Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

BINTEO: Με τον Άγιο... Βασιλείου ο Λεβαδειακός ”άλωσε” το Γεντί Κουλε

Ο Στέλιος Βασιλείου σημείωσε το “χρυσό” γκολ του Λεβαδειακού στην Κρήτη και χάρισε στην ομάδα του την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στη Σούπερ Λίγκα. Μοιραίος για τους Κρητικούς ο Κάλαιτζιτς που νικήθηκε από τον Κυριακίδη στο πέναλτι.

Ο ΟΦΗ μπορεί να ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό όμως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στο τέλος μάλιστα γνώρισε τη δεύτερη εντός έδρας ήττα του.

Στο πρώτο μέρος οι Κρητικοί απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις τον Κυριακίδη, κυρίως με τον Λόπεθ όμως ο Ισπανός δεν αποδείχτηκε ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΔΩ

Διήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια αγροτών στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Εκπαιδευτικά σεμινάρια που συνδυάζουν όχι μόνο τη θεωρία αλλά και την πράξη γύρω από θέματα που σχετίζονται με την καλλιέργεια της ελιάς, προγραμματίζει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στις δημοτικές ενότητες Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα πλαίσια του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής Μινώα Πεδιάδας για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. Στην κατεύθυνση αυτή η συνεχής επιμόρφωση και η παροχή εφοδίων με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές αποτελεί καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης τόσο της ελαιοκαλλιέργειας, όσο και άλλων εξαρτώμενων αγροτικών δραστηριοτήτων στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, τα διήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν: 19 & 20 Ιανουαρίου 2012 στο Θραψανό, 23 & 24 Ιανουαρίου στο Καστέλλι, 25 & 26 Ιανουαρίου στο Αρκαλοχώρι. Στα σεμινάρια καλούνται να συμμετάσχουν τόσο οι νέοι αγρότες, όσο και οι παλαίμαχοι που θα μεταλαμπαδεύσουν την πολύτιμη εμπειρία τους και την αγάπη τους για την ελιά στις νεότερες γενιές.
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων ΕΔΩ

Χανιά: Καταδίωξη και πυροβολισμοί σε δρόμους και χωράφια

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία βίωσαν πολίτες των Χανίων, που έτυχε να είναι παρόντες σε αστυνομική καταδίωξη ενός αγροτικού αυτοκινήτου... στην διάρκεια της οποίας έπεσαν και πυροβολισμοί. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...