Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Στο Ηράκλειο την 1η Ιουλίου ο Πασχάλης Τερζής

Είναι από τους δημοφιλέστερους και πιο αγαπητούς λαϊκούς ερμηνευτές όλων των εποχών. Κορυφαίος της σύγχρονης εποχής στέκεται ισάξια δίπλα στα διαχρονικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Η χαρισματική φωνή του, η ποιότητα των τραγουδιών του και η αυθεντικότητα της προσωπικότητάς του τον έχουν καθιερώσει στην κορυφή του λαϊκού τραγουδιού.

Στα 35 χρόνια της πλούσιας καριέρας του στο ελληνικό τραγούδι, με 10 πλατινένιους και 6 χρυσούς δίσκους και με τις τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Πασχάλης Τερζής με τη γλυκιά μελαγχολία στο βλέμμα, αλλά και με τον καημό που κρύβουν τα τραγούδια του, αποθεώνεται σε κάθε του εμφάνιση και μας ξεσηκώνει να τραγουδάμε δυνατά και να διασκεδάζουμε.

Πέρα όμως από τις πωλήσεις των δίσκων του και την απήχηση των τραγουδιών του ο Πασχάλης Τερζής αγαπήθηκε από το κοινό για τη μεστή και επιβλητική παρουσία του επί σκηνής. Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει με τη χαρισματική φωνή του, σε μια βόλτα ανά την Ελλάδα, για πρώτη φορά, με 7 μοναδικές συναυλίες που θα χαρίσουν στο κοινό δυνατές συγκινήσεις!

Πρόγραμμα περιοδείας:

Πάτρα  – 17 Ιουνίου:  Παμπελοποννησιακό Στάδιο Δήμου Πατρέων
Ιωάννινα – 19 Ιουνίου: Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες
Καβάλα  –  24 Ιουνίου: Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη
Λάρισα – 27 Ιουνίου: Γήπεδο AEL FC Arena
Ηράκλειο – 1 Ιουλίου: Παγκρήτιο Στάδιο
Ρόδος – 6 Ιουλίου: Γήπεδο Διαγόρα
Καλαμάτα – 10 Ιουλίου: Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

7 μετασεισμοί στην Κρήτη

Έντονη είναι η σεισμική ακολουθία στην Κρήτη. Μετά τον σεισμό μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 19:10 , σημειώθηκαν σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο 7 μετασεισμοί από 4,2 R έως 4,9 R.


O σεισμολόγος Τάσσος: «Ήταν ο κύριος σεισμός»

Την εκτίμηση ότι ο συγκεκριμένος σεισμός, που έγινε πριν από μία ώρα στην Κρήτη, ήταν ο κύριος σεισμός, εξέφρασε ο ερευνητής σεισμολόγος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Σταύρος Τάσος, ωστόσο διευκρίνισε ότι θα πρέπει να «περιμένουμε ένα με δύο 24ωρα για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο.

Ο σεισμολόγος Λέκκας για τον σεισμό στην Κρήτη

"Όλα δείχνουν ότι πρέπει να είναι ο κύριος σεισμός, αλλά αυτό εμπεριέχει μεγάλη αβεβαιότητα. Πρέπει να περάσουν 24 ωρες για να δούμε αν είναι ο κύριος σεισμός.  Διατηρώ μια επιφύλαξη για να δούμε τι σεισμική ακολουθία θα υπάρχει", είπε ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας στο απεργιακό πρόγραμμα της ΝΕΤ για τον σεισμό στην Κρήτη.

"Το χαρακτηριστικό είναι ότι είναι ένας μεγάλος σεισμός γι’αυτό και έγινε αισθητός σε όλη την Κρήτη. Έγινε πάνω στο ελληνικό τόξο εκεί που συγκρούεται η ελληνική πλάκα με την αφρικανική", τόνισε.

ΤΩΡΑ - Σεισμός με επίκεντρο 123 χλμ Νότια του Ηρακλείου

Σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19:10 στην Κρήτη, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Το επίκεντρο του σεισμού είναι 123 χλμ Νότια του Ηρακλείου , 432 χλμ Νότια της Αθήνας και το εστιακό βάθος είναι 10 χλμ.



Επιστολή του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών στο Σαμαρά για την ΕΡΤ


Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό απέστειλε το Παγκοσμιο Συμβούλιο Κρητών κάνοντας έκκληση να επαναλειτουργήσει άμεσα η ΕΡΤ. 

Η επιστολή έχει ως εξής...
Με μεγάλη μάς λύπη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τον ιστορικό Οργανισμό την ΕΡΤ.

Γνωρίζομε και κατανοούμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης να ανορθώσει και να νοικοκυρέψει τα οικονομικά της Ελλάδας. Είναι μια προσπάθεια που συνηγορούμε και στηρίζουμε με τό δικό μάς τρόπο στις χώρες που ζούμε.

Γνωρίζουμε και επικροτούμε τό δικαίωμα της Κυβέρνησης να νοικοκυρέψει τον Οργανισμό, νά περιορίσει τις περιττές δαπάνες του, νά μειώσει ίσως το εργατικό δυναμικό του Οργανισμού εκει πόυ χρειάζεται, όμως τό κλείσιμο η ιδιωτικοποίηση της ΕΡΤ μάς βρίσκει αντίθετους.

Η ΕΡΤ για τους πάνω από πέντε εκατομμύρια απόδημους Έλληνες ανά τον κόσμο, ήταν ό γλωσσικός και πολιτισμικός δάσκαλος των παιδιών του, που τώρα θα στερηθούν.

Σάς υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ ητάν το αγαπημένο κανάλι του απόδημου Ελληνισμού. Γιάτι ; Διότι τά προγράμματα του ικανοποιούσαν όλά τά γόυστά, πρόβαλλε την Ελλάδα τουριστικά σε όλο τον κόσμο, και οι ειδήσεις του ήταν κατά τό δυνατόν αμερόληπτες πράγμα που δεν συμβαίνει δυστυχώς με τα ιδιωτικά κανάλια. Ήταν ό συντομότερος και σωστότερός τρόπος επικοινωνίας και ενημέρωσης του Εθνικού Κέντρου με τον απόδημο Ελληνισμό.

Όλα τα κράτη του κόσμου έχουν κρατικά κανάλια. Γιατί όχι η Ελλάδα; Κάι πάλι σάς κάνόμε έκκληση να μην κλείσετε την ΕΡΤ άλλα νά την αναδιοργανώσετε όπως εσείς νόμιζετε σωστό και δίκαιο.

Με Κρητικούς χαιρετισμούς.

Ο Πρόεδρός Αντώνης Τσουρδαλάκης

Ο Γράμμάτεας Μανώλης Σταράκης
flashnews.gr

Εγκαίνια για το Μουσείο της Εθνικής στα Χανιά την Κυριακή


Με την παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη και του Μιχάλη Σηφάκη θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Μουσείου της Εθνικής από τον Γαλανόλευκο Φάρο, την Κυριακή στα Χανιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Φλέκκας και ο αντιδήμαρχος Χανιών, Δημήτρης Λειψάκης κάλεσαν τον κόσμο να δώσει το «παρών» και στα παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθούν την ίδια μέρα, στο πλαίσιο των γαλανόλευκων εκδηλώσεων.

Τα εγκαίνια του Μουσείου της Εθνικής είναι προγραμματισμένα στο νέο χώρο όπου έχει παραχωρήσει ο Δήμος Χανίων στην οδό Τσουδερών 40, στην Παλιά Πόλη των Χανίων. Καλεσμένοι είναι ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης και ο Μιχάλης Σηφάκης, οι οποίοι με την παρουσία τους θα δώσουν λάμψη στην εκδήλωση.

Οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου την Παρασκευή με τον πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκο Φλέκκα να τονίζει: «Με μεγάλη χαρά και τιμή και σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων εγκαινιάζουμε την Κυριακή το μεγαλύτερο μουσείο που αφορά εθνικές ομάδες. Στόχος μας είναι να έρθουν οι ακαδημίες, τα παιδιά, οι πολίτες των Χανίων και οι επισκέπτες για να δουν από κοντά την ιστορία της Εθνικής. Εμείς φροντίσουμε αυτό το Μουσείο να το μεγαλώνουμε διαρκώς. Από τα 91 εκθέματα που είχαμε όταν μεταφερθήκαμε σε αυτό το χώρο, τώρα έχουμε ξεπεράσει τα 400 και φυσικά έρχονται κι άλλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη και όλο το δημοτικό συμβούλιο γιατί αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια που δίνει την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να θαυμάσει την ιστορία της Εθνικής μας ομάδας».

Από την πλευρά του Δήμου, ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λειψάκης ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους Χανιώτες να έρθουν στα εγκαίνια του Μουσείου, να το επισκεφτούν και να θαυμάσουν αυτή την αξιολάτρευτη πορεία της γαλανόλευκης που μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους και φυσικά συνεχίζει να μας προσφέρει χαρές. Το Μουσείο είναι ένα έργο ανάδειξης της ιστορίας της Εθνικής, μια παρακαταθήκη για την πόλη μας και ο Δήμος καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια».

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν νωρίτερα την ίδια ημέρα στο γήπεδο των Περιβολίων, όπου από τις 17:00-20:00 θα διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις παλαιμάχων φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο σύνδεσμος φίλων Εθνικής, υπενθυμίζοντας και το κοινωνικό του πρόσωπο διοργανώνει, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και της ΕΠΣ Χ, φιλικό τουρνουά τα έσοδα (σ.σ. πέντε ευρώ το εισιτήριο, ενώ η είσοδος για τα παιδιά θα είναι δωρεάν) του οποίου θα διατεθούν στα τέσσερα ιδρύματα των Χανίων, ΕΛΕΠΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΚΑΦΑΜΕΑ και ΚΗΦΑΠ, ενώ ένα μέρος θα δοθεί και στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Ζητά πίσω τη δωρεά που έκανε στο Αρχείο της ΕΡΤ


Τη δωρεά που έκανε στο τμήμα Αρχείου και Μουσείου της ΕΡΤ, των πάνω από χιλίων δίσκων βυνιλίου και cd, με σπάνιες εκτελέσεις έργων κλασσικής μουσικής, ζητά πίσω ο κ. Μανώλης Βραχνάκης από το Ηράκλειο...

Ο κ. Βραχνάκης σε επιστολή του προς τον υπουργό οικονομικών και τον προϊστάμενο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, αναφέρει ότι μετά το θάνατο του Έφορου Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Κρήτης Μανώλη Μπορμπουδάκη, τα παιδιά του, Αλέξανδρος και Μαρία, τουπαραχώρησαν τμήμα της προσωπικής του δισκοθήκης.

Στη συνέχεια ο κ. Βραχνάκης δώρισε το υλικό αυτό στο αρχείο της ΕΡΤ γιατί θεωρούσε ότι ήταν ο μοναδικός δημόσιος φορέας που θα μπορούσε να το αξιοποιήσει και να το ψηφιοποιήσει.

Επειδή όμως, όπως τονίζει, μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, φοβάται για την τύχη του αρχείου, ζητά την επιστροφή της δωρεάς στον ίδιο.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Μανώλη Βραχνάκη:

Προς Υπουργό οικονομικών, προϊστάμενο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

Υπουργέ των οικονομικών,
Όσο ακόμα μπορούμε να επικοινωνούμε, γιατί δεν ξέρω αν αύριο μεθαύριο σε τούτη τη χώρα θα υπάρχουν επικοινωνίες όπως τις ξέρουμε, σου στέλνω αυτήν την επιστολή, την οποία και κοινοποιώ στον Ελληνικό λαό, μιας και τον αφορά άμεσα.

Πριν δύο χρόνια μετά από πολύ σκέψη και με την προτροπή της φίλης, δημοσιογράφου στην ΕΡΑ Ηρακλείου, κυρίας Νέλλυς Κατσαμά, ήρθα σε επικοινωνία με το Τμήμα Μουσείο και Αρχείο της ΕΡΤ και συγκεκριμένα με τον κ. Χριστόφορου Μπόκα.

Όχι, δεν ήθελα να ζητήσω κάτι, ήθελα να προσφέρω κάτι. Κάτι που κατά την κρίση μου ήταν σημαντικό και, δεν θα έπρεπε να μείνει στα μπαούλα μου.

Πριν, τά όλο και σκληρότερα οικονομικά μέτρα των μνημονιακών κυβερνήσεων, που και συ συμμετέχεις, με ανάγκαζαν να εκποιήσω τα πάντα για να πληρώνω τα κέρατα, να έμενε αυτό το πολύτιμο υλικό σιρμαγιά και παρακαταθήκη στον ελληνικό λαό.

Έκρινα πως μονάχα ένας δημόσιος φορέας με το κύρος της ΕΡΤ και μια ομάδα ειδικών ανθρώπων σαν αυτούς που εργάζονται στο Τμήμα Αρχείο και Μουσείο, θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν.

Βρέθηκα να έχω στην κατοχή μου, υπουργέ των οικονομικών, μια μεγάλη και ιδιαίτερη μουσική δισκοθήκη, ενός σημαίνοντος πνευματικού Άνδρα της πόλης μας, του Ηρακλείου.

Ο εκλιπών είχε ζήσει αρκετά χρόνια στην Αγία Πετρούπολη, και λάτρης της καλής μουσικής, αναζητούσε και αγόραζε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε κείνα τα χρόνια.

Πάνω από χίλιοι δίσκοι βυνιλίου και ακτίνας (κοινώς cd), με σπάνιες εκτελέσεις έργων κλασσικής μουσικής, από ορχήστρες των χωρών του Ανατολικού Μπλοκ, αλλά και από τη δύση, καθώς και συλλογές «ιδιαίτερης» μουσικής της πατρίδας μας.

Επικοινώνησα με τον κύριο Χριστόφορο Μπόκα. Πακέταρα τους δίσκους, πλήρωσα την ACS, και στις 02-02-2011 απέστειλα στην ΕΡΤ τρία δέματα βάρους 75κιλών. (Μιλάω με νούμερα για να καταλαβαινόμαστε).

Το μόνο που ζήτησα, υπουργέ των οικονομικών, ήταν όταν το αρχείο ψηφιοποιηθεί να αντιγράψουν και να μου στείλουν και μένα ένα στικάκι, (ξέρεις, σαν αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά με ονόματα και καταθέσεις ελλήνων φορολογουμένων).

Νάχω μια ανάμνηση του θησαυρού που πέρασε απ΄ τα χέρια μου βρε αδερφέ, αυτό μονάχα!

Υπουργέ των οικονομικών Στουρνάρα,
Επειδή ποτέ δεν είχα εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και στις πολιτικές επιλογές σου,

Επειδή φοβάμαι ότι η προσφορά-δωρεά μου θα αποτελέσει περιουσιακό στοιχείο προς εκποίηση από εσένα και τους πολιτικούς προϊσταμένους σου,

Επειδή φοβάμαι για την τύχη και κατάληξη της δωρεάς μου, όχι βέβαια πως οι άνθρωποι της ΕΡΤ δε θα σεβαστούν την πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά… ξέρω γω αν σε κάποιο ντου, τα όργανα προστασίας του πολίτη δε τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο,

Επειδή ρίξατε μαύρο ακόμα και στο τμήμα Μουσείο και Αρχείο της ΕΡΤ, στερώντας από τους Έλληνες πολίτες την πρόσβαση σε ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς τους,

Για όλα τα παραπάνω:
Αίρω την προσφορά-δωρεά μου προς το τμήμα Μουσείο και Αρχείο της ΕΡΤ και σου ζητώ με δικιά σου ευθύνη και έξοδα να συσκευάσεις τα 75 κιλά των δίσκων μου και να μου τα αποστείλεις το συντομότερο δυνατό.

Καταλαβαίνεις, θέλω εγώ να προφυλάξω αυτό που, για μένα και για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, έχει αξία.

Και επειδή, υπουργέ οικονομικών, πολλά περνούν από το μυαλό μου θέλω να ξέρω τι έχεις σκοπό να κάνεις με το Μουσικό σχολείο Ηρακλείου που εδρεύει στην πρώην αμερικανική βάση Γουρνών.

Δώρισα και κεί 670 cd, κλασσικής και όχι μόνο μουσικής. Βλέπεις το κράτος προίκισε το σχολείο με δυο τρεις δίσκους από τους ένδοξους ολυμπιακούς αγώνες του 2004, νάχουν να ακούνε τα παιδιά.

Αν σκοπεύεις να βάλεις και κει λουκέτο, που θεωρώ πιθανό, να πάω από τώρα να σε βγάλω από τον κόπο…

Α, και σε ένα σχολείο, στον Αη Γιάννη Ηρακλείου, Ξηρουδάκη 17, πήγα καμιά 600ριά βιβλία, παλιατζούρες τίποτα σπουδαίο, μυθιστορήματα ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ποίηση, θέατρο, δοκίμια, μελέτες, καμιά 150ριά τεύχη του περιοδικού.

Διαβάζω, τεύχη για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τις τέχνες, παλιατζούρες λέμε τώρα. Τι να κάνω και για αυτά, πες μου.

Μην νομίσεις πως είμαι κάποιος μεγαλοφοροφυγάς και μου στείλεις τα όργανά σου, μεροκαματιάρης ήμουν πάντα και άνεργος, καμιά φορά και αγρότης, στο νοίκι, δεν έχω τίποτα, ένα ποδήλατο, μια μοτοσικλέτα 14 χρόνων, πολλά βιβλία και άλλα τέτοια ακόμα, και ένα σκυλί τριάμισι κιλά, τη Θοδωρίτσα. Καλώς να ορίσετε…

Περιμένω την απάντησή σου, όπως εσύ με πιέζεις και περιμένεις να πληρώσω τους φόρους μου, (υπέρ τοκογλύφων και άλλων σκοτεινών δυνάμεων-αγορών).

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν πλήρη στοιχεία που είναι στη διάθεσή σου. Έχω κρατήσει την ίδια λίστα που παρέλαβε η ΕΡΤ, και αυτούς τους δίσκους περιμένω. Τα πλήρη στοιχεία μου είναι παρακάτω…


flashnews

Με τυρί και παξιμάδια οι κτηνοτρόφοι των Ανωγείων στην ΕΡΑ!


Για 4η ημέρα παραμένουν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ηρακλείου οι εργαζόμενοι και εκπέμπουν ζωντανό πρόγραμμα, χωρίς διακοπή.

Από το πρωί της Τετάρτης, μέχρι και σήμερα εκατοντάδες πολίτες έχουν περάσει από τα στούντιο και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο εν μία νυκτί της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και παράλληλα τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων.

Το απόγευμα κτηνοτρόφοι από το Σύλλογο των Ανωγείων αναμένεται να βρεθούν στην ΕΡΑ με τυριά, ελιές και παξιμάδια, τα οποία θα προσφέρουν στους εργαζόμενους, για να έχουν να …τρατάρουν τους πολλούς επισκέπτες. Ανάλογη «επίσκεψη» θα κάνουν και οι αρτοποιοί του Ηρακλείου ενώ και άλλοι φορείς και ιδιώτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να κινηθούν αναλόγως.

Η μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΑ Ηρακλείου γίνεται μέσα από τους 105,6 FM και από τους 105,4 με τη βοήθεια του πομπού του ΤΕΙ Κρήτης ενώ και στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση: fm1.teicrete.gr

Το τηλέφωνο στο οποίο μπορούν οι πολίτες να καλούν είναι το 2818104177
cretalive.gr

Νέο συλλαλητήριο την Κυριακή στο Ηράκλειο


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, αναφέρεται...
Καταδικάζουμε την πραξικοπηματική έκδοση πράξης νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Κυβέρνηση του μνημονίου θα μπορεί να προχωρήσει σε συγχωνεύσεις – καταργήσεις δημόσιων φορέων, προκειμένου να ικανοποιήσει την Τρόικα. Ο στόχος είναι προφανής και αφορά στην άμεση διάλυση των δημοσίων φορέων και τις άμεσες ή έμμεσες απολύσεις 14.500 υπαλλήλων μέχρι το τέλος Ιουλίου.


Η Κυβέρνηση του ξεπουλήματος, της υποταγής αποφάσισε τον ξαφνικό «θάνατο» της ΕΡΤ. Με αυτόν τον απάνθρωπο και προκλητικό τρόπο βάζει “λουκέτο” στη δημόσια ραδιοτηλεόραση απολύοντας 2.500 εργαζόμενους, αδιαφορώντας για τις ζωές τους και τις ζωές των οικογενειών τους. Βάζει ταφόπλακα στην αντικειμενική ενημέρωση και στον πλουραλισμό των ειδήσεων, καταφέρνοντας βαρύτατο πλήγμα στην ίδια τη Δημοκρατία.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και καλούμε όλους τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες αλλά και κάθε πολίτη του Ηρακλείου, όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε , να αποτρέψουμε τα σχέδια Κυβέρνησης και Τρόικας, που επιδιώκουν με συνοπτικές διαδικασίες να διαλύσουν τους δημόσιους φορείς ,τα δημόσια αγαθά και να προσθέσουν χιλιάδες εργαζόμενους στις λίστες των ανέργων.

Το Ε.Κ.Η και το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου καλούν όλους τους εργαζόμενους, τους πολίτες του Ηρακλείου να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 16 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...