Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΦΗ: Παλικαρίσια ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη

Παλικαρίσια ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη πήρε ο ΟΦΗ, ο οποίος βρέθηκα να χάνει με 2-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν παρέδωσε τα όπλα και εν τέλει δικαιώθηκε.
Οι Κρητικοί μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, κατάφεραν να αποδείξουν σε άλλη μια αναμέτρηση πως κάθε άλλο παρά τυχαία είναι τα φετινά τους αποτελέσματα. Οι ερυθρόλευκοι φάνηκαν να έχουν περισσότερο στο μυαλό τους τον αγώνα με την Ντόρτμουντ παρά στο παιχνίδι που έπαιζαν. Έτσι, κόντρα σε μια στοχοπροσηλωμένη ομάδα, που έπαιζε για να πάρει αποτέλεσμα και όχι απλώς να επιβιώσει, το πλήρωσαν.
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

11 προσαγωγές και 2 συλλήψεις στο Λασήθι για τον Γιώργο..

 Έντεκα προσαγωγές και δύο συλλήψεις υπήρξαν στη διάρκεια έντασης και συμπλοκών που σημειώθηκαν το βράδυ στο δρόμο που οδηγεί προς το ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου συνεδριάζει η Ειδική Επιτροπή της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τον Αραβικό Κόσμο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κάηκε ζωντανή 83χρονη σε χωριό του Ηρακλείου

Μια 83χρονη γυναίκα στο χωριό Μάραθος βρήκε τα ξημερώματα τραγικό θάνατο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σπίτι όπου διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων.

Αν και οι γείτονες προσπάθησαν όπως μπορούσαν να μπουν στο σπίτι και ειδοποίησαν τον γιο του ζευγαριού... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...