Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Σύμπραξη μουσικών για την ενίχυση της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών

Η Φοιτητική Ένωση Κρητών (ΦΕΚ) της Αθήνας διοργανώνει συναυλία στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, στις 9 Αυγούστου και ώρα 9:00 το βράδυ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην ιστορία του συλλόγου και πραγματοποιείται αντί του ετήσιου Συνεδρίου Κρητών Σπουδαστών.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα πραγματοποιηθούν μικρές ομιλίες και θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με την ιστορία και τις δράσεις του συλλόγου. Η ΦΕΚ είναι ο σύλλογος Κρητών φοιτητών του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Οι δράσεις του συλλόγου αποσκοπούν στη σύσφιξη των σχέσεων των Κρητών φοιτητών της Αττικής, την προβολή σημαντικών προβλημάτων της Κρήτης, στην ευαισθητοποίηση των μελών σχετικά με τη λαϊκή παράδοση και τη διατήρηση του Κρητικού πολιτισμού.
Στη συναυλία θα συμμετάσχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής οι οποίοι έδωσαν και στο παρελθόν το παρών σε εκδηλώσεις της ΦΕΚ.
Η είσοδος έχει κόστος 12 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακαίνιση του στεκιού της Ένωσης, που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους και Αραχώβης 4 στην Αθήνα. Οι μουσικοί συμμετέχουν στη συναυλία αφιλοκερδώς, ενστερνιζόμενοι την προσπάθεια του συλλόγου.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ονόματα των καλλιτεχνών με τυχαία σειρά: Ross Daly, Γιώργης Ξυλούρης, Κέλυ Θωμά, Μαρτσάκης Αντώνης, Σγουρός Δημήτρης, Κλωστράκης Γιώργος, Μαρεντάκης Νίκος, Πετράκης Στέλιος, Κατράκης Γιώργος, Σταυρακάκης Βασίλης, Σπυριδάκης Ζαχαρίας, Μανωλάκης Γιώργης, Σταυρακάκης Μιχάλης, Κατράκης Φώτης, Πατεράκης Ιάκωβος, Παπατζανής Γιάννης, Καρμπαδάκης Πέτρος, Γιαννεδάκης Γιώργης, Σταυρακάκης Αντώνης, Συκάκης Στέλιος, Σιδερής Δημήτρης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:
Μακρογιαννάκη Μιχαλίτσα 6978984886 - Υπεύθυνη Προβολής και Διαφήμισης
Χαιρετάκης Κωνσταντίνος-Ιωάννης 6976700200 - Έφορος Δημοσίων Σχέσεων - Υπεύθυνος Χορηγιών

Άγιο είχαν δύο κοπέλες και ένας άνδρας

Άγιο είχαν δυο κοπέλες και ένας άνδρας σήμερα το πρωί που όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν οδηγός ό άνδρας και συνεπιβάτιδες οι δύο γυναίκες ξέφυγε... από την πορεία του, και ανετράπη στην παλιά εθνική οδό Χανίων Καστελίου στον κόμβο του Πλατανιά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος που ξέφυγε από το οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα ο εγκλωβισμός της μιας γυναίκας στο όχημα, καθώς η δεύτερη αλλά και ο άνδρας, οδηγός του αυτοκινήτου, κατάφεραν και απεγκλωβίστηκαν μονοι τους, Η εγκλωβισμένη γυναίκα απελευθερώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι δύο γυναίκες και ο άνδρας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ευτυχώς με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Χανίων.
http://www.flashnews.gr/
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...