Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ταβέρνα τυλίχτηκε στις φλόγες στο Ηράκλειο

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε ταβέρνα που βρίσκεται στην περιοχή Ζαρό του Ηρακλείου Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το προαναφερόμενο κατάστημα βρισκόταν ένα αυτοκίνητο, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, από άγνωστη επίσης αιτία.

Επί τόπου επιχείρησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά.
Τόσο το κατάστημα όσο και το αυτοκίνητο υπέστησαν υλικές ζημιές.
http://www.flashnews.gr

Απέκλεισαν την πρυτανεία οι φοιτητές στη Κρήτη!

Logo of the University of CreteImage via WikipediaΧωρίς στέγη αναμένεται να μείνουν τουλάχιστον οι μισοί φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για κανονικές φοιτητικές εστίες αλλά για δωμάτια ξενοδοχείων που έχουν επιστρατευτεί για να καλύψουν τις ανάγκες στέγασης και τα οποία βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης. Τα μισά από αυτά τα δωμάτια δεν αναμένεται να εκμισθωθούν την επόμενη χρονιά για τη στέγαση των φοιτητών.

Όπως ενημερώθηκαν οι φοιτητές από το Πανεπιστήμιο τη νέα χρονιά ο αριθμός των φοιτητών που διαμένουν στα εν λόγω δωμάτια θα μειωθούν από 120 σε 60. Συγκεκριμένα θα διατεθούν 30 δίκλινα δωμάτια, από τα οποία τα δέκα θα είναι για τους πρωτοετείς. Πέρσι ο αριθμός των δίκλινων δωματίων ήταν 58.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

"Έγδυναν" κατά συρροή καταστήματα ρούχων

Honda Transalp 650, Greek police bikesImage via Wikipedia
"Επάγγελμα" είχαν κάνει την κλοπή ειδών ένδυσης και υπόδησης, τρεις αλλοδαποί, των οποίων τη δράση σταμάτησαν χθες το μεσημέρι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικοί πήγαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, προκείμενου να προβούν σε έλεγχο ύποπτων ατόμων τα οποία βρισκόταν εκεί. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν οι τρεις αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ειδών ρουχισμού-υποδημάτων και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Μάλιστα, οι τρεις άνδρες ήταν κατάλληλα ... εξοπλισμένοι, με μία υφασμάτινη τσάντα, το εσωτερικό της οποίας ήταν κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να αποφεύγεται η ενεργοποίηση των μαγνητικών αντικλεπτικών συστημάτων που διαθέτουν τα εμπορικά καταστήματα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, δρώντες απο κοινού, είχαν διαπράξει σειρά κλοπών κλοπών, οι οποίες δεν είχαν καταγγελθεί καθώς ... δεν είχαν γίνει αντιληπτές!

- Στις 18 Ιουλίου από σταθμευμένο ΙΧΕ αυτ-το στο Ηράκλειο, αφαιρέσαν ένα μπουφάν ένα ζευγάρι παπούτσια, συνολικής αξίας 110 ευρώ περίπου.

- Κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Απριλίου 2011 έως και την 21-6-2011 στο Ηράκλειο, από κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων, αφαιρέσαν μία μπλούζα, αξίας 94.90 ευρώ

- Κατά το χρονικό διάστημα από αρχές μηνός Απριλίου 2011 έως την 21-6-2011 στο Ηράκλειο, από κατάστημα εμπορίας αθλητικών ειδών, αφαιρέσαν ένα ζευγάρι παπούτσια αξίας 93,95 ευρώ.

- Κατά το χρονικό διάστημα από 11-5-2011 έως την 21-6-2011 από πολυκατάστημα, αφαιρέσαν ένα ανδρικό άρωμα, αξίας 69,49 ευρώ.
cretalive.gr

Αστυνομικός στο Δικαστήριο με ... σορτσάκι και σαγιονάρες !

Με σορτς και σαγιονάρες εμφανίστηκε ένας αστυνομικός -μάρτυρας για υπόθεση μαστροπείας στο Εφετείο Χανίων, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να διατάξει τη... σύλληψη του!
 
Σύμφωνα με το Cretalive, ο αστυνομικός βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια, όταν ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία και είχε αναβληθεί πολλές φορές με αποτέλεσμα ο κίνδυνος παραγραφής να είναι ορατός.

Όταν ξεκίνησε λοιπόν η δίκη ο αστυνομικός βρισκόταν στο ιατρείο του φυσικοθεραπευτή του, όμως λόγω της κρισιμότητας της δίκης εκλήθη εσπευσμένα στη δικαστική αίθουσα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ένας τραυματίας σε καραμπόλα 4 αυτοκινήτων

Τέσσερα αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα που έγινε λίγο μετά τις 3 μμ στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου στο ύψος των Καλυβών.

Σύμφωνα με  πληροφορίες η καραμπόλα των αυτοκινήτων έγινε όταν ένα mini bus, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σαν απο θαύμα απο τα τέσσερα αυτοκίνητα τραυματίστηκε μόνο ένα άτομο, το οποίο διεκομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Δύο γυναίκες κατάγγειλαν ότι έπεσαν θύματα βιαστών

Δύο αλλοδαπές γυναίκες κατήγγειλαν στο Α.Τ. Λάμπης Ρεθύμνου , ότι έπεσαν θύματα βιασμού, τις νυχτερινές ώρες , μετά την αποχώρησή τους από κατάστημα καφετέρια-μπαρ όπου διασκέδαζαν, στην περιοχή του Πλακιά Αγίου Βασιλείου.

Όπως ισχυρίστηκαν βιάστηκαν , από άγνωστους , χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν τον ακριβή τόπο και χρόνο και να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν. Απο τις αστυνομικές αρχές παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στις δύο γυναίκες.
flashnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...