Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Σκληρή απάντηση του Χρ.Μαρκογιαννάκη για την επίθεση κατα του γραφείου του


"Κότες, ψευτονταήδες, άνανδροι, ανθρωποειδή" ήταν οι χαρακτηρισμοί του βουλευτή Χανίων της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη για εκείνους που το βράδυ της Τετάρτης 29/6, επέδραμαν στο πολιτικό του γραφείο στα Χανιά, διαλύοντας και καταστρέφοντας όχι μόνο τα έπιπλα αλλά ακόμη και...τοίχους και την τουαλέτα.


Σε δηλώσεις του απο το κατεστραμμένο πολιτικό του γραφείο, ο κ.Μαρκογιαννάκης είπε πως "η κοινωνία πρέπει να απομονώσει αυτά τα άτομα" ενώ επεσήμανε πως "τα κόμματα πρέπει να πάψουν να εκμεταλλεύονται τέτοιου είδους καταστάσεις".
Ο κ. Μαρκογιαννάκης χαρακτήρισε τα όσα έγιναν στο γραφείο του βανδαλισμούς και διερωτήθηκε, λέγοντας οτι "εγώ κυκλοφορώ όταν είμαι στα Χανιά μόνος μου, και κανείς από αυτές τις "κότες" δεν βρέθηκε να με κοιτάξει στα μάτια όσο κυκλοφορώ και κυκλοφορώ ανάμεσα τους Επειδή είναι άνανδροι βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν τις ζημιές στα πράγματα. Θέλω να τους πω το έξης πράγμα: ότι εγώ δεν πτοούμαι και τώρα γελώ. Θα συνεχίσω απτόητος να κάνω τη δουλειά μου και να τιμώ τους Χανιώτες που με τιμούν τόσα χρόνια."
Ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε λόγο για αληταριό, που "δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας πτοήσει" και επεσήμανε "ότι η δημοκρατία θα πρέπει, να τρομοκρατήσει όλους αυτούς τους ψευτονταήδες και ψευτοτομοκρατες.
Σημειώνεται επίσης οτι ο Χανιώτης βουλευτής εξέφρασε κάποιο παράπονο προς την ελληνική αστυνομία, καθώς όπως είπε, "αυτό το γραφείο, είναι ο νούμερο ένας στόχος, αυτών των ανθρωποειδών, καθώς είναι σε κεντρικό σημείο, ενώ εγώ ήμουν μέχρι προχθές υπουργός Δημοσίας Τάξης και είναι λογικό να θέλουν να δείχνουν την αντρειοσύνη τους εδώ. Έπρεπε να υπάρχουν κάποιοι αστυνομικοί για να φυλάσσεται καλυτέρα. "
Αναφερόμενος στο παρών που δήλωσαν τόσο ο ίδιος όσο, και οι βουλευτές της ΔΗ.ΣΥ, σημείωσε πως το παρόν δεν είναι ναι προς το νομοσχέδιο, και τόνισε οτι η Δημοκρατική Συμμαχίας έχει προτείνει ολοκληρωμένο Μεσοπρόθεσμο με λιγότερους φόρους και μεγαλύτερες περικοπές στις δημόσιες δαπάνες.

http://www.flashnews.gr/

Έσπασαν τα πολιτικά γραφεία Βουλευτών και κομμάτων στα Χανιά


Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης, ομάδα ατόμων που αποσπάστηκε απο νυκτερινή πορεία των Αγανακτισμένων στα Χανιά επιτέθηκε στα γραφεία πολιτικών κομμάτων και Βουλευτών.

Αρχικά έσπασαν την πόρτα των γραφείων της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", χωρίς όμως να μπουν στο εσωτερικό. Όμως δεν έγινε το ίδιο στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή της Δημκρατικής Συμμαχίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη, όπου οι διαδηλωτές αφού έσπασαν το τζάμι της εισόδου μπήκαν μέσα, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου και στην κυριολεξία διέλυσαν τα πάντα.

Οι δράστες κατέστρεψαν οτι βρήκαν στο πέρασμα τους ενώ στην συνέχεια προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε έναν εκτυπωτή τον οποίο πέταξαν και στον δρόμο, με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος περαστικός.

Ταυτόχρονα ζημίες προκλήθηκαν και στο πολιτικό γραφείο της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελίας Κουρουπάκη, οπού αφού καταστράφηκε η πόρτα της εισόδου, προκλήθηκαν ζημίες στο εσωτερικό του γραφείου. Οι διαδηλωτές πήγαν και στα πολιτικά γραφεία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ευτύχη Δαμιανάκη και Σήφη Βαλυράκη, αλλά εκεί συνάντησαν αστυνομικές δυνάμεις και αποχώρησαν, βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Να σημειωθεί πως χθες το μεσημέρι ομάδα ατόμων είχε εισβάλλει στα γραφεία της Ν.Ε.Χανίων του ΠΑΣΟΚ τα οποία κατέστρεψε ολοσχερώς, ενώ ακολούθησε κατάληψη του δημαρχείου Χανίων η οποία συνεχίζεται και σήμερα το πρωί.



http://www.flashnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...