Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ… ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ MEGA!

H Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου πήγε στην τελική φάση του Euro 2012 μαζί με το MEGA και τώρα ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη της πρόκληση με το Μεγάλο Κανάλι και πάλι στο πλευρό της.

Οι πρώτες «μάχες» της Εθνικής για την πρόκριση στα τελικά του ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 στη Βραζιλία, έρχονται «ζωντανά» στο MEGA!

       ΛΕΤΟΝΙΑ -  ΕΛΛΑΔΑ, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 21:30, σε απευθείας μετάδοση από την Ρίγα.

       ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από το Γήπεδο Καραϊσκάκη.

Και τους δύο αγώνες περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Από τις 21:00 στη εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, δείτε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ της βραδιάς.
Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Γκώνιας και ο διευθυντής της αθλητικής εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος.

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος και ο διευθυντής αθλητικής
Εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος.

Παρασκευή 7 και Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ελλάδος πάει Βραζιλία, στο Μουντιάλ του 2014, με το MEGA!
.



Δύο αλλοδαποί πίσω από τις κλοπές σε Ι.Χ. στο Ηράκλειο

Εξιχνιάστηκαν, χθες δυο υποθέσεις κλοπής, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, που είχαν διαπραχθεί 17 και 18 Αυγούστου.

Ειδικότερα, το βράδυ της 17ης, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 46χρονου, το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα και δύο βαλίτσες που περιείχαν είδη ρουχισμού.

Την επομένη το απόγευμα, άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν κλειδαριά πόρτας συνοδηγού σταθμευμένου ΙΧΕ αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 45χρονου , έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ίδιο και τράπηκαν σε φυγή, προκαλώντας φθορές στο όχημα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ και 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Παλαιστίνης,διέπραξαν τις αναφερόμενες πράξεις.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας.
flashnews.gr

Στην Κρήτη θα μένει το 5% των εσόδων από πετρέλαιο-φυσικό αέριο!

«Η συστηματική προσπάθεια των 2,5 προηγούμενων ετών για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων αποδίδει» τονίζει με δήλωσή του ο Β.Κεγκέρογλου και αποκαλύπτει ότι "το νέο εθνικό εισόδημα από την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων θα διατεθεί, σύμφωνα με την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, στο Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος. Είναι όμως πολύ σημαντικό και μας αφορά ως Κρήτη, ότι για την περιφερειακή ανάπτυξη έχει θεσμοθετηθεί το 5% ως πόρος της αντίστοιχης περιφέρειας»!

Ο ίδιος χαρακτηριίζει σημαντική την ενημέρωση του ΥΠΕΚΑ, κ.Λιβιεράτου κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής, για τα αποτελέσματα της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, που αφορά στην αξιοποίηση των υδρογονανθράκων στις περιοχές της δυτικής και νότιας Ελλάδας.

Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, στην τοποθέτηση του μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Μετά από 17 χρόνια αδράνειας, ξεκίνησε το 2010 ένα μεγάλο εγχείρημα με πραγματική πολιτική βούληση , σχέδιο, συστηματική δουλειά και πλήρη διαφάνεια για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων της χώρας μας.

Δημιουργήθηκε το θεσμικό πλαίσιο και έγινε όλη η προετοιμασία με τις απαραίτητες αποφάσεις για το διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε.

Το γεγονός ότι ο Ανάδοχος (PGS) μέσα σε τρεις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης (η οποία θα γίνει το αργότερο σε 15 μέρες) θα ολοκληρώσει τις ερευνητικές εργασίες ώστε το Ελληνικό Δημόσιο να αποκτήσει όλα τα πραγματικά στοιχεία, είναι ένα μεγάλο βήμα που πρέπει να έχει και συνέχεια"

 cretalive.gr

Δημοσκόπηση Pulse: ΝΔ 25%, ΣΥΡΙΖΑ 24% στο 10,5% η Χρυσή Αυγή

Mια νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει την Πέμπτη το ΠΟΝΤΙΚΙ, ανάβει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, κατόπιν αναγωγής, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 25% αλλά σε απόσταση μόλις μιας μονάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι στο 24%.

Αίσθηση προκαλεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής που είναι πλέον τρίτο κόμμα, καθώς έχει εκτοξευθεί στο 10,5%. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 6,5%, το ΚΚΕ στο 5% και η ΔΗΜΑΡ στο 4,5%


Πηγή: | iefimerida.gr

Τι αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας!

Μάθε και εσύ ποια είναι τα πράγματα που συνηθίζουν να αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας...
- Το υπερβολικό μακιγιάζ, γι’ αυτό φροντίζουμε να βαφόμαστε ακολουθώντας μια πιο natural γραμμή.

- Το πολύ άρωμα, κάθε φορά που έχουμε ραντεβού μαζί του δεν χρειάζεται να αδειάζουμε το μισό μπουκαλάκι του αρώματός μας , κάνοντας τον να μην μπορεί να αναπνεύσει.

- Τις πλατφόρμες και τα χοντροκομμένα παπούτσια που για εμάς μπορεί να είναι στιλάτες αλλά οι άντρες δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.

- Τα πολύ φαρδιά ρούχα που μπορεί να μας προσφέρουν άνεση, οι άντρες πάλι θα προτιμούσαν να διαγράφονται οι γλουτοί μας. Αλλά και τα πολύ στενά ρούχα, τα οποία είναι ένα ρούχο μικρότερο από αυτό που πραγματικά μας κάνει και δείχνουν τελείως άκομψα πάνω μας.

- Το πολύ γυμνό, δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικά αποκαλυπτικά ντυμένες.

- Τα κοντά μαλλιά, που μπορεί εσένα να σου ταιριάζουν άψογα στο πρόσωπό σου και με το γενικότερο στιλ σου, αλλά εκείνοι βρίσκουν περισσότερο θηλυκά τα μακριά και πλούσια μαλλιά με μπούκλες και ιδανικά ξανθά.

- Τις τεράστιες τσάντες, που αν και είναι τις μόδας δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο λόγος να κουβαλάμε κάθε φορά μαζί μας τόσα πράγματα. Γι’ αυτό στις νυχτερινές μας βόλτες μαζί του προτιμούμε μικρά τσαντάκια.

- Τα φωσφόριζε μας νύχια, που αν και φέτος ήταν της μόδας, εκείνοι πάλι δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.
myworld.gr

Μπήκε γυμνός σε ξένο σπίτι και έδειρε τον νοικοκύρη!

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, ο νεαρός Βρετανός που παραθέριζε στην περιοχή, αφού μέθυσε,  μπήκε γυμνός στο σπίτι ενός Αλβανού... τον οποίο έδειρε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και του παιδιού του!

Όλα έγιναν σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς ένα βράδυ που ο Βρετανός έπινε με τους φίλους του σε μπαράκι της περιοχής. Αφού έμεινε μόνος του ο 25χρονος Βρετανός πέταξε τα ρούχα του και πήγε στο σπίτι του Αλβανού.
Χτύπησε το κουδούνι και μόλις ο ανδρας του άνοιξε την πόρτα, άρχισε να τον χτυπάει με μανία με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι!

Η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του Βρετανού ωστόσο δεν τον εντόπισε στο ξενοδοχείο όπου έμενε.
Την επόμενη ημέρα ο ίδιος εμφανίστηκε από μόνος του στο Α.Τ Περιφέρειας όπου και είπε στους αστυνομικούς ότι δε θυμόταν τι είχε κάνει...

"Τσαντάκηδες" στα Χανιά έβαλαν σε κίνδυνο 26χρονη έγκυο γυναίκα

Σε κίνδυνο έβαλαν μια 24χρονη κοπέλα στα Χανιά δύο "τσαντάκηδες" που ενώ της έκλεψαν την τσάντα την έριξαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο. 



Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, πλησίασαν την 26χρονη που κινείτο πεζή και αφαίρεσαν βίαια την τσάντα της, με αποτέλεσμα η παθούσα να πέσει στο οδόστρωμα, ενώ οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η 26χρονη, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι δράστες είναι οι δύο 24χρονοι.

Σήμερα το πρωί συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ ο ένας εκ των δύο δραστών ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Κρήτη: Ξεκινούν οι έρευνες για τα κοιτάσματα πετρελαίου - Εταιρεία κολοσσός κέρδισε τον διαγωνισμό!

Η εταιρεία PGS (Petroleum Geo-Services) αναλαμβάνει τις σεισμικές έρευνες στην Κρήτη για την ανεύρεση κοιτασμάτων πετρελαίων και φυσικού αερίου, όπως προέκυψε νωρίτερα στη βουλή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο αρμόδιος υπουργός κ. Λιβεριάτος ενημέρωσε τη διακομματική επιτροπή της Βουλής στον τομέα ενέργειας και φυσικών πόρων, για τα αποτελέσματα των προσφορών των ξένων εταιρειών για τις έρευνες που θα κάνουν στο Ιόνιο και στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.

Αφού υπογράψει τη σχετική σύμβαση, η Petroleum Geo-Services θα παραδώσει εντός τριών μηνών - δηλαδή ως το τέλος του 2012 - τα αποτελέσματα της έρευνας. Στη συνέχεια θα γίνει η διαδικασία παραχώρησης για την εξόρυξη των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις σεισμικές έρευνες, κατέθεσαν προσφορές οι εταιρίες, TGS-NOPEC GEOPHYSICAL COMPANY ASA, DOLPHIN GEOPHYSICAL, ION GEOPHYSICAL CORPORATION, SPEC PARTNERS LTD, CGGVERITAS, PETROLEUM GEO-SERVICES (PGS), SPECTRUM GEO LIMITED και FUGRO MULTICLIENT SERVICES AS).

Από αυτές προκρίθηκαν τέσσερις, οι οποίες πληρούσαν τα κριτήρια, και το τελικό αποτέλεσμα του διαγωνισμού ανακοινώθηκε νωρίτερα..
Enhanced by Zemanta

"Με έδερνε, δεν άντεχα άλλο..."λέει στην απολογία της η παπαδιά

Για κακομεταχείριση, πίεση και ενδοοικογενειακή βία μίλησε η πρεσβυτέρα (κατά κόσμον Θοδώρα), κατά την απολογία της, τους λόγους που την έκαναν να συμμετάσχει στην εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της την περασμένη  Δευτέρα...

 Σοκαρισμένη, νιώθοντας τα περιθώρια να στενεύουν, έκατσε απέναντι από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και άρχισε να ξεδιπλώνει το κουβάρι της δυσώδους υπόθεσης γύρω από το«στήσιμο» και τη δολοφονία του επί χρόνια συζύγου της (σ.σ. τον γνώριζε από τότε που ήταν 13 ετών).

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Από 11 έως 28 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ – Τι δικαιολογητικά χρειάζονται

Από τις 11 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 θα γίνονται οι εγγραφές των επιτυχόντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ή από τα Eπαγγελματικά Λύκεια –ΕΠΑΛ– (ΟΜΑΔΑ Α' και Β') για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Την ίδια περίοδο θα εγγράφονται και οι επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων πολιτών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε μη ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή το νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

• Αίτηση για εγγραφή.

• Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του Σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.

• Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

• Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

Εκτός των παραπάνω, και μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β' (90% και 10%) υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης (όχι την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης).

''Πόλεμος'' Χρυσής Αυγής και δήμου, για το ολοκαύτωμα της Βιάννου!

Σε πόλεμο ανακοινώσεων έχουν επιδοθεί η δημοτική αρχή της Βιάννου και η Χρυσή Αυγή Κρήτης με φόντο της εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του Ολοκαυτώματος των μαρτυρικών χωριών της περιοχής.

Μετά το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου της Βιάννου που απερίφραστα χαρακτήρισε ανεπιθύμιτη την παρουσία εκπροσώπων του συνδέσμου στις εκδηλώσεις, σειρά είχε η Χρυσή Αυγή Κρήτης που χαρακτήρισε  ως κατάπτυστη την ανακοίνωση του δήμου Βιάννου κάνοντας λόγο για κινήσεις εντυπωσιασμού από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του δήμου Βιάννου μεταξύ άλλων αναφέρεται: ''Έχουμε την πληροφορία ότι μέλη και στελέχη κόμματος Χρυσή Αυγή, προτίθενται να παρασταθούν στις εκδηλώσεις μνήμης. Τους διαμηνύουμε, για μια ακόμη φορά, ότι είναι ανεπιθύμητοι στον Μαρτυρικό μας τόπο. Η παρουσία τους εδώ, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο.

Το γεγονός ότι εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για εμάς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμείς τιμούμε τη μνήμη προσφιλών και αγαπημένων προσώπων, που έχασαν τη ζωή τους, με τον πλέον άνανδρο τρόπο από τους Ναζί κατακτητές, και το αίμα τους είναι ακόμα νωπό στον τόπο των εκτελέσεων.Οι ίδιοι αυτοί κατακτητές, αφού λεηλάτησαν τα σπίτια μας, τους έβαλαν φωτιά!

Επαναλαμβάνουμε: είναι ανεπιθύμητος στην Μαρτυρική, αιματοβαμμένη περιοχή μας κάθε φορέας ή πρόσωπο που διακατέχεται από ναζιστικές ιδέες . Ας μην επιχειρήσουν λοιπόν να αμαυρώσουν τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής γιατί σύσσωμος ο λαός του μαρτυρικού μας Δήμου θα σταθεί σθεναρά απέναντί τους.

Περιφέρεια Κρήτης: Ενημέρωση για τους Νέους Αγρότες έτους ένταξης 2009

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ενημερώνει τους νέους αγρότες, έτους ένταξης 2009, τα παρακάτω...

1. Πρώτη καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλου πληρωμής 2ης δόσης είναι 11/9/2012. Ως εκ τούτου θα πρέπει να υποβληθούν εμπρόθεσμα οι φάκελοι ανεξάρτητα έλλειψης δικαιολογητικών που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα των δικαιούχων.

Η υποβολή των φακέλων 2ης δόσης θα γίνεται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Έβανς 60 – Ηράκλειο) σε δύο (2) αντίγραφα με τα καθορισμένα δικαιολογητικά.

2. Οι δικαιούχοι οφείλουν να εκπληρώσουν τις συμβατικές υποχρεώσεις, που έχουν αναλάβει με την υπογραφή της σύμβασης, όπως αυτές αναγράφονται στο άρθρο 2 της «Απόφασης Έγκρισης» που διατηρούν στο αρχείο τους, στα ορισμένα χρονοδιαγράμματα κατά περίπτωση.

3. Η τήρηση των μακροχρόνιων υποχρεώσεων (άρθρο 3 της ίδιας απόφασης), πιστοποιείται με την προσκόμιση κάθε χρόνο στην ίδια Δ/νση, των ορισμένων δικαιολογητικών, δηλ.:

• Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης
• Φορολογική Δήλωση (Ε1) και εκκαθαριστικό
• Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας ΟΓΑ
• Πρόσφατη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας

Επίσης να τηρούν απλοποιημένη λογιστική.

Επισημαίνεται ότι η μη υποβολή φακέλου εμπρόθεσμα καθώς και η μη τήρηση των υποχρεώσεων, θεωρείται αθέτηση των δεσμεύσεων του προγράμματος, που οι δικαιούχοι έχουν αναλάβει, πράγμα που επισύρει κυρώσεις και συγκεκριμένα την επιστροφή της 1ης δόσης που έχει ήδη χορηγηθεί.

Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας έγκαιρα προς αποφυγή των συνεπειών της απένταξης.

Σε κάθε περίπτωση η συνεργασία με τους Γεωτεχνικούς – Μελετητές θεωρείται επιβεβλημένη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (Έβανς 60 – Ηράκλειο, τηλ. 2810-309225 και 24) καθώς και στα κατά τόπους Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης της Υπηρεσίας μας.

Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΣΤ.
Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ και ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΒΟΛΙΚΟΥ ΕΛΒΙΤΑ

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης σε περιβαλλοντικό συνέδριο

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στο 1ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Θεσσαλίας που πραγματοποιείται στις από 8 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2012 στη Σκιάθο και...
διοργανώνεται από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.


Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση επίκαιρων επιστημονικών εργασιών στους τομείς της προστασίας και της αποκατάστασης του περιβάλλοντος και ειδικότερα όσον αφορά στα εξής: διαχείριση στερεών και επεξεργασία υγρών αποβλήτων, ρύπανση του περιβάλλοντος και τεχνολογίες αντιρρύπανσης, βιοποικιλότητα και προστατευόμενες περιοχές, ενέργεια, περιβαλλοντική εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση, περιβαλλοντική πολιτική, χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός κ.α.

Από την πλευρά της Περιφέρειας Κρήτης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Euronet 50/50 –για την εξοικονόμηση της ενέργειας στα σχολεία και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής». Το Πρόγραμμα Euronet 50/50 ξεκίνησε το 2009 με τη συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου και άλλων 8 ευρωπαϊκών χωρών σε ένα δίκτυο περισσότερων από 50 σχολεία, συνεχίστηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2012.

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (env1.prd.uth.gr/) παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για τους θεματικούς άξονες του συνεδρίου, τους συμμετέχοντες επιστήμονες, τους προσκεκλημένους ομιλητές καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Συγκρότηση Διοικουσών Επιτροπών στα Κέντρα Υγείας από την 7η ΥΠΕ Κρήτης

Στην συγκρότηση και το διορισμό τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής σε κάθε Κέντρο Υγείας στην Κρήτη προχώρησε η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Ν. 4025/2.11.2011 ΦΕΚ 228, αρ. 26 παρ.1. περί «Ανασυγκρότησης Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ. και άλλες διατάξεις».

Σύμφωνα με το Νόμο Ν. 4025/2.11.2011 ΦΕΚ 228, αρ. 26 παρ.1. περί «Ανασυγκρότησης Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ. και άλλες διατάξεις»,

στα Κέντρα Υγείας μπορεί να διορίζεται με απόφαση του διοικητή της οικείας υγειονομικής Περιφέρειας τριμελής Διοικούσα Επιτροπή η οποία αποτελείται: από τον Πρόεδρο, από τον υπεύθυνο για το συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. και από έναν δημοτικό σύμβουλο του δήμου της έδρας του Κέντρου Υγείας που ορίζεται από το Δήμο.

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης δια μέσου του Υποδιοικητή της κ. Νικήτα Καλογιαννάκη κρίνοντας υψίστης σημασίας τόσο το στόχο συγκρότησης των παραπάνω Επιτροπών όσο και το έργο που θα μπορούσαν να επιτελέσουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες της περιοχής ευθύνης τους, προχώρησε στην εφαρμογή του νόμου και στον διορισμό των μελών στις Διοικούσες Επιτροπές των Κέντρων Υγείας.

Στο πλαίσιο της ουσιαστικότερης και αμεσότερης συνεργασίας των Δήμων με τα Κέντρα Υγείας και στόχο την καλύτερη εκπροσώπηση των δημοτών στην Διοίκηση αυτών, η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης ζήτησε την πρόταση των Δήμων στον ορισμό δύο δημοτικών συμβούλων αντί ενός στη Διοικούσα Επιτροπή. Ένας από τους δύο δημοτικούς συμβούλους ορίζεται ως Πρόεδρος κι ένας εκ των δύο επίσης τους δύο επίσης που ορίζονται, όπως προτάθηκε από την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, ανήκει στην μείζονα αντιπολίτευση.

Ως τρίτο μέλος, Υπεύθυνος για το Συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας των Κ.Υ. στΙς Διοικούσες ορίζεται ο Δ/ντής ιατρός του κάθε Κ.Υ.

Η θητεία των μελών της Διοικούσας Επιτροπής είναι τριετής.

Ακολούθως των σχετικών προτάσεων που κατατέθηκαν από τους Δήμους η διαδικασία ορισμού των μελών ολοκληρώθηκε από την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με την ανάρτηση των σχετικών αποφάσεων, ενώ τα καθήκοντα, οι αρμοδιότητες και ο τρόπος λειτουργίας της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής των Κέντρων Υγείας καθώς και οι αρμοδιότητες του συντονιστή ορίστηκαν κατόπιν πρότασης του Επιστημονικού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και σύμφωνα με το νόμο, επίσης, με απόφαση του Υποδιοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Νικήτα Καλογιαννάκη και έχουν ως εξής:

Καθήκοντα της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής των Κέντρων Υγείας:

1. Παρακολουθεί την πιστή εφαρμογή των προγραμμάτων και λοιπών δραστηριοτήτων του Κέντρου Υγείας, καθώς και την εφαρμογή προγραμμάτων αγωγής υγείας και συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη προληπτική ιατρική στον πληθυσμό περιοχής ευθύνης του

2. Εισηγείται στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου στο οποίο ανήκει ή στην ΥΠ στην οποία υπάγεται, μέτρα για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και την αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών

3. Εισηγείται για την πλήρωση κενών θέσεων του προσωπικού του

4. Εισηγείται στις προαναφερθείσες υπηρεσίες για την κάλυψη του Κέντρου Υγείας και των περιφερειακών ιατρείων της περιοχής ευθύνης του σε ιατρικό προσωπικό ειδικοτήτων που δεν διαθέτει αυτό και οι αποκεντρωμένες υπηρεσίες του (ΠΠΙ ή ΠΙ), το οποίο θα επισκέπτεται τις μονάδες αυτές από το νοσοκομείο στο οποίο υπάγεται

5. Εισηγείται για τον καθορισμό του ωραρίου λειτουργίας και ελέγχει την τήρηση αυτού από το προσωπικό του

6. Ελέγχει την υλοποίηση του προγράμματος επισκέψεων του προσωπικού του στις αποκεντρωμένες δομές του (ΠΠΙ, ΠΙ)

7. Υποβάλλει, κατόπιν εισήγησης του Συντονιστή Δ/ντή του Κέντρου Υγείας, προς έγκριση στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου στο οποίο ανήκει το πρόγραμμα εφημεριών του προσωπικού του, συνυπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο της τριμελούς επιτροπής και τον Συντονιστή Δ/ντή, ελέγχοντας την τήρησή του απ’ αυτό

8. Τηρεί μητρώο των ιδιωτών ιατρών της περιοχής ευθύνης του κατά ειδικότητα στους οποίους μπορεί να απευθυνθεί, σε έκτακτες περιπτώσεις, για παροχή υπηρεσιών σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις

9. Προτείνει την εγγραφή των αναγκαίων πιστώσεων για την λειτουργία του στο προϋπολογισμό του νοσοκομείου στο οποίο υπάγεται

Αρμοδιότητες της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής των Κέντρων Υγείας:

1. Παρέχει κατευθύνσεις και οδηγίες στο προσωπικό του στα πλαίσια των κείμενων διατάξεων, του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του

2. Ελέγχει την διαχείριση του φαρμακευτικού, υγειονομικού και λοιπού υλικού του

3. Μεριμνά για την διαφύλαξη και συντήρηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του

4. Εισηγείται στο Δ.Σ. του νοσοκομείου στο οποίο ανήκει για τη προμήθεια του υλικού σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και μέσα στα πλαίσια του εγκριθέντος για το σκοπό αυτό ποσού στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου

5. Αξιολογεί τα αιτήματα των διαφόρων φορέων περιοχής ευθύνης του (Δήμων, Σχολείων, Εκκλησίας, Μονάδων Κοινωνικής Μέριμνας, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Βοήθεια στο Σπίτι, Πολιτιστικών Συλλόγων κ.α.) προκειμένου να καταρτισθεί ο γενικότερος προγραμματισμός δράσης του

6. Εισηγείται για τον πειθαρχικό έλεγχο του προσωπικού σε περιπτώσεις παραλείψεων ή ενεργειών που αποτελούν ελεγκτές πράξεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τρόπος λειτουργίας της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής:

1. Η Διοικούσα Επιτροπή συντονίζεται από τον Πρόεδρο της

2. Η Επιτροπή συνεδριάζει τακτικά τουλάχιστον μία (1) φορά κάθε μήνα και έκτακτα όταν παραστεί ανάγκη κατόπιν πρόσκλησης των μελών της από τον Πρόεδρο. Στην πρόσκληση αναγράφονται και τα θέματα που θα συζητηθούν

3. Η θητεία των μελών της Επιτροπής είναι τριετής και άμισθη

4. Τακτικός εισηγητής είναι ο Συντονιστής Δ/ντής του Κέντρου Υγείας ο οποίος εισηγείται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και σε περίπτωση κωλύματος ο νόμιμος αναπληρωτής του. Εισηγήσεις μπορεί να ανατίθενται και σε άλλους υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας μετά από απόφαση του προέδρου της επιτροπής

5. Οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά πλειοψηφία των μελών

6. Κατά τις συνεδριάσεις της τριμελούς επιτροπής τηρούνται πρακτικά στα οποία καταχωρείται υποχρεωτικά και η γνώμη των μειοψηφούντων. Εφ’ όσον δεν υπάρχει μειοψηφούσα γνώμη η απόφαση θεωρείται ομόφωνη

7. Τα πρακτικά υπογράφονται από τον Πρόεδρο ,τα Μέλη και τον/την Γραμματέα

8. Χρέη Γραμματέα εκτελεί υπάλληλος του Κέντρου Υγείας ο οποίος με τον αναπληρωτή του ορίζονται από τον Πρόεδρο της τριμελούς επιτροπής

9. Αναφορές και εισηγήσεις των υπηρεσιών του κέντρου υγείας γίνονται προς το Δ.Σ. ή Διοικητή του οικείου νοσοκομείου μέσω της Διοικούσας επιτροπής

10. Όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής έχουν υποχρέωση να προσέρχονται στις συνεδριάσεις αυτής τακτικές και έκτακτες. Μέλος που δεν παρίσταται αδικαιολόγητα σε 3 συνεχείς συνεδριάσεις εκπίπτει αυτοδίκαια από το αξίωμα του μέλους και κινείται η διαδικασία αντικατάστασής του.

Αρμοδιότητες Συντονιστή Διευθυντή Κέντρου Υγείας

1. Συντονίζει την επιστημονική λειτουργία του Κέντρου Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων τα οποία ευρίσκονται στην περιοχή ευθύνης του

2. Εισηγείται προς την τριμελή διοικούσα επιτροπή του Κέντρου Υγείας για κάθε θέμα το οποίο σχετίζεται με την αποτελεσματική και πληρέστερη παροχή φροντίδας υγείας στους χρήστες των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή ευθύνης του

3. Εισηγείται την οργάνωση και υλοποίηση επιστημονικών, εκπαιδευτικών ή ερευνητικών δραστηριοτήτων, με συμμετοχή ειδικών επιστημόνων και εκτός κέντρου Υγείας, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, μετά την έγκριση από την τριμελή διοικούσα επιτροπή και τ’ αρμόδια επιστημονικά όργανα του νοσοκομείου στο οποίο υπάγεται.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης θα προγραμματίσει συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Διοικήσεων Νοσοκομείων που υπάγονται τα Κέντρα Υγείας, Δημάρχων, Διοικούσες Επιτροπές, Δ/ντές των Κέντρων Υγείας με τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης) προκειμένου να γίνει γνωριμία, ενημέρωση των Διοικουσών Επιτροπών και συζητηθεί από κοινού η στοχοθεσία, ο τρόπος συνεργασίας, η καταγραφή των θεμάτων αρμοδιότητας τους και άλλα σχετικά θέματα που απασχολούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Κρήτη.

Έκκληση βοήθειας για 37χρονη από την Κρήτη που πάσχει από λευχαιμία

Συμπαράσταση αγάπης και αλληλεγγύης των πολιτών ζητείται για μια 37χρονη Ιεραπετρίτισσα, η οποία πάσχει από λευχαιμία.

Η 37χρονη Σοφία Αναστασίου μητέρα ενός παιδιού, πάσχει από οξεία κατακλυσμιαία μυελογενή λευχαιμία. Μετά από 12 χρόνια ξανά... νοσηλεύεται στο «Μητέρα» Αθηνών και χρειάζεται άμεσα, χημειοθεραπείες και μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Το μόσχευμα που είχε κρατηθεί την πρώτη φορά που νόσησε στο Saint Georgio της Αγγλίας, πρέπει να έρθει άμεσα. Αυτή τη φορά όμως, η οικογένεια αδυνατεί οικονομικά να ανταπεξέλθει στα έξοδα της νοσηλείας και της μεταμόσχευσης και για το σκοπό αυτό ανοίχτηκε ο παρακάτω λογαριασμός και σας παρακαλούμε να είμαστε όλοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Αριθμός Λογαριασμού Εμπορικής Τράπεζας 608566881 και ο ΙΒΑΝ GR 1501207340000000060856681.
flashnews.gr

Δήμος Μαλεβιζίου: Συλλογή φαρμάκων σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1

Ο δήμος Μαλεβιζίου και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1, διοργανώνουν εκδήλωση συλλογής φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, με σκοπό να  διατεθούν σε Κοινωνικά Φαρμακεία.
Ειδικότερα, την ερχόμενη Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 9:00 μέχρι τις 11:00 στο χώρο μπροστά από το δημαρχείο Μαλεβιζίου (πλ. Μ. Κατσαμάνη, Γάζι), θα συγκεντρώνονται φάρμακα (εκτός σιρόπια και aerolin – ακόμα και ληγμένα τα οποία θα δοθούν προς ανακύκλωση), αλλά και υγειονομικό υλικό όπως γάζες, σύριγγες, πατερίτσες, κολάρα, επιθέματα, κλπ.

Σκοπός της δράσης είναι να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα φάρμακα γίνεται, για να καλυφτεί μέρος των σημαντικών αναγκών που υπάρχει από ανασφάλιστους και άπορους συνανθρώπους μας, οι οποίοι εξυπηρετούνται από τα Κοινωνικά Φαρμακεία.

Καντάδα σε όλο το Ηράκλειο

Ηράκλειο μιας άλλης εποχής θύμισε σήμερα το κέντρο της πόλης, που πλημμύρισε μουσικές και ήχους από την καντάδα 100 μαντολίνων στους δρόμους και τα σοκάκια της πόλης.


Η καντάδα ξεκίνησε από την Ανδρόγεω λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα ενώ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ Cretan Mandolin.

 Πηγή: prismanews.gr

Στην "εντατική " ο ΕΟΠΥΥ

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί με υπόμνημα της,  δημόσια, τον Υπουργό υγείας, να πάρει άμεσα μέτρα, για την προστασία της υγείας των ασφαλισμένων στον ΕΟΠΥΥ


Μεταξύ των άλλων στο κείμενο της, η ΄Ενωση αναφέρει:
κ.Υπουργέ της Υγείας,
Μεγάλο είναι το έγκλημα που σχεδίασαν κάποιοι και διαπράττεται σήμερα, κατά της υγείας του Ελληνικού λαού, ενοποιώντας τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΆ  ταμεία των(
ΙΚΑ- ΕΛΤΑ- ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΟΣΕ- ΟΑΕΕ- ΝΑΤ- ΟΤΑ- ΤΑΕ) με τον περιβόητο ΕΟΠΥΥ, που  σήμερα δεν  στέκεται στον ρόλο του,¨διαπιστώνεται, οικονομικά αδύναμος, να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, με τους καταναλωτές να τους έχει εισπραχθεί η εισφορά υπέρ των ταμείων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να να μη τους παρέχεται.. Διαπιστώνεται ενορχηστρωμένη απάτη, με περισσό θράσος, να κατακλέβεται το εισόδημα του ΄Ελληνα πολίτη και να τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον πραγματικό βιωτικό  θάνατο.

  Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πιστοποιεί για μια ακόμα φορά ,το μεγάλο κενό που δημιουργείται στην κάλυψη των δαπανών (ιατροφαρμακευτική κάλυψη ) των ασφαλισμένων ενταγμένων ταμείων στον ΕΟΠΥΥ.
 Δραματική  είναι η εικόνα εις βάρος των καταναλωτών, ιδιαίτερα των καταναλωτών της φτώχειας, των εξαθλιωμένων από την οικονομική ύφεση καταναλωτών,  να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση  στα φάρμακα, αλλά και στους γιατρούς.
  Αστεία η "καμπάνια" του ΕΟΠΥΥ.με διάφορα τηλέφωνα που παίζουν σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, καλώντας τους καταναλωτές να κλείσουν ραντεβού... σε ένα  ΕΟΠΥΥ, μη ανταποκρινόμενο στον ρόλο του, με ραντεβού στο μέλλον, στο κενό και στο άπειρο.. με  τους ανθρώπους να αιτούν και να απαιτούν από την πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα ως έχει υποχρέωση.
  Οι καταγγελίες των καταναλωτών χρηστών των υπηρεσιών υγείας, πέφτουν "βροχή "στην ΄Ενωση, διεκδικώντας την προστασία τους , και αιτούνε να βρεθεί διέξοδος στο πρόβλημά τους, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τα φάρμακα τους.
  Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καταγγέλει το γεγονός  αυτό ,καλεί τον Υπουργό Υγείας κ.Ανδρέα Λυκουρέζο δημόσια, να πάρει άμεσα μέτρα, να ξεμπλοκάρει την "διαμάχη" μεταξύ  του  ΕΟΠΥΥ και των εμπλεκομένων στον κλάδο υγείας (ιατροί -φαρμακοποιοί) καθώς η υγεία  κανενός μας, δεν μπορεί να περιμένει. Η αναβλητικότητα της λύσης του προβλήματος, δεν επιδεινώνει  και βαθύνει μόνο την ανέχεια των πολιτών των ενταγμένων στον ΕΟΠΥΥ, αλλά θέτει και σε κίνδυνο την ύπαρξη τους

                                            ¨Η  Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης


                                                      Ιωάννα  Μελάκη

Απίστευτο τροχαίο στο Ηράκλειο με 4 ανηλίκα παιδιά

Τέσσερα ανήλικα παιδιά, ηλικίας από 1,5 έως 12 ετών, οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο τραυματισμένα ύστερα από ένα απίστευτο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στις Πατέλες στο Ηράκλειο.

Tο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 20:30 όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με μικρό βαν στην οδό Γερωνυμάκη και Σερρών.

Τα ανήλικα παιδιά βρίσκονταν στο δεύτερο όχημα το οποίο ύστερα από τη σύγκρουση άρχισε να περιστρέφεται με αποτέλεσμα να ανοίξει η πίσω πόρτα και τα τέσσερα παιδιά να βρεθούν στο οδόστρωμα.
http://flashnews.gr

Ανακοίνωση της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το Πανεπιστήμιο Κρήτης

 Ο κ. Υπουργός Παιδείας συνεχίζει κανονικά την δουλειά του, σαν καλός υπάλληλος της Τρόικας και περικόπτει τα πάντα. Άκριτα και ανεξέλεγκτα, χωρίς να υπολογίζει τις... καταστροφικές συνέπειες, κοιτάει μόνο τα νούμερα και ξεχνά τους φοιτητές και τις οικογένειες τους, που βρίσκονται πίσω από αυτά τα νούμερα.

Έτσι προχωρά σε περικοπές των κονδυλίων για την δωρεάν σίτιση στα πανεπιστήμια δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους δικαιούχους φοιτητές που μην μπορώντας να ανταπεξέλθουν πλέον στα έξοδα σκέφτονται ακόμα και την μη συνέχιση των σπουδών τους.

Στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης ιδιαίτερα, πέρυσι το κονδύλι για τη σίτιση που έδινε το υπουργείο έφτανε το 1.400.000 ευρώ και με αυτό σιτίζονταν μέχρι 2.300 φοιτητές στο Ρέθυμνο και μέχρι 1.200 στο Ηράκλειο. Με την μείωση που έγινε το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του νησιού μπορεί να καλύψει το ένα τρίτο περίπου των αιτήσεων.

Καλούμε τον κ. Αρβανιτόπουλο να αυξήσει άμεσα το κονδύλι για τη δωρεάν σίτιση ή να επιτρέψει στα ιδρύματα να αξιοποιήσουν το ταμειακό υπόλοιπο τους μόνο για τη σίτιση. Σε μια εποχή που ο ίδιος και η συγκυβέρνηση των προθύμων στην οποία συμμετέχει, εξαθλιώνουν τους Έλληνες, η παιδεία πρέπει να προστατευθεί με κάθε κόστος και με κάθε τρόπο.

Καταστρέφετε το παρόν της ελληνικής νεολαίας, σταματήστε να καταστρέφετε και το μέλλον της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...