε ακαδημίες του εμπορικού ναυτικού που λειτουργούν στη χώρα μας».

Επί ποδός το ΕΚΑΒ - Δύο τουρίστες με προβλήματα υγείας στη θάλασσα!

Έναν τουρίστα χωρίς τις αισθήσεις του κι έναν ακόμη που - ευτυχώς- συνήλθε αμέσως, κλήθηκαν να μεταφέρουν στο ΚΥ Μοιρών οι διασώστες του ΕΚΑΒ σήμερα το μεσημέρι - λίγο πριν τις 3 και λίγα λεπτά αργότερα- με διαφορά περίπου... μισής ώρας από τη θαλάσσια περιοχή στο Καλαμάκι του Δήμου Φαιστού!

Για τον πρώτο, τα νέα ήταν ευχάριστα, αφού δεν χρειάστηκε τελικά η συνδρομή του ΕΚΑΒ, καθώς ο τουρίστας συνήλθε και έφυγε...

Ο δεύτερος όμως, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ενώ έκανε μπάνιο στη θάλασσα και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Μοιρών.
cretalive.gr

Αναστάτωση από φωτιά σε κτίριο στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου

Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου από "ύποπτη" φωτιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, τις οποίες ερευνούν οι αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 13:15 σε χώρο του πρώτου ορόφου κτιρίου του Πανεπιστημίου, σε πέντε διαφορετικά σημεία.

Οι φύλακες του Πανεπιστημίου καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα του χώρου για να την περιορίσουν προτού επεκταθεί.

Ύστερα από περίπου μια ώρα η φωτιά είχε κατασβεστεί πλήρως χωρίς να κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή.

Στο χώρο υπήρχε υλικοτεχνικός εξοπλισμός συνολικής αξίας 40000 ευρώ ενώ στις φλόγες παραδόθηκαν βιβλία και έπιπλα συνολικής αξίας 7000 ευρώ.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο του εμπρησμού από πρόθεση καθώς η φωτιά είχε εκδηλωθεί σε πέντε διαφορετικές εστίες γεγονός που μαρτυρά ότι προκλήθηκε από ανθρώπινο χέρι που ήθελε να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο χώρο.
flashnews.gr

Ρέθυμνο: Έπιασαν ιδιοκτήτη ταβέρνας για όπλα και ναρκωτικά

Ο ιδιοκτήτη; ταβέρνας συνελήφθη μεταμεσονύχτιες ώρες στον Άγιο Κωνσταντίνο του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς τον Τ.Α.Ε Ρέθυμνου για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή όπλων. 

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, αστυνομικοί εντόπισαν τον 47χρονο στον Άγιο Κωνσταντίνο, να κινείται με το αυτοκίνητό του.

Σε σήμα ελέγχου που του έκαναν για να σταματήσει, εκείνος πάτησε γκάζι και προσπάθησε να ξεφύγει -χωρίς να τα καταφέρει- πετώντας στο έδαφος μία αυτοσχέδια συσκευασία, χασίς βάρους δέκα γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 47χρονου, αλλά και στην ταβέρνα που διαθέτει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

246 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς, μία ξιφολόγχη με μήκος λάμας 45 cm και μία σπάθα με μήκος λάμας 35 cm
Επίσης κατασχέθηκε το Ι.Χ. του 47χρονου, ως μέσω μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ξεκίνησε η προεργασία για την ίδρυση του "Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης"

Με συγχώνευση ΟΑΔΥΚ- ΟΑΝΑΚ -Υποδομές

Θέμα λίγων εβδομάδων είναι η συγχώνευση των Οργανισμών Ανάπτυξης Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης και της Υποδομές Κρήτης ΑΕ, καθώς, ήδη ετοιμάζεται σχετική νομοθετική ρύθμιση. Ο νέος οργανισμός θα ονομάζεται... Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, με αρμοδιότητα την διαχείριση όλου του υδατικού δυναμικού που είναι κυρίως στην Δυτ. Κρήτη, αλλά και του φράγματος Αποσελέμη, καθώς επίσης και των αναγκαίων έργων στον ΒΟΑΚ και όχι μόνο.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Μανούσος Βολουδάκης, τα συναρμόδια υπουργεία, Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες της συγχώνευσης των Οργανισμών, η οποία θα υλοποιηθεί άμεσα.

"Ασφαλώς και η πρόθεση της κυβέρνησης είναι η συγχώνευση των ομοειδών φορέων. Αυτό γίνεται σε ολόκληρη την χώρα. Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ.Δεικτάκης, προ αρκετών ημερών έχει αναφέρει ότι ΟΑΔΥΚ και ΟΑΝΑΚ συγχωνεύονται με απορρόφηση του ΟΑΝΑΚ από τον ΟΑΔΥΚ. H δήλωση αυτή έγινε σε συνεννόηση με τους συναρμόδιους Υπουργούς" είπε ο κ.Βολουδάκης ανακοινώνοντας πως "ήδη ετοιμάζουμε την νομοθετική ρύθμιση για αυτή την συγχώνευση. Επιπλέον είναι σωστό και σκόπιμο στο νέο σχήμα να συμπεριληφθεί και η νεοσύστατη εταιρεία Υποδομές Κρήτης ΑΕ η οποία θα μπορέσει έτσι να λειτουργήσει περισσότερο αποτελεσματικά και με εξοικονόμηση δαπανών.

Ο νέος Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης που θα συσταθεί θα ασχολείται με τις βασικές υποδομές της Κρήτης και με την διαχείριση των υδάτων, όπως είναι και σήμερα το αντικείμενο των υπο συγχώνευση Οργανισμών."

Ερωτώμενος από το Flashnews.gr για το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης της συγχώνευσης, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν κατηγορηματικός :

"Είναι θέμα του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος, γιατί εργαζόμαστε μαζί με το Υπουργείο Ανάπτυξης εδώ και αρκετές εβδομάδες πάνω στο θέμα αυτό. Εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής συγχωνεύσεων φορέων. Είναι κάτι στο οποίο συμφωνούν όλοι θα προχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίηση. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Πρωθυπουργού, κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς τυμπανοκρoυσίες."

Υπενθυμίζεται πως η προετοιμασία για την συγχώνευση των ΟΑΔΥΚ και ΟΑΝΑΚ είχε ξεκινήσει από το φθινόπωρο του 2011 με την υλοποίηση σχετικής οικονομοτεχνικής μελέτης , αλλά δεν προχώρησε λόγω των πολιτικών αναταράξεων.

Έτσι τώρα πλέον, στην σχετική νομοθετική ρύθμιση θα προστεθεί και η νεοσύστατη εταιρεία Υποδομές Κρήτης ΑΕ.

Να σημειωθεί πως η έδρα του ΟΑΔΥΚ (ο οποίος θα απορροφήσει τον ΟΑΝΑΚ) , όπως και των Υποδομών Κρήτης ΑΕ, είναι στα Χανιά, ενώ στην Δυτική Κρήτη βρίσκεται και ο κύριος όγκος του υδατικού δυναμικού της Κρήτης τον οποίο θα διαχειριστεί ο νέος Οργανισμός.

Επίσης, λόγω της άμεσης υλοποίησης των διαδικασιών συγχώνευσης των νυν Οργανισμών στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, δεν τίθεται θέμα ίδρυσης ξεχωριστής εταιρείας για το φράγμα Αποσελέμη, το οποίο θα διαχειρίζεται ο νέος Οργανισμός.
flashnews.gr

Στον Υπουργό οι αγρότες παραγωγοί πωλητές λαϊκών αγορών της Κρήτης, για τις ταμειακές μηχανές.

Σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν με τον γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, αντιπροσωπεία των παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών της Κρήτης θα συναντηθεί αύριο με τον Αναπλ.Υπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη για να συζητήσουν και να αναζητήσουν λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την υποχρέωση τους να τοποθετούν ταμειακές μηχανές για την πώληση των αγροτικών τους προϊόντων στις λαϊκές αγορές.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών με αντιπροσωπεία από όλη την Ελλάδα.

Ανάκληση χυμών Amita Motion από τον ΕΦΕΤ

Την ανάκληση φυσικών χυμών με την επωνυμία «100% φυσικός χυμός Amita Motion» από την εταιρεία που τους παρασκευάζει, απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Κεντρική Υπηρεσία, καθώς και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, απέβησαν αποδέκτες σχετικών πληροφοριών όσον αφορά στη διακίνηση φυσικού χυμού με δυσάρεστη γεύση. Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώθηκε και από την εταιρεία παραγωγής, η οποία γνωστοποίησε την ανίχνευση στα συγκεκριμένα προϊόντα, του μη παθογόνου μικροοργανισμού Alicyclobacillus spp.

Πρόκειται για φυσικό χυμό με την εμπορική επωνυμία «100% Φυσικός χυμός Amita Motion», που παρασκευάζεται από την επιχείρηση «Coca cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιάλωσης ΑΕ», σε διάφορες συσκευασίες και ημερομηνίες λήξης:

* 330 ml, χάρτινη συσκευασία με ημερομηνίες λήξης: 8/1/2013, 9/1/2013, 11/1/2013, 12/1/2013, 16/1/2013, 17/1/2013, 18/1/2013, 1/2/2013 και 6/2/2013.

* 1 l, χάρτινη συσκευασία με ημερομηνίες λήξης: 9/1/2013, 11/1/2013, 17/1/2013, 18/1/2013, 1/2/2013, 6/2/2013, 7/2/2013, 13/2/2013 και 14/2/2013

* 1,5 l, χάρτινη συσκευασία με ημερομηνίες λήξης: 9/1/2013, 11/1/2013 και 18/1/2013.

Ο ΕΦΕΤ άμεσα προχώρησε τόσο σε επιθεώρηση των μονάδων παραγωγής των εν λόγω προϊόντων, όσο και σε αντίστοιχους εργαστηριακούς ελέγχους αυτών, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά, για προληπτικούς λόγους να μην τα καταναλώσουν.

Επιχείρηση μεταφοράς 6χρονου στο ΠΑΓΝΗ - Τραυματίστηκε σε πισίνα!

"Ξινό" βγήκε το μπάνιο στην πισίνα για έναν 6χρονο στα Χανιά καθώς λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε με την οικογένειά του από τη Σουηδία, που κάνει  διακοπές στη Χρυσή Ακτή Χανίων, άρχισε να καλεί σε βοήθεια!

Το άτυχο αγγελούδι εγκλωβίστηκε στο σωλήνα απορρόφησης νερού της πισίνας  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο χέρι.

Διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβισαν τον 6χρονο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων, όμως αυτή την ώρα μεταφέρεται στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να το δει παιδοχειρούργος.

 cretalive.gr

Οι πολλές δίαιτες δεν «χαλάνε» τον μεταβολισμό

Το να κάνει ένας άνθρωπος συνέχεια δίαιτα και μετά να ξαναπαίρνει τα χαμένα κιλά μπορεί να ολέθριο για το ηθικό του, αλλά τουλάχιστον δεν... «χαλάει» μακροπρόθεσμα τον μεταβολισμό του, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Η είδηση καταρρίπτει μια ευρύτατα διαδεδομένη πεποίθηση, που θέλει τις αυξομειώσεις του σωματικού βάρους να καθιστούν τελικά ολοένα δυσκολότερη την απώλεια των περιττών κιλών.

Τη μελέτη εκπόνησαν ερευνητές από το Κέντρο Έρευνας του Καρκίνου Fred Hutchinson, στο Σιατλ, και είναι η πρώτη που δείχνει ότι οι «δίαιτες γιο-γιο» όπως αποκαλούνται δεν ασκούν αρνητικές επιδράσεις στην μελλοντική ικανότητα για αδυνάτισμα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Grand Prix Ιταλίας

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 13ο αγώνα της χρονιάς, το GP Ιταλίας.


Στο ναό της ταχύτητας, την κατακόκκινη Μόντσα, οι τιφόζι απαιτούν μόνο νίκη. Ο Αλόνσο τους πρόσφερε αυτή τη χαρά το 2010 και φιλοδοξεί να το επαναλάβει και φέτος. Το μόνο σίγουρο σε αυτή την προσπάθεια είναι ότι δεν θα τον χτυπήσει ξανά ο Γκροζάν, καθώς ο Γάλλος πιλότος θεωρήθηκε υπαίτιος για τη σύγκρουση που προκάλεσε χάος στην εκκίνηση του Βελγικού GP και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από το Ιταλικό GP.

Τη θέση του, στο κόκπιτ της Lotus Ε20 πήρε ο Ζερόμ Ντ’ Αμπρόσιο που στοχεύει να βαθμολογηθεί. Για να τα καταφέρει όμως πρέπει να ανταγωνιστεί τους Φέτελ, Γουέμπερ, Μπάτον, Χάμιλτον και Ράικονεν που θέλουν να παραμείνουν στη μάχη του τίτλου. Για να το πετύχουν αυτό πρέπει να τερματίσουν μπροστά από τον Αλόνσο και ταυτόχρονα όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στην ωριαία εκπομπή F1 Countdown που προηγείται της απευθείας μετάδοσης του αγώνα, πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων τα φετινά ανδραγαθήματα του Γκροζάν, τις λειτουργίες του τιμονιού της Ferrari F2012, αλλά και τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Αλόνσο εκτός πίστας. Στην παρουσίαση τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης, και Τάκης Τρακουσέλλης.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Ο βαρυποινίτης,πρώην εραστής της παπαδιάς αρνήθηκε 2.300 ευρώ για να κάνει το φόνο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση της παπαδιάς, η οποία με τις πράξεις της φαίνεται πως κερδίζει τον τίτλο της διαβολογυναίκας. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το μόνο που είχε στο μυαλό της ήταν να απαλλαχθεί από τον ιερέα σύζυγο της, αλλά και να αρπάξει την περιουσία του.

ΟΛΕΣ ΟΙ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

H Κρήτη στους top προορισμούς για μήνα του μέλιτος!


Πρόκειται για μια παγκόσμια και δίκαιη αναγνώριση αναγνώριση, που αν μη τι άλλο δείχνει το πόσο όμορφη και ιδανική για διακοπές είναι η Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα του US Νews διεξάγεται ψηφοφορία για τους πιο αγαπημένους και ιδανικούς προορισμούς για νεόνυμφους σε όλον τον κόσμο...

Και δεν προκαλεί έκπληξη το ότι η Ελλάδα φιγουράρει ψηλά στη σχετική λίστα, με 2 προτεινόμενους προορισμούς: τη Σαντορίνη και την Κρήτη.
Οι δυο προορισμοί βρίσκονται ψηλά στη λίστα, στην 1η και 3η θέση προς το παρόν, με εκατοντάδες θετικές ψήφους.
Μπορείτε να παρακολουθείτε την ψηφοφορία και φυσικά να ψηφίσετε στον παρακάτω σύνδεσμο :
http://travel.usnews.com/Rankings/Best_Honeymoon_Destinations/

Παπαδιά: "Έδινα viagra στους εραστές μου"

Είπε πολλά ενδιαφέροντα, στην πρώτη κατάθεσή της, στους αστυνομικούς, η παπαδιά.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ανέλυσε και το γιατί διατηρούσε δεσμό με τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του συζύγου της.

"Επειδή είχε πολύ καλές σεξουαλικές επιδόσεις", είπε στους αστυνομικούς! Προχώρησε και σε λεπτομέρειες, αναφέροντας ότι επειδή ήθελε ερωτική επαφή (σ.σ.: ο εραστής της) τουλάχιστον τρεις φορές την μέρα, τού έδινε viagra για να ανταπεξέλθει!

Εντυπωσιακό δε, της εξάρτησης - σε όλα τα επίπεδα, όπως αποδεικνύεται - που είχε ο 41χρονος από την παπαδιά, είναι ότι, σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, αμέσως μετά την ομολογία της, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τηλεφωνήσει στον δράστη και να του ζητήσει να έρθει στα ΚΤΕΛ για να φύγουν απο την Ηλεία.

Το τηλεφώνημα έγινε και ο 41χρονος, αν και γνώριζε οτι η παπαδιά ήταν στην αστυνομία για κατάθεση, έφυγε απο το σημείο που βρισκόταν και σε δέκα λεπτά ήταν στο ΚΤΕΛ, αναζητώντας την ερωμένη του.

Εκεί, βέβαια, τον περίμεναν οι αστυνομικοί...

Τα τρόφιμα που προλαμβάνουν τις ρυτίδες

Μπορεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά κρέμες αντιγήρανσης αλλά η κατάλληλη διατροφή είναι εξίσου ωφέλιμη για την πρόληψη των ρυτίδων. Τα ακόλουθα τρόφιμα δεν θα πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιό σας προκειμένου να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό:

Βατόμουρα: Τα βατόμουρα λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών που περιέχουν αποτρέπουν την μακροχρόνια βλάβη των κυττάρων. Η κατανάλωση τροφίμων με αντιοξειδοτικά είναι ένας από τους πιο απλούς και φυσικούς τρόπους να προστατέψετε την επιδερμίδα σας από την βλαβερή ατμόσφαιρα και να διατηρήσετε τη νιότη σας. Ένας εύκολος τρόπος να εντάξετε τα βατόμουρα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο είναι να προσθέσετε μερικά μαζί με τα δημητριακά σας.

Σοκολατούχο γάλα: Βελτιώστε την υγεία του δέρματός σας με την κατανάλωση σοκολατούχου γάλατος από σοκολάτα υγείας η οποία είναι πλούσια σε φλαβονοειδή. Μια πρόσφατη μελέτη, όπου οι γυναίκες έπιναν τακτικά σοκολατούχο γάλα καθημερινά για 12 εβδομάδες, έδειξε μια αύξηση της ροής του αίματος στους ιστούς του δέρματος με αποτέλεσμα την βελτίωση την ενυδάτωσης του δέρματός τους.

Ακτινίδια και φράουλες: Τα ακτινίδια και οι φράουλες είναι πλούσια σε βιταμίνη C η οποία προλαμβάνει τις ρυτίδες αλλά και τονώνει το κολλαγόνο. Η βιταμίνη C είναι κάτι περισσότερο από προστασία από κρυολόγημα. Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Clinical Nutrition, η βιταμίνη C συσχετίστηκε με λιγότερο αισθητές ρυτίδες και λιγότερη ξηρότητα. Η βιταμίνη C μειώνει επίσης το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Στρείδια: Τα στρείδια αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή ψευδάργυρου, ο οποίος βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου το οποίο παρέχει τη διαρθρωτική στήριξη στο δέρμα και είναι αντιοξειδωτικός. Αν δεν σας αρέσουν τα στρείδια μπορείτε να βρείτε τον ψευδάργυρο σε τρόφιμα όπως το κόκκινο κρέας και τα πουλερικά, τα φασόλια, καρύδια, ορισμένα είδη θαλασσινών (όπως το καβούρι και ο αστακός), δημητριακά ολικής αλέσεως, τα εμπλουτισμένα δημητριακά πρωινού και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αν και τα στρείδια είναι πραγματικά η καλύτερη πηγή ψευδαργύρου.

Τομάτες: Προτιμήστε τις ντομάτες αφού είναι πλούσιες σε λυκοπένιο και προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία.

Σολωμός: Κρατήστε το δέρμα σας απαλό τρώγοντας σολωμό που είναι πλούσιος σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Άλλη πηγή ωμέγα 3 λιπαρών οξέων αποτελούν τα καρύδια.

Έναρξη ψεκασμών κατά του Δάκου

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι ξεκινά σήμερα ο  τρίτος  δολωματικός ψεκασμός για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς σε όλες τις περιοχές των δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων.
 
Οι ελαιοκαλλιεργητές  καλούνται να έχουν ανοιχτά τα κτήματά τους και να παρακολουθούν την καλή  εφαρμογή του ψεκασμού.
Επίσης  με ευθύνη του εργολάβου θα πρέπει να αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων  κάθε τοπικής κοινότητας  ανακοινώσεις με τις ακριβείς τοποθεσίες που θα ψεκάζονται καθημερινά κατά την διάρκεια του ψεκασμού.
Η διάρκεια του ψεκασμού δεν θα υπερβαίνει τις πέντε ημέρες.

Απόπειρα βιασμού 33χρονης στα Μισίρια Ρεθύμνου

Από τον τόπο του παρ' ολίγον εγκλήματος στα κρατητήρια, κατέληξε 24χρονος Σύριος, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει μια κοπέλα από τη Ρουμανία. 
 
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στα Μισίρια Ρεθύμνου, μέσα στο διαμέρισμα της 33χρονης.

 Όπως φαίνεται, ο δράστης καιροφυλακτούσε μέχρι τη στιγμή που τα φώτα έσβησαν και το υποψήφιο θύμα του αποκοιμήθηκε με ανοικτή την μπαλκονόπορτα του σπιτιού.

 Σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και επιτέθηκε στην 33χρονη, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει, με σκοπό το βιασμό.
Όμως, το θύμα αντιστάθηκε σθεναρά. Ταυτόχρονα, άρχισε να ουρλιάζει καλώντας σε βοήθεια τους γείτονες.

Πήδηξε απ' το μπαλκόνι

Ο Σύριος πανικοβλήθηκε. Όταν είδε ότι δεν επρόκειτο να πετύχει το σκοπό του, κυριολεκτικά "βούτηξε" από το μπαλκόνι για να διαφύγει.

  Ωστόσο η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς η κοπέλα στάθηκε αρκετή προκειμένου ο 24χρονος να εντοπιστεί και να συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου λίγη ώρα αργότερα. 
 
 
neakriti.gr

Έκθεση για τη θαλάσσια ρύπανση στα Χανιά

Έκθεση με θέμα «Θαλάσσια ρύπανση και απόβλητα», οργανώνει από 8- 30 Σεπτεμβρίου στα Χανιά, το Εργαστήριο Διαχείρισης Τοξικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων... του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Νεώριο του Μόρο στην παλιά πόλη των Χανίων, παρουσιάζει πληροφοριακό, καθώς και φωτογραφικό υλικό, σχετικό με επιλεγμένα θέματα ρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, όπως πηγές ρύπανσης θαλάσσιων υδάτων, πετρελαιοκηλίδες, σκουπίδια, ναυάγια, ραδιενέργεια, ηχορύπανση. Παράλληλα, παρουσιάζει στοιχεία τοπικού ενδιαφέροντος, όπως τα προστατευόμενα θαλάσσια είδη της Κρήτης, αλλά και τις παραλίες των Χανίων με Γαλάζιες Σημαίες.

Πρόκειται για μία έκθεση η οποία στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη θαλάσσια ρύπανση, κάνοντάς το παράλληλα να συνειδητοποιήσει τις ακριβείς διαστάσεις του προβλήματος, αλλά και τις ευθύνες του καθενός.

Το υλικό της έκθεσης είναι σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, ώστε να μπορεί να απευθυνθεί και στους πολλούς ξένους επισκέπτες της περιοχής. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα δοθούν ομιλίες, από καθηγητές και συνεργάτες του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ ακόμη δίνεται η δυνατότητα ξενάγησης μαθητών σχολείων.

Ε.Π.Κ.Κ ,Στηρίζουμε την 48ωρη απεργία, της Ένωσης βενζινοπωλών N. Χανίων

Συνάντηση με επαγγελματικούς Φορείς των Χανίων ,είχε σήμερα η Ένωση βενζινοπωλών N. Χανίων,που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Μεταξύ των συμμετεχόντων Φορέων ήταν και Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, που εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο της κ.Ιωάννα Μελάκη.Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των Φορέων σχετικά με την 48ωρη απεργία, της Ένωσης βενζινοπωλών Χανίων, που ξεκινά την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου όπου κλειστά θα μείνουν τα πρατήρια υγρών καυσίμων ολόκληρου του νομού
Βασικά αιτήματα των βενζινοπωλών Ν. Χανίων είναι: 1) η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης καθώς επίσης. να σταματήσει να επιβάλλεται ΦΠΑ σε αυτόν τον φόρο

2)¨Να σταματήσει η ακρίβεια στα καύσιμα, αλλά και να προσδιοριστεί η ακρίβεια στην τιμή των καυσίμων
Στην προσδιορισμένη συνάντηση της Ένωσης βενζινοπωλών N. Χανίων, με τους Επαγγελματικούς φορείς ,που έχουν άμεση σχέση με τις τιμές των καυσίμων ,αλλά και με την Πρόεδρο της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κ.Ιωάννα Μελάκη, ο Πρόεδρος αυτής, στην εισήγηση του , αναφέρθηκε για την ανάγκη του κλάδου σαυτή την διαμαρτυρία ,σκοπεύοντας, να στείλει ένα έμπρακτο μήνυμα στην Τρόικα και στους εγχώριους συνεργάτες της, καλώντας τους , να σκύψουν και να εξετάσουν,προσδιορίζοντας μα προ πάντων μειώνοντας τις τιμές των καυσίμων, για να στηριχθεί όχι μόνο ο κλάδος των βενζινοπωλών, αλλά και οι καταναλωτές, να μπορούν να αγοράζουν τα καύσιμα σε χαμηλές τιμές, καθώς σήμερα παρατηρείται αποχή των καταναλωτών στην κατανάλωση, και στροφή σε άλλες αντικαταστάτριες λύσεις Επίσης ο Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Ν.Χανίων κ.Ευάγγελος Κώτσος ,ενημέρωσε για την επιστολή της ΄Ενωσης προς την Τρόικα,και τα αρμόδια Υπουργεία.Επίσης ζήτησε την στήριξη των Φορέων στην συζητούμενη διαμαρτυρία(24 ωρη απεργία), αλλά και αίτησε , την ενοποίηση των κοινωνικών δυνάμεων,που εκπροσωπούν οι προσκεκλημένοι Κλάδοι.
Σημαντικά συμπέρασμα ,από την εν λόγω συνάντηση των Φορέων ήταν, η στήριξη της 48ωρης απεργίας, της Ένωσης βενζινοπωλών N. Χανίων, ως μια κοινωνική δύναμη και η αποδοχή από όλους τους παρευρισκομένους φορείς, την πραγματική εικόνα που βιώνουμε όλοι μας ,ότι δηλαδή, σήμερα ζούμε μια άλλη πρωτόγνωρη εποχή που οι κοινωνικές και επαγγελματικές δυνάμεις οφείλουν και πρέπει να είναι ενωμένες, αιτώντας και διεκδικώντας, στηριζόμενες μεταξύ τους.
Τέλος η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενώνει την Φωνή της με την Ένωσης βενζινοπωλών N. Χανίων,θεωρεί δίκαιη και αναγκαία την διαμαρτυρία, για την ακρίβεια των καυσίμων, θεωρεί τον αγώνα των βενζινοπωλών των Χανίων,ηθικό και δίκαιο, και δικόν της αγώνα ,που έχει βασική σχέση με την ποιότητα της οικονομικής ζωής των καταναλωτών, αλλά και όλα τα τεχνάσματα των φόρων στο τέλος στρέφονται στους καταναλωτές , αποφάσισε να στηρίξει την 48ωρη απεργία, της Ένωσης βενζινοπωλών N. Χανίων.


Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

Τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων έθεσε στον αρμόδιο Υπουργό..ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε συνέχεια της συνάντησης που είχε πρόσφατα με το προεδρείο της ΟΑΣΝΗ ο βουλευτής Ηρακλείου και Γενικός Γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης συναντήθηκε σήμερα με τον αναπλ.Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμο Χαρακόπουλο και την Πανελλήνια Ενωση Κτηνοτρόφων

Ο κ. Κεφαλογιάννης κατά την διάρκεια της συνάντησης παρουσία της Πανελλήνιας Ενωσης Κτηνοτρόφων έθεσε στον Υπουργό τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την μη καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης σε αρκετούς κτηνοτρόφους ,το θέμα των εξαγωγών αμνοεριφίων προς τρίτες χώρες καθώς επίσης και το θέμα της ηλεκτροδότησης των σταυλικών εγκαταστάσεων τους.

Δικηγόρος εραστή παπαδιάς: Εψαχνε κάποιον να σκοτώσει τον ιερέα - VIDEO

Τoν ισχυρισμό ότι η 43χρονη παπαδιά σύναπτε συστηματικά παράνομους ερωτικούς δεσμούς με άνδρες με απώτερο σκοπό να πείσει κάποιον από αυτούς να σκοτώσει τον σύζυγό της και ιερέα, προβάλλει ο 40χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία, δια μέσου του συνηγόρου του, Τάσου Τσατά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο iliaoikonomia.gr, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του ιερέα, ανέφερε πως ο δράστης γνώρισε την παπαδιά από έναν φίλο του με τον οποίο, η 43χρονη διατηρούσε, ερωτικό δεσμό, πριν από αυτόν.

Οπως ανέφερε ο κ. Τσατάς, η παπαδιά στην προσπάθειά της να βγάλει από τη μέση τον παπά σύναπτε ερωτικούς δεσμούς με σκοπό να εκτελέσει το σχέδιο της που δεν ήταν άλλο από το να βγάλει από τη μέση τον παπά, για λόγους οικονομικούς.

Μάλιστα, ο ισχυρισμός αυτός ενισχύεται σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορουμένου από το γεγονός ότι άνδρας που διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με την παπαδιά, κατέθεσε στην Αστυνομία ότι η κατηγορουμένη του είχε εκφράσει την επιθυμία της να σκοτώσει τον παπά.
Πηγή: iefimerida.gr

Η πρεμιέρα της Μενεγάκη...

Η Ελένη Μενεγάκη, ύστερα από ένα καλοκαίρι γεμάτο ήλιο και θάλασσα, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, αν κάτι δεν αλλάξει, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Οι επί χρόνια συνεργάτες της, Γρηγόρης Γκουντάρας και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, όπως και η Άση Μπήλιου, θα είναι για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό της.

Η παλιά Κατερίνη Ζαρίφη επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τον Ιούλιο.

Η εκπομπή "Ελένη" θα προβάλλεται την ίδια ώρα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...