Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Πάνε για βραβείο τα αριστουργηματικά βίντεο που προβάλλουν την Κρήτη

Υποψήφια για ένα ακόμη βραβείο είναι η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης με πρόταση του κοινού - χρήστες του διαδικτύου. Μετά την πρόσφατη διάκριση και βράβευση της στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης σήμερα τα ξημερώματα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Περιφέρειας Κρήτης με πρόταση του κοινού, για το βραβείο e-awards 2013.

Συγκεκριμένα υποψήφια προς βράβευση είναι η ιστοσελίδα της Περιφέρειας www.incrediblecrete.gr, αλλά και τα τέσσερα συνολικά video που έχουν γυριστεί από πέρυσι και προβάλλουν την Κρήτη ως τον ιδανικό και ασφαλή προορισμό και παράλληλα την ιστορία, τον Μινωικό πολιτισμό, την παράδοση, τον τουρισμό, τα προϊόντα-γαστρονομία, και την φιλοξενία των κατοίκων.

Τα χιλιάδες χτυπήματα στην τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης-www.incrediblecrete.gr- όπου προβάλλονται τα νέα τουριστικά video που έχουν ανέβει επίσης στο YouTube, και σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης,

προκαλούν πανελλήνια και διεθνή απήχηση στους χρήστες του διαδικτύου, αλλά και σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο καθώς τα video προβάλλονται αυτό το διάστημα από το δορυφορικό τουριστικό κανάλι Travel Channel. 

Η δημόσια ψηφοφορία για το βραβείο e-award θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, και μεταξύ των πέντε υποψήφιων προς βράβευση στην κατηγορία Διαφημιστική Καμπάνια είναι η καμπάνια Incredible Crete, της Περιφέρειας Κρήτης, μέσω της οποίας προβάλλονται ξεχωριστές εικόνες από το νησί αλλά και χρηστικές πληροφορίες για τον επισκέπτη. Ιδιαίτερη προβολή δίνουν τα βίντεο του γνωστού σκηνοθέτη και δημιουργού της σειράς Το Νησί Θοδωρή Παπαδουλάκη, που δημιούργησε από πέρυσι τέσσερα συνολικά τηλεοπτικά spot, με τα πιο χαρακτηριστικά αρώματα της Κρήτης, και σήμερα διεκδικούν την ψήφο του κοινού και ένα e-award.

Η απόφαση της κριτικής επιτροπής ανακοινώθηκε σήμερα, αφού ελήφθησαν υπόψη οι 2927 προτάσεις που υποβλήθηκαν από το κοινό έως τις 22 Mαΐου 2013.Τα Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου - www.e-awards.gr - έχουν σκοπό τη διάκριση του καλύτερου διαδικτυακού περιεχομένου, με κριτήρια την ανεξαρτησία, τη διάδραση και τον σεβασμό στη δεοντολογία και στο πρωτογενές περιεχόμενο.

Τα e-Awards διοργανώνονται για 2η χρονιά φέτος και προσκαλούν το κοινό να αναδείξει τις προσπάθειες που ξεχώρισαν, ψηφίζοντας έως τις 25 Ιουνίου 2013 στις 8 το βράδυ . Με την επίσημη λήξη της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί Τελετή Απονομής στην "Τεχνόπολις" – Αμφιθέατρο 9.84 στην Αθήνα, με κεντρικό παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη και πολλά happenings.

Τα e-awards διοργανώνει το δημοφιλές διαδικτυακό περιοδικό maga.gr, μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια δεκάδων νέων επιστημόνων, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών.

Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των Ελληνικών Βραβείων Διαδικτύου e-awards είναι:

Έλενα Ακρίτα – Δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Γιάννης Αχλαδιώτης – φοιτητής του Γεωπoνικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δημιουργός smartphone εφαρμογής

Δήμητρα Γαλάνη – Μουσικός, συνθέτης, τραγουδίστρια

Δημήτρης Γιαγτζόγλου- δημοσιογράφος και blogger

Νικόλαος Μπαρδάκης – δημιουργός του ιστότοπου neolaia.gr, Γενικός Διευθυντής στο Sport.gr.

Ηλίας Σούσης – Head of Agencies και YouTube Partnerships της GOOGLE για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Βασίλης Σωτηρόπουλος – Νομικός, Συμπαραστάτης Δημότη & Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Αθηναίων, διαχειριστής του νομικού ιστολογίου elawyer.blogspot.comEnhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...