Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Αυτή είναι η νύφη του Γιώργου Παπανδρέου!


Με την όμορφη ψηλή 27χρονη Κρητικοπούλα Πωλίνα Πατραμάνη αρραβωνιάζει -πιθανότατα το ερχόμενο Σάββατο- τον γιο του Ανδρέα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.


Η 27χρονη όμορφη μελαχρινή Πωλίνα εργάζεται ως κομμώτρια αλλά όπως όλη η οικογένεια Παπανδρέου αγαπά τον αθλητισμό έτσι και αυτή τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα σπορ και συγκεκριμένα για το βόλεϊ.

Παρέμβαση Κεφαλογιάννη για την Φορολογία των Αγροτών


Σύμφωνα με το νέο νόμο οι αγρότες εντάσσονται σε κανονικό καθεστώς βιβλίων και έκδοσης στοιχείων αν κατά την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο είχαν ακαθάριστα έσοδα από την πώληση προϊόντων 10000 ευρώ η έλαβαν επιδοτήσεις 5000 ευρώ και άνω.


Αυτό σημαίνει ότι μόνο στο Νομό Ηρακλείου εντάσσονται στο κανονικό καθεστώς περίπου 12500 αγρότες τεράστιος αριθμός  αν λάβουμε υπ όψιν ότι μέσα σε αυτούς είναι και οι συνταξιούχοι που προς το παρών δεν εξαιρούνται.

Πόσες επιχειρήσεις και από ποιους κλάδους έβαλαν "λουκέτο" στο Ν. Ηρακλείου

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία για την πορεία της τοπικής επιχειρηματικότητας προκάλεσαν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τις επιχειρήσεις που... άνοιξαν και εκείνες που έβαλαν λουκέτο μέσα στο 2013 στο Νομό Ηρακλείου.

Το πρόσημο είναι αρνητικό, και για ακόμα μία φορά αποτυπώνεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο η αδυναμία επιχειρηματιών να ανταποκριθούν σε καθημερινές οικονομικές τους υποχρεώσεις και υπό το φόβο της πτώχευσης και της οικονομικής κατάρρευσης, αποφασίζουν να βάλουν λουκέτο.

7μελής οικογένεια με ανήλικα παιδιά ζει στην πιο ακριβή περιοχή σε παράγκα [video]

7μελής οικογένεια με ανήλικα παιδιά σε καλύβα 40 τετραγωνικών - Κάτω από άθλιες συνθήκες ζουν τα παιδιά - Χωρίς τα βασικά αγαθά και χωρίς εκπαίδευση αφού αδυνατούν να πάνε ακόμα και σχολείο - Πλήρωνουν ενοίκιο για την παράγκα - Βιώνει τον ρατσιμό ο παππους - προστάτης της οικογένειας που δεν μπορεί να βρει εργασία

Σε μία από τις καλύτερες και πιο ακριβές περιοχές της πόλης, μια επταμελής οικογένεια ζει σε ένα παράπηγμα, το οποίο προβάλει σαν παραφωνία μέσα στη χλιδή των μεγάλων και ακριβών, πέτρινων σπιτιών.

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Δικαίωση οικογένειας συνταξιούχων δανειοληπτών, από το Ειρηνοδικείο Νεαπόλεως Λασιθίου"

Το Ειρηνοδικείο Νεαπόλεως Λασιθίου, με την από 20-12-2013 απόφασή του, στα πλαίσια της Προσωρινής Διαταγής ,δικαίωσε οικογένεια δανειοληπτών, σήμερα συνταξιούχων, από την Ιεράπετρα, οι οποίοι βρέθηκαν σε δυσκολία εξυπηρέτησης του χθεσινού χρέους των , λόγω της μείωσης των συντάξεων τους και γενικότερα της οικονομικής ύφεσης της Χώρας

Επί της ουσίας της υπόθεσης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, της οποίας οι δανειολήπτες είναι μέλη, και με την

Δραματική αύξηση των Ελλήνων ασθενών στο Κοινωνικό Ιατρείο Ιεράπετρας

Τέσσερις μήνες μετά που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό και το κοινωνικό ιατρείο της Ιεράπετρας φαίνεται ότι καλύπτει σημαντικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας που βρέθηκε στη...δίνη της οικονομικής κρίσης!


Έτσι σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, μέχρι σήμερα έχουν περάσει από το ιατρείο αυτό 500 άνθρωποι ζητώντας βοήθεια στο πρόβλημα υγείας τους και μην μπορώντας να απευθυνθούν σε κάποιο δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...