Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αραίωσαν οι «επισκέψεις» του εγκέλαδου, αλλά είναι πάντα εδώ!

Μετά το "μπαράζ" σεισμικών δονήσεων πριν από περίπου δύο εβδομάδες, που σκόρπισαν ανησυχία στους κατοίκους της Κρήτης το φαινόμενο έχει κοπάσει, με σεισμικές δονήσεις, οι οποίες είναι μεν καθημερινές, αλλά κάτω από 3 Ρίχτερ, οι οποίες δεν γίνονται αισθητές από τους ανθρώπους.

Ωστόσο ο εγκέλαδος μας υπενθυμίζει την παρουσία του, και σήμερα το πρωί η Ιεράπετρα ταρακουνήθηκε από 4,4 Ρίχτερ.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 09:49 το πρωί, με επίκεντρο 40 χλμ Νότια - Νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας και εστιακό βάθος 10 χλμ.
http://www.cretalive.gr

Βραδιά ανθρωπιάς και προσφοράς – «Ρέθυμνο, Καλοκαίρι 2013″

O παραδοσιακός σύλλογος ΕΡΩΦΙΛΗ, με ευαισθησία στα κοινωνικά ζητήματα του τόπου, διοργανώνει βραδιά ανθρωπιάς και προσφοράς για τους άπορους Ρεθυμνιώτες.

Στο θέατρο «Ερωφίλη» στη Φορτέτζα την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, με πλούσιο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στο φιλόπτωχο ταμείο της Μητρόπολης Ρεθύμνης. Όλοι έχουμε χρέος να συνδράμουμε στην προσπάθεια αυτή με την παρουσία μας!

  •     Δευτέρα, 29/07/2013
  •     21:30
  •     Θέατρο Ερωφίλη, Φορτέτζα, Ρέθυμνο
  •     Κανονικό: 10 ευρώ
CRETEVENTS.GR

Φεύγουν οι μισοί από τους καθηγητές του ΠΑΓΝΗ με σύνταξη

Της Άννας Κωνσταντουλάκη

Με δραματική συρρίκνωση του κλινικού, εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου κινδυνεύουν η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο από την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης μεγάλου αριθμού πανεπιστημιακών καθηγητών, αν αυτοί δεν αντικατασταθούν με άλλα μέλη ΔΕΠ.

Φέτος αποχωρούν λόγω σύνταξης ο καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής Ευστάθιος
Σταθόπουλος και ο καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής Νίκος Καρκαβίτσας.
Το 2014 συνταξιοδοτούνται μεταξύ άλλων ο καθηγητής Οφθαλμολογικής Γιάννης Παλλήκαρης, ο καθηγητής Ιολογίας Γιάννης Σπαντίδος, η καθηγήτρια Δερματολογίας Νίκη Τόσκα, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Εύα Ματζουράνη, ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Σιαφάκας, ο καθηγητής Παθολογίας -Ογκολογίας Βασίλης Γεωργούλιας, ο καθηγητής Κλινικής Χημείας Ανδρέας Μαριωρής.

Την ίδια ώρα εκκρεμεί ο διορισμός 20 εκλεγμένων μελών ΔΕΠ και η αντικατάσταση 30 μελών ΔΕΠ που έχουν αποχωρήσει λόγω σύνταξης, έχουν φύγει από την ζωή, έχουν αναχωρήσει για το εξωτερικό κ.λπ.

“Κίνδυνος για την επιβίωση της Ιατρικής Σχολής”
“Εχουμε και θα έχουμε αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης και το σοβαρό θέμα είναι ότι δεν θα μπορέσει να επιβιώσει η Ιατρική Σχολή, αν φεύγουν άνθρωποι και δεν αντικαθίστανται” είπε στην “Π” ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Ανδρέας Μαργιωρής, ο οποίος υπογράμμισε: “Τώρα έχουμε 140 μέλη ΔΕΠ. Αν έχουμε αποχωρήσεις, αλλά όχι αντικαταστάσεις αυτό θα έχει τρομακτικό αντίκτυπο τόσο στη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όσο και στο εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο της Ιατρικής Σχολής.
“Αυτή τη στιγμή το τμήμα έχει 45 γνωστικά αντικείμενα. Αν συρρικνωθούν αυτά, αν δεν έχουμε όσους καθηγητές απαιτούνται, δεν θα μπορούμε να δίνουμε πτυχία αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ σοβαρά” σχολίασε ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την αποχώρηση των καθηγητών λόγω σύνταξης τη θέση του διευθυντή αναλαμβάνει μέλος ΔΕΠ που επιλέγει το 7μελές Εκλεκτορικό Σώμα.
“Το έργο της σχολής μας θα υποστεί σοκ”
Από την πλευρά του ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης, δήλωσε στην “Π”:
Η Ιατρική Σχολή της Κρήτης δημιουργήθηκε πριν από περίπου 30 χρόνια, κατ’ εξοχήν από νέους επιστήμονες με εξαιρετικές βασικές και κλινικές σπουδές σε πολύ σημαντικά πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής. Οι σημαντικοί αυτοί συνάδελφοι πλησιάζουν πλέον στην αφυπηρέτηση. Δέκα πρωτοβάθμιοι καθηγητές διεθνούς κύρους θα πάρουν σύνταξη τον επόμενο χρόνο, ενώ άλλοι 5 έχουν ήδη πρόσφατα αφυπηρετήσει. Το εκπαιδευτικό, ερευνητικό και κλινικό έργο της Σχολής μας θα υποστεί στην κυριολεξία ένα σοκ. Πρέπει να υπάρξει μέριμνα από την Πολιτεία για την επιτυχή τους αναπλήρωση με σημαντικούς νέους επιστήμονες. Η επικείμενη, κατά πληροφορίες, αύξηση της ηλικίας αφυπηρέτησης των πανεπιστημιακών από τα 67 στα 70 έτη, απλά θα μεταθέσει το σημαντικό αυτό πρόβλημα στο άμεσο μέλλον”.
Ο καθηγητής Βασίλης Γεωργούλιας σημείωσε: “Η Ιατρική Σχολή χρειάζεται καθηγητές. Αν δεν υποστηριχθεί το Κλινικό Εκπαιδευτικό Ερευνητικό έργο το πλήγμα θα είναι μεγάλο.

“Πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα.
Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τα επόμενα χρόνια το μέλλον θα είναι ζοφερό για την Ιατρική Σχολή” σημείωσε ο καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής Χρήστος Λιονής.

Πηγή: εφημερίδα Πατρίς Ηρακλείου Κρήτης

Ηράκλειο: Στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο της απόλυτης χλιδής - Δείτε φωτό!

Costa Mediterranea
Costa Mediterranea (Photo credit: Wikipedia)
Όλοι οι χώροι του πλοίου εντυπωσιάζουν - Οι 2.700 τουρίστες ξεχύθηκαν στην τοπική αγορά με το πρώτο φως της ημέρας...

Στο Ηράκλειο βρισκόταν από τις 06.00 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Costa Mediterranea. Το μεγάλο και πολυτελές κρουαζιερόπλοιο έφερε μαζί του 2.700 επιβάτες κυρίως από Ιταλία, από όπου και ήρθε, οι οποίοι έμειναν στην πόλη  μέχρι τα μεσάνυχτα.

Αρκετοί καταστηματάρχες και επιχειρηματίες στο Ηράκλειο περιμένουν με λαχτάρα τέτοιες αφίξεις οι οποίες φέρνουν μία ανάσα αισιοδοξίας στην τοπική αγορά που εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης.





Enhanced by Zemanta

Ε.Π.Κ.Κρήτης: " Κάλεσμα στους πολίτες , να αγκαλιάσουν τις Εθελοντικές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας"


¨Κραυγή αγωνίας εκπέμπει, ο Συντονιστής της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΚΡΗΤΗΣ, κ.Γιώργος Παπαλάς, για την φετεινή αντιπυρική περίοδο (Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης) και απευθυνόμενος προς τους πολίτες της Κρήτης, τους καλεί, άμεσα να αγκαλιάσουν τις Εθελοντικές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας"

Σε σχετική συνέντευξη του, σε Κρητικό Ραδιοφωνικό Σταθμό μεταξύ των άλλων ανέφερε:

"Επειδή οι φετινές θερμοκρασίες ¨που επικρατούν στο νησί μας είναι υψηλές και επειδή το περιβάλλον ανήκει σε όλους μας και επειδή υπάρχει έλλειψη τόσο του ειδικού επαγγελματικού προσωπικού, αλλά και των υλικοτεχνικών μέσων που διαθέτουν οι καθ υλην αρμόδιες υπηρεσίες, σας καλώ όλους εσας τους πολίτες του νησιού μας, που νοιώθετε περιβαντολογικά υπεύθυνοι να αγκαλιάσετε τις Εθελοντικές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας του τόπου σας, υπογραμμίζοντας σας ακόμα ότι μπορεί η ευθύνη ί να ανήκει στην πολιτεία, όμως εμείς έχουμε την ηθική ευθύνη και υποχρέωση αν με την μη συμμετοχή μας και ευαισθητοποίηση μας δεν προφυλάξουμε από την λαίλαπα των πυρκαγιών, να σβήσει το δάσος, να καούν καλλιεργήσιμες περιουσίες , ακόμα και τα σπίτια μας.

Ακόμα , ο κ.Παπαλάς αναφέρθηκε στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΚΡΗΤΗΣ, ότι κάνει την υπέρβαση της προσφοράς, καθώς οι άνθρωποι αυτοί προσφέρουν όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και το αυτοκίνητό τους , και τα άλλα υλικά της ετοιμότητας, σε εποχή οικονομικής κρίσης και τελείωνοντας υπογράμμισε ότι δύναται κάθε υγιής πολίτης ακόμα και τώρα, να αιτήσει την ένταξή του στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας, αφού επικοινωνήσει στο τηλ. 2821092666

Ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΚΡΗΤΗ

Στη βουλή τα προβήματα λειτουργίας των δημοσίων ΙΕΚ από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη

Λύση στα προβήματα ομαλής λειτουργίας των δημοσίων ΙΕΚ ζητά από τους συναρμόδιους Υπουργούς ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης με ερώτηση του στην Βουλή το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ: Προβλήματα λειτουργίας των δημόσιων ΙΕΚ

Με τις διατάξεις του άρθρου 15 του ν. 4093/2012 μεταφέρθηκαν τα δημόσια ΙΕΚ στις περιφέρειες της Χώρας.

Σύμφωνα με δημόσια ανακοίνωση των διευθυντών ΙΕΚ όλης της Χώρας από τη μεταφορά αυτή δημιουργούνται διάφορα προβλήματα ομαλής λειτουργίας των ΙΕΚ και τα ακόλουθα ερωτήματα, για τα οποία παρακαλείσθε να ενημερώσετε τη Βουλή:

1) Πώς και με ποιούς θα γίνει η στελέχωση των Δημοσίων Ι.Ε.Κ., από 1η Ιουλίου 2013 σε επίπεδο διεύθυνσης και σε επίπεδο γραμματειακής υποστήριξης, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη Δημόσια Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση των νέων στη χώρα μας;

2) Πότε και από ποιους ενημερώθηκαν ή θα ενημερωθούν και πότε θα επιμορφωθούν τα τυχόν νέα στελέχη σχετικά με τη δομή, το αντικείμενο και τον τρόπο λειτουργίας των Δημοσίων Ι.Ε.Κ., ούτως ώστε να είναι σε θέση, αφενός να ανταποκριθούν στοιχειωδώς στα καθήκοντά τους και αφετέρου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της επιτυχημένης λειτουργίας ενός θεσμού πλέον των είκοσι ετών;

3) Πώς θα γίνονται οι προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτών στα Δημόσια Ι.Ε.Κ., εφόσον στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, ως γνωστόν, γίνονται μόνο μέσω Α.Σ.Ε.Π.;

4) Πώς εξασφαλίζεται η συνέχιση και ολοκλήρωση της κατάρτισης των ήδη φοιτούντων καταρτιζομένων στα Δημόσια ΙΕΚ και κάτω από ποιες συνθήκες, αν προκύψει αδυναμία λειτουργίας του ΔΙΕΚ στο οποίο φοιτούν;

5) Πόσο θα αναγκαστούν οι ελληνικές οικογένειες να επιβαρύνονται οικονομικά επιπλέον για την εξασφάλιση του μέλλοντος των παιδιών τους, αν αναγκαστούν να απευθυνθούν σε ιδιώτες;

Ηράκλειο: Στο αεροδρόμιο ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης του Ισραήλ - ''Αστακός'' το Ν. Καζαντζάκης

Στην Κρήτη βρίσκεται ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης του Ισραήλ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές στο Λασίθι και συγκεκριμένα στην Ελούντα.

Το κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος του Ισραήλ, συμμετέχει σε σύσκεψη που πραγματοποιείται στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης, με θέμα την ασφάλεια των χιλιάδων τουριστών που φτάνουν στην Κρήτη από το Ισραήλ.

Στη σύσκεψη μετέχει και ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., που βρίσκεται στο νησί, καθώς και η ηγεσία της τοπικής Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα το αεροδρόμιο έχει μετατραπεί σε ''φρούριο'', με αστυνομικούς να βρίσκονται ακροβολισμένοι σε διάφορα σημεία.
flashnews.gr

ΧΑΝΙΑ: Διαδικτυακός οδηγός σπουδών από μαθητές λυκείου

Έναν εύχρηστο διαδικτυακό οδηγό για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της Κρήτης, με πληροφορίες για τις Σχολές και τις σπουδές, έφτιαξαν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων.

Έτσι, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα, αντί να επισκέπτονται ξεχωριστά τις ιστοσελίδες του Πανεπιστημίου, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Τ.Ε.Ι., να βρουν όποιες πληροφορίες χρειάζονται μέσα από την επίσκεψή τους στο site των παιδιών, το οποίο έχει, φυσικά και τις ανάλογες παραπομπές. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: https://sites.google.com/site/aeiteikrhths/

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο πλαίσιο ερευνητικής εργασίας του Β3 Γενικού Λυκείου Ελευθερίου Βενιζέλου και, επιπλέον, περιλαμβάνει, ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις σχολές της Κρήτης. Μάλιστα, οι μαθητές επισκέφτηκαν, στο πλαίσιο της εργασίας τους, τα Α.Ε.Ι. και το Τ.Ε.Ι. του νησιού.

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους, «στo πλαίσιo του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας για την ένταξη της Ερευνητικής Εργασίας στα Λύκεια της χώρας μας και γνωρίζοντας την ανασφάλεια του κάθε παιδιού για τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, λόγω κυρίως της κακής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια, επιλέξαμε ως τμήμα της Β’ τάξης του σχολείου μας το θέμα«Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Κρήτης». Η ιδέα έπεσε από έναν συμμαθητή μας και παρόλο που υπήρχαν αρκετά θέματα τα οποία θα μπορούσαμε να μελετήσουμε, καταλήξαμε ομόφωνα σε αυτό, ως το πιο ενδιαφέρον, το πιο επίκαιρο και το πιο χρήσιμο για όλους.

Αρχικά, χωριστήκαμε σε έξι ομάδες των τεσσάρων και πέντε ατόμων και αναθέσαμε σε κάθε ομάδα να μελετήσει τις σχολές κάθε Νομού.

Για το Ηράκλειο και τα Χανιά εργάστηκαν αντίστοιχα δύο ομάδες λόγω του εύρους των σχολών. Στη συνέχεια αναθέσαμε στο κάθε παιδί της κάθε ομάδας τη μελέτη τριών ή τεσσάρων σχολών με σκοπό την ολοκληρωμένη έρευνα και περιγραφή τους.

Για την κάθε σχολή μελετήσαμε τα ιστορικά της στοιχεία, τη δομή των τμημάτων τους, τα μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε εξάμηνο, τις ερευνητικές εργασίες που πραγματοποιούνται, τα μεταπτυχιακά προγράμματα που μπορούν να παρακολουθήσουν οι απόφοιτοι, τα επαγγελματικά δικαιώματα που τους προσφέρει το πτυχίο αποφοίτησης και τέλος τις βάσεις εισαγωγής από το 2000 έως το 2012 και τον αριθμό εισακτέων από το 2000 - 2012.

Για την καλύτερη επίτευξη των στόχων μας και για μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση για το περιβάλλον κάθε σχολής επισκεφθήκαμε το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά, το Παράρτημα του Τμήματος του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στα Χανιά και το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο».

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Φοιτητές του Πανεπιστημίου «Charles Darwin» της Αυστραλίας στο Ρέθυμνο

Την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 φτάνει στο Ρέθυμνο ομάδα   φοιτητών του Πανεπιστημίου «Charles Darwin»  από το Ντάργουιν της Αυστραλίας, στο πλαίσιο του 7ου Θερινού Προγράμματος Εντατικών μαθημάτων Ελληνικών που πραγματοποιούνται στην  Κρήτη , στην Κάλυμνο, στη Ρόδο και στη Μακεδονία.

Συντονιστής του Προγράμματος είναι ο κ. Γεώργιος Φρατζής, διδάσκων στο εν λόγω Πανεπιστήμιο και στο Κολέγιο ‘’Άγιος Γεώργιος’’ της Αδελαΐδας, ο οποίος είναι επίσης Σύνδεσμος  του Εργαστηρίου Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών (Ε.ΔΙΑ.Μ.ΜΕ.) του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης για  το πρόγραμμα  ΕΣΠΑ «Ελληνόγλωσση Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διαπολιτισμική Εκπαίδευση στη Διασπορά».

Πρωταρχικός σκοπός του θερινού προγράμματος είναι η καθημερινή χρήση της ελληνικής γλώσσας σε ελληνικό περιβάλλον. Για τρεις βδομάδες οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα ελληνικά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.  Ένας από τους στόχους των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων τους είναι η παραγωγή μίας ταινίας μικρού μήκους με την υποστήριξη εικόνας, βίντεο, ήχου για την οποία θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν στα ελληνικά. Το θέμα της ταινίας είναι η συμβολή των Αυστραλών και των Νεοζηλανδών στη «Μάχη της Κρήτης». Η ταινία θα είναι δίγλωσση, στα ελληνικά και στα αγγλικά και θα χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς στα σχολεία της  Αυστραλίας.

Τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου οι φοιτητές θα παρακολουθήσουν στους χώρους του Πανεπιστημίου παρουσίαση για τη Μάχη της Κρήτης από την κα Σοφία Τρούλη και αργότερα θα συναντηθούν στους χώρους του Ε.ΔΙΑ.Μ.ΜΕ. με τον κ. Μιχάλη Δαμανάκη, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης,  και την κα Άσπα Χατζηδάκη,   διευθύντρια του Ε.ΔΙΑ.Μ.ΜΕ. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούν το Νεκροταφείο Αυστραλών στο Ρέθυμνο, τη Μονή Αρκαδίου και τη Μονή Αγίας Ειρήνης.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου και την Τετάρτη 3 Ιουλίου θα πάρουν συνεντεύξεις με θέμα τη Μάχη της Κρήτης από τοπικούς φορείς και πρόσωπα, θα επισκεφθούν το  Μνημείο Πεσόντων Αυστραλών στου Σταυρωμένου καθώς και το Στρατιωτικό Μουσείο στο

Χρωμοναστήρι, όπου θα ξεναγηθούν από τον Διευθυντή του, ταγματάρχη Μανόλη Μιχελάκη, και θα τους δοθεί πληροφοριακό υλικό για τη «Μάχη της Κρήτης». Επίσης θα επισπευτούν τη Μονή Πρέβελη, το Συμμαχικό Νεκροταφείο στη Σούδα και το Ναυτικό Μουσείο Χανίων.

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για Κάλυμνο, αφού  προηγουμένως επισκεφθούν την Κνωσό και το Μουσείο Ηρακλείου.

Τους φοιτητές συνοδεύουν επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Darwin, κ. Γιάννης Νικολάκης, και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Μακεδονικού Συλλόγου Darwin κ. Ευστράτιος Πούλος.

Τουρνουά Beach Volley Ανδρών στο Ρέθυμνο

Τουρνουά beach volley  Ανδρών θα διεξαχθεί στην Παραλία Ρεθύμνου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το οποίο είναι εγκεκριμένο από την ΕΣΠΕΚ/ΕΟΠΕ. Δικαίωμα συμμετοχής στο εν λόγω τουρνουά έχουν Άνδρες 16 ετών και μεγαλύτεροι, με την συμμετοχή να έχει οριστεί στα 15 Ευρώ ανά αθλητή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις του στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Kmpempis@hotmail.com.

Όσον αφορά περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6981304827 (Μπεμπής Κυριάκος). Σύμφωνα με τους διοργανωτές η Τεχνική Σύσκεψη και η υποβολή δικαιολογητικών για την συμμετοχή των αθλητών θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου 29 Ιουνίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ/goodnet.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...