Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Εργοτέλης- ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, ο Εργοτέλης επέστρεψε στις επιτυχίες, στο πρώτο από τα δύο ματς με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι οι Γιαννιώτες δεν είχαν προπονητή στον πάγκο τους μετά την απομάκρυνση του Στεφάν Ντεμόλ (χρέη τεχνικού εκτέλεσε ο Γιάννης Χριστόπουλος).


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ζητούσε δανεικά δύο ευρώ για να κάνει μόνος του την έφεση!

Ο λόγος για έναν Ηρακλειώτη ενώ όπως αναφέρουν δικηγόροι της πόλης δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cretalive.gr ο άνδρας ζητούσε δανεικά δύο ευρώ προκειμένου να αγοράσει τα απαραίτητα Μεγαρόσημα ώστε να ασκήσει μόνος του έφεση κατά της απόφασης που εξέδωσε σε βάρος του το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ο άνθρωπος δεν είχε ούτε ευρώ στην τσέπη του για να μπορέσει να ασκήσει τα ένδικα μέσα που του παρέχει ο νόμος.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Είχε στήσει τον "πειρατικό" ραδιοφωνικό σταθμό σε.. χωράφι

Σε περιφραγμένο χωράφι είχε στήσει τον "πειρατικό" ραδιοφωνικό σταθμό του ένας 27χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου για παράβαση Νόμου Περί Ραδιοσταθμών.

Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, με την συνδρομή αρμόδιου υπαλλήλου-μηχανικού της ΕΡΤ, στο χωράφι στις Γούρνες, σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, ο 27χρονος λειτουργούσε παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Φορτηγό παρέσυρε μηχανάκι με 18χρονο και 16χρονη!

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν τραυματισμένα με ασθενοφόρο στο «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το φορτηγό που οδηγούσε ένας 53χρονος χτύπησε και το μηχανάκι πάνω στο οποίο βρίσκονταν ο νεαρός και η 16χρονη αλλά και ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 42χρονη γυναίκα, στην παραλιακή οδό Νεάρχου στο Ηράκλειο.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, η γυναίκα δεν τραυματίστηκε...

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Άγριες συμπλοκές μεταξύ φοιτητών ΕΑΑΚ – ΠΑΣΠ στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Άγριες συμπλοκές μεταξύ φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποιήθηκαν χτες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η σύρραξη μεταξύ, φοιτητών της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ) και της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης (ΠΑΣΠ) ξεκίνησε από το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ).

Γρήγορα πήρε ευρύτερες διαστάσεις και επεκτάθηκε και στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ), ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «έπεσε άγριο ξύλο».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...