Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθη 47χρονος στον Αγ. Νικόλαο με 230 γραμμάρια χασίς

Με 230 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,συνελήφθη, 47χρονος Έλληνας, στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήματος... Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, ότι στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου ο 47χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες κάνναβης, αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών, εντόπισαν τον 47χρονο όπου στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Δύο (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης διακοσίων είκοσι τριών (223) γραμμάριων.

• Ένα (1) κουτί που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό συνολικού βάρους τριών (3) γραμμαρίων.

• Μία (1) χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους έξι (6) γραμμαρίων και

• Μία (1) ψηφιακή ζυγαριά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
flashnews.gr

"Γυναίκες - Δημιουργοί" - Αφιέρωμα της Κινηματογραφικής Λέσχης

Αφιέρωμα στη γυναικεία δημιουργία στην 7η τέχνη διοργανώνει, το επόμενο ΣαββατοΚύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου, στο Κινηματοθέατρο Ρεξ.


Το Σάββατο θα προβληθεί η ταινία "Eduart" της Αγγελικής Αντωνίου και την Κυριακή η ταινία "Κόκκινος Ουρανός" της Λάγιας Γιούργου.


Οι προβολές ξεκινάνε στις 20.00, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.


Χανιά: Σε σοβαρή κατάσταση άνδρας που έπεσε από σκαλωσιά

Σοβαρό ατύχημα είχε περίπου στις 19.40 ένας άνδρας περίπου 50-55 ετών, όταν ενώ βρισκόταν σε σκαλωσιά στο σπίτι του, στην οδό Ακρωτηρίου, σε κεντρικό σημείο της πόλης των Χανίων, υπό άγνωστες συνθήκες έπεσε. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ο άνδρας καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε, έσπευσε και τον παρέλαβε σε σοβαρή κατάσταση, καθώς ο άνδρας είχε υποστεί ανακοπή.

Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται.

Άλλα ζώα δήλωνε κι άλλα είχε!

Άλλη μία υπόθεση ζωοκλοπής απασχολεί τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου καθώς χθες συνελήφθη... στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πεύκου στη Βιάννο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ένας 72χρονος για παράβαση του Ν. περί ζωοκλοπής.

Σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε, βρέθηκε να μεταφέρει με Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο δέκα έξι αιγοπρόβατα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια μεταφοράς.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου.
cretalive.gr

Top 8: Κορυφαία δωρεάν προγράμματα!

Tα δωρεάν προγράμματα είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για όσους ασχολύνται "μανιακά" με την τεχνολογία. Επεξεργασία φωτογραφιών και ήχου, προστασία από ιούς, browsing, αναπαραγωγή διαφόρων βίντεο, είναι κάποιες από τις βασικές υπηρεσίες που όλοι θέλουμε να έχουμε και όταν αυτά είναι και εντελώς δωρεάν ακόμα καλύτερα.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε κάποια από αυτά τα δωρεάν προγράμματα που μας έχουν ξελασπώσει αρκετές φορές.

Για περισσότερα πατήστε εδώ


Ελληνο - Ουκρανικό φόρουμ στην Αγία Πελαγία! - Βιντεο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται σήμερα το Ελληνο-Ουκρανικό φόρουμ που οργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης, στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στην Αγία Πελαγία.

Με συντονιστή τον Γιάννη Λιτίνα και με προσκεκλημμένους περίπου 100 επιχειρηματίες κι εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων από το Κίεβο, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις των δύο χωρών- Ουκρανίας και Ελλάδας- και δη μεταξύ Κιέβου και Κρήτης.

Το τέλος της έκθεσης θα σημάνει στις 19:00 σπόψε ενώ ακολούθως θα παρατεθεί δείπνο στο εστιατόριο « Safran» του Hotel Capsis προς τιμήν των προσκεκλημμένων.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν χθες με τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης που συμμετείχε σε εκδήλωση προς τιμήν του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και της Ουκρανικής αποστολής, στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στην Αγία Πελαγία.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ελληνικής και ουκρανικής πλευράς ενώ σήμερα ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φόρουμ, στο ίδιο ξενοδοχείο και αφορούσε σε τρείς κλάδους και συγκεκριμένα: Πρωτογενής τομέας-Κρητικά προϊόντα, τουρισμός, real estate.


cretalive.gr

Τροχαίο σε δρόμο καρμανιόλα

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα προστέθηκε στην ατελείωτη λίστα των τροχαίων που έχουν σημειωθεί στην εθνική οδό  Ηρακλείου - Μοιρών. 
Νωρίς τα ξημερώματα, ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο 7ο χιλιόμετρο του δρόμου καρμανιόλα. 
Ευτυχώς οι οδηγοί τη γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.
 
prismanews.gr

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ Κρητικοί γιατροί, επιχειρήσεις και... ΜΜΕ!

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται, το τελευταίο διάστημα, γιατροί και αρκετοί ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν ήταν συνεπείς με το Νόμο και έγιναν αντιληπτοί από τους επιθεωρητές για φορολογικές και όχι μόνον παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, στην Κρήτη έχει "κατασκηνώσει" εδώ και μέρες κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και πραγματοποιούν στοχευμένους ελέγχους σε γιατρούς και συγκεκριμένες επιχειρήσεις όπως, μεταξύ άλλων, σε ελαιουργεία!

Ονόματα και περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες ενώ στο "μικροσκόπιο" των επιθεωρητών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκονται και ... Μέσα μαζικής ενημέρωσης!

"... ΣΠΑΡΜΕΝΑ που δε γεννήθηκαν ποτέ"

Το βιβλίο του Εμμανουήλ Αλέξανδρου Σακελάρη "... ΣΠΑΡΜΕΝΑ που δε γεννήθηκαν ποτέ" θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνυον το Δίκτυο διακίνησης βιβλίου ΑΕΤΟΣ, το βιβλιοπωλείο LEXIS και ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ηρακλείου.

"Βγήκαν" τα μαχαίρια στις Μοίρες

Επίθεση μέσα σε καφετέρια όπου βρισκόταν, στην περιοχή των Μοιρών, δέχθηκε, τα ξημερώματα, ένας 22χρονος άνδρας από έναν 28χρονο, που του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά!

Ο 28χρονος, γνωστός στις αστυνομικές αρχές από την "πλούσια" δράση του, επιτέθηκε με το μαχαίρι στον 22χρονο και τράπηκε σε φυγή, ενώ αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Πρόκειται για άτομο, που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί με όρους, για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, και συγκεκριμένα με τον όρο της παρουσίασης στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.

Οι έρευνες συνεχίζονται από τις αρχές.

 cretalive.gr

Απολαύστε το πρώτο τρισδιάστατο βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας

Στην δημοσιότητα έδωσε το ΓΕΑ το πρώτο βίντεο τριών διαστάσεων, ταξιδεύοντάς μας στον ελληνικό ουρανό.

Στο εντυπωσιακό βίντεο συμμετέχει ένα αεροσκάφος επιδείξεων F-16. Προκειμένου ωστόσο να παρακολουθήσουμε το εκπληκτικό αυτό θέαμα χρειαζόμαστε τα ειδικά γυαλιά με την κόκκινη και μπλε μεμβράνη

Πηγή: | iefimerida.gr

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Έκλεισαν τα μαγαζιά τους και έστησαν σε πάγκους τα εμπορεύματα!

Σε μια απέραντη λαϊκή αγορά μετέτρεψαν το κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης οι έμποροι της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για την αδράνεια της πολιτείας στην πάταξη του παραεμπορίου.

Τι ακριβώς έκαναν; Σύμφωνα με το prismanews.gr έβαλαν λουκέτο στα μαγαζιά τους και έβγαλαν σε... πάγκο τα προϊόντα τους! Μάλιστα δεν χρησιμοποιούν ταμειακές μηχανές και τον ΦΠΑ δεν τον εισπράττουν αλλά προσφέρεται ως έκπτωση στο καταναλωτικό κοινό.

Πρόκειται για την πρώτη κινητοποίηση του συλλόγου που προειδοποιεί ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι να θορυβηθούν οι αρμόδιο

8 στις 10 γυναίκες υποφέρουν από δυσκοιλιότητα και φούσκωμα

Ένα εντυπωσιακό ποσοστό (80%) των γυναικών σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από δυσφορία του κατώτερου γαστρεντερικού συστήματος, η οποία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη συνολική ευεξία και την ποιότητα ζωής, ενώ οι εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Γαστρεντερολογίας (WGO) δηλώνουν ότι η ευημερία πεπτικού συστήματος συχνά αγνοείται, και είναι παρεξηγημένη ή υποτιμημένη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Γαστρεντερολογίας (WGO) ξεκίνησε μια 12μηνη καμπάνια, με τίτλο «Αγάπησε την κοιλιά σου»! και στόχο έχει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ευημερία του πεπτικού τους και να πάψουν να δέχονται τις διαταραχές της πέψης, όπως φούσκωμα, δυσκοιλιότητα και υπερβολικό μετεωρισμό ως φυσιολογικά.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χανιά: Τραυματίστηκε μέσα στο φαράγγι

Eπιχείρηση διάσωσης ενός αλλοδαπού τουρίστα, ο οποίος τραυματίστηκε απο πτώση ενώ διέσχιζε το φαράγγι της Αράδαινας στα Σφακιά στήθηκε απο χθες το βράδυ. 


Το περιστατικό όπως γράφει το flashnews.gr συνέβη χθες το απόγευμα και ενώ ο άτυχος επισκέπτης περπατούσε στο φαράγγι μαζί με την γυναίκα και τα δύο του παιδιά του με σκοπό να φτάσουν στην θάλασσα στην τοποθεσία Μάρμαρα.

Πρόκειται για μια σχετικά ομαλή και ασφαλή πεζοπορική διαδρομή που ξεκινά απο την γέφυρα Βαρδινογιάννη στην Ανώπολη και οι περιπατητές φτάνουν στο τέλος του φαραγγιού στην θάλασσα.

Όμως, φαίνεται πως ο άντρας έφυγε απο το κανονικό μονοπάτι και ένα στραβοπάτημα, του κόστισε μια πτώση με αποτέλεσμα - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - να έχει χτυπήσει στα πλευρά.

Κοντά του έμειναν τα δύο του παιδιά, ενώ η σύζυγός του έφυγε προς τα Μάρμαρα προκειμένου να ενημερώσει τις αρχές.

Περίπου στις 9 το βράδυ ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον τραυματισμό, ενώ αμέσως εστάλη το νοσοκομειακό σκάφος του Δήμου Σφακίων με γιατρό και διασώστες οι οποίοι περπατώντας απο τα Μάρμαρα έφτασαν μέχρι το σημείο όπου είχε πέσει ο Ισραηλινός, όπου έγινε μια πρώτη εκτίμηση για την κατάστασή του.

Στην περιοχή έσπευσε και ένας πεπειραμένος σε διασώσεις βουνού, πυροσβέστης απο την Πυροσβεστική των Βρυσών και δύο ακόμη απο το κλιμάκιο της Ανώπολης, αλλά λόγω της νύχτας ήταν παρακινδυνευμένη η οποιαδήποτε κίνηση για την μεταφορά καθώς δεν υπήρχε άμεσος κίνδυνος για την ζωή του τραυματία.

Σήμερα το πρωί ο άτυχος άντρας παρελήφθη απο τους διασώστες με φορείο και διακομίζεται στα Μάρμαρα προκειμένου να παραληφθεί απο το νοσοκομειακό σκάφος και στην συνέχεια με ασθενοφόρο απο την Χώρα Σφακίων να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων.

Ηράκλειο: Τα κατάφερε ο 18χρονος - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της Επισκοπής

Εκτός κινδύνου ο νεαρός που ήρθε αντιμέτωπος με τους αγνώστους εισβολείς...


Καζάνι που βράζει θυμίζει η Επισκοπή και ολόκληρη η τοπική κοινωνία απαιτεί τη σύλληψη και τιμωρία των δύο αδίστακτων δραστών που χθες τα ξημερώματα εισέβαλαν σε σπίτι και πυροβόλησαν τον 18χρονο γιο του ιδιοκτήτη μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του. Οι σφαίρες χτύπησαν το νεαρό στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, ωστόσο μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση διέφυγε τον κίνδυνο.

Όπως γράφει το prismanews.gr οι κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται αγανακτισμένοι από τα κρούσματα εγκληματικότητας, καθώς μέσα σε διάστημα δύο μηνών, την περιοχή έχει συγκλονίσει ένα άγριο φονικό με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα και χθες η απόπειρα ανθρωποκτονίας που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Η τοπική ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ωστόσο την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου. Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες ήταν αδιστακτοι και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εν ψυχρώ τον 18χρονο. Όπως είπε και ο γιατρός που χειρούργησε το νεαρό "από τύχη σώθηκε. Τα τραύματά του θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρότερο. Ειδικά αυτό στο κεφάλι". Ακόμα παραμένουν αδιευκρίνιστα και τα κίνητρα των δραστών, αν και οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως εισέβαλαν στο σπίτι για να κλέψουν.

Ο απίστευτος εφιάλτης για την οικογένεια στην Επισκοπή που έζησε τον τρόμο ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα. Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν το 18χρονο παιδί μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του. Δύο άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλα παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού, όμως έγιναν αντιληπτοί από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη. Μόλις αντιλήφθηκαν τη γυναίκα της επιτέθηκαν και την ακινητοποίησαν. Από το θόρυβο, ο γιος της οικογένειας έσπευσε να δει τι συμβαίνει και στη θέα του οι δράστες έβγαλαν όπλο και τον πυροβόλησαν. Ο 18χρονος τραυματίστηκε από τα πυρά στο κεφάλι και την κοιλιά.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η αιμορραγία από τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι και την κοιλιά αντιμετωπίστηκε ενώ η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ταξίδι - αστραπή της Τατιάνας και ραντεβού στην Πόλη με τη Σιλά!

Τελευταία πρόβα για την εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα, αν και η πείρα της τα κάνει όλα ευκολότερα. Στην ουσία ήταν ένας έλεγχος μισής ώρας στον φωτισμό και «ποστάρισμα» στα πλάνα.
Εκείνη όμως είναι από νωρίς στο γραφείο της, τηλεφωνεί, τσεκάρει, οργανώνει. Όλη η ομάδα βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο και εκείνη ήρεμη, χαμογελαστή, «βλέπει» τα πάντα.

Το καινούριο σκηνικό του Μιχάλη Αθανασιάδη είναι σε παστέλ μπεζ – κίτρινους χρωματισμούς, με εντυπωσιακά στοιχεία όπως μία σκάλα, από την οποία θα κατεβαίνει η Τατιάνα για να μπαίνει στο πλατό και ένα κινητό κάδρο – καθρέφτης με ένα μεγάλο γαλάζιο «Τ».

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μίλα» φρόντισε ιδιαίτερα για τις θέσεις των φιλοξενουμένων ώστε να κάθονται και να βλέπουν άνετα. Στους μπεζ καναπέδες θα δέχεται τους καλεσμένους της εκπομπής.

Το μεγάλο θέμα του πρώτου «Μίλα» για φέτος (Δευτέρα 17/9 στις 15:30) θα είναι η συνέντευξη της «Σιλά», κατά κόσμο Τσανσού Ντερέ, πρωταγωνίστριας της ομώνυμης σειράς του Mega.

Για την συνέντευξη η Τατιάνα έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην συγκινητικά όμορφη Κωνσταντινούπολη, όπως συνηθίζει να λέει. Εντυπωσιάστηκε από το ύψος της Τσανσού Ντερέ, 1,86, την κομψότητα και την γλυκύτητα των τρόπων της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...