Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Αυγενάκης: Απόψε κέρδισε η φωνή της λογικής επί της αλαζονείας του δικομματισμού.

Τις τελευταίες κρίσιμες ώρες, λίγο πριν από ένα καταστρεπτικό για τη χώρα μας «ναυάγιο» «συνεννόησης» των δύο παλαιών κομμάτων, έγινε πραγματικότητα το αίτημα της κοινωνίας. Κέρδισε η φωνή της λογικής για εθνική συνεννόηση.

Ως Δημοκρατική Συμμαχία καλωσορίζουμε και στηρίζουμε το σχηματισμό Κυβέρνησης Εθνικής Συνεννόησης που εξασφαλίζει άμεσα την πολιτική ομαλότητα, την παραμονή μας στη ζώνη σταθερότητας του Ευρώ, καθώς και τη χρηματοδότηση της Ελληνικής οικονομίας για την αποφυγή της στάσης πληρωμών.»

4.9 R ο σεισμός στη Κρήτη - Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι του νησιού

Με εστιακό βάθος 7χλμ. βόρεια του ηρακλείου Κρήτης σημειώθηκε έντονη σεισμική δραστηριότητα στις 10.56μμ. Εως αυτή τη στιγμή δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Δείτε πιο κάτω τον χάρτη...


Θέαμα στο... μηδέν - “Λευκή” ισοπαλία στο Παγκρήτιο

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Κακό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες με ελάχιστες ευκαιρίες. Αποδοκιμασίες και σφυρίγματα στο φινάλε από τους οπαδούς των Κρητικών

Οι γηπεδούχοι έτσι δεν μπόρεσαν να κάνουν την δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι Αγρινιώτες σημείωσαν την πρώτη τους εκτός έδρας ισοπαλία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...