Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Καταγγελίες για «Χαράτσι» και από την ΕΑΣ Ρεθύμνου

Tην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Σελλί Βασίλης Ορφανουδάκης, καθώς όπως υποστηρίζει παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Γεωργίας και της ΠΑΣΕΓΕΣ για την δωρεάν ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των παραγωγών, η ΕΑΣ με το πρόσχημα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου επιβάλλει στους παραγωγούς να καταβάλλουν χρηματικά ποσά που  ξεκινούν από τα 20 και φτάνουν ακόμα και τα 200 ευρώ.

Όπως επισημαίνει μάλιστα στην επιστολή του ο κ. Ορφανουδάκης, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου χρειάζεται απόφαση γενικής συνέλευσης και όχι του Διοικητικού Συμβουλίου.
ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ

Βρέθηκαν σώοι 5 ορειβάτες στα Λευκά Όρη της Κρήτης

Εντοπίστηκαν τελικά οι πέντε ορειβάτες που αναζητούντο στον ορεινό όγκο των Λευκών ορεών στα Χανιά.

Τα συνεργεία διάσωσης που ανέβαιναν στο βουνό απο την πλευρά της Ανώπολης κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσω των κινητών τηλεφώνων και όπως διαπιστώθηκε οι Βρετανοί ορειβάτες είναι πολύ καλά στην υγεία τους, αλλά καθυστέρησαν γιατί στις Πάχνες συνάντησαν πολύ χιόνι.

Έτσι αποφάσισαν να επιστρέψουν πίσω στο οροπέδιο του Ομαλού απο όπου και ξεκίνησαν την προσπάθεια διάσχισης των Λευκών ορέων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ειρηνική διαδήλωση από τους οπαδούς του ΟΦΗ

logoImage via WikipediaΜε κεντρικό σύνθημα «Ο ΟΦΗ δεν πεθαίνει» περίπου 2000 φίλαθλοι της κρητικής ομάδας συμμετέσχαν την Τετάρτη το βράδυ στο -ειρηνικό αυτή τη φορά- συλλαλητήριο στο κέντρο του Ηρακλείου, στην Πλατεία Λιονταριών, ζητώντας "ίση μεταχείριση" για τον ΟΦΗ στο ζήτημα της αδειοδότησης.

Ο φάκελος του ΟΦΗ απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό από την αρμόδια Επιτροπή και οι ελπίδες της κρητικής ομάδας είναι πλέον στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα εκδικάσει την έφεση της κρητικής ομάδας.skai.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...