Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους!

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Γρα Λυγιάς Ιεράπετρας με την είδηση της δολοφονίας μιας 44χρονης από τον 50χρονο Αλβανό σύζυγος της, με πολλά χτυπήματα με έναν κάβουρα στο κεφάλι και στο σώμα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, σύμφωνα με το flashnews.gr, προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη αμέσως ενώ το άψυχο σώμα της 44χρονης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και στην συνέχεια στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή.

Ανακοινώθηκαν από τη ΚΣΟΣ οι τιμές της σταφίδας

Ανακοινώθηκαν από τη ΚΣΟΣ οι τιμές της σταφίδας. 1 ευρώ το τεσσάρι , 1,20 το δυάρι, 1,40 ο άσος . Στο μεταξύ απόψε συνεδριάζει η διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου για να καθορίσει και να ανακοινώσει όπως κάνει κάθε χρόνο τις φετινές τιμές παραλαβής των οινοσταφυλων. Σε δηλώσεις του στη «Ν.Κ» ο πρόεδρος της Οργάνωσης Μανόλης Γαβαλάς χαρακτήρισε ως κρίσιμη τη φετινή χρονιά τονίζοντας ότι η πολιτική της ΚΣΟΣ και της Ένωσης Ηρακλείου αποσκοπεί στο μέλλον , συγκεκριμένα να μην εγκαταλειφτούν τα αμπέλια λόγω της φετινής πανωλεθρίας που έχουν υποστεί οι αμπελουργοί από τις κακές καιρικές συνθήκες και τον περονόσπορο


neakriti.gr

ΚΡΗΤΗ: Ακόμα περιμένουν το ελικόπτερο για τις χασισοφυτείες...

Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν για το ελικόπτερο που ακόμα δεν έχει σταλεί στην Κρήτη.

Σε σχετική σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κρήτη και την παράνομη καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε πριν από το Πάσχα υπό τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μανόλη Όθωνα, συζητήθηκε η προοπτική αποστολής και μόνιμης παραμονής σε όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν στην Κρήτη ενός ελικοπτέρου, προκειμένου να εκτελούνται περιπολίες, αλλά και να διενεργούνται έρευνες για την ανακάλυψη καλά κρυμμένων χασισοφυτειών.

Σε αντίθεση με τα συμπεφωνημένα, ελικόπτερο μέχρι σήμερα στην Κρήτη δεν έχει σταλεί. Ένας από τους βασικούς λόγους που υπαγόρευσαν την αποστολή του ελικοπτέρου, ήταν και το γεγονός, ότι ειδικά για την περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου (βλ Ζωνιανά), δεν μπορεί να εποπτευθεί αποτελεσματικά και ουσιαστικά το γεωγραφικό περιβάλλον και ο ορίζοντας.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μεγάλη επιχείρηση στον Ορεινό Μυλοπόταμο

Σε εξέλιξη βρίσκεται  μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Ορεινού  Μυλοποτάμου.

Από τις 6 το πρωί ,τουλάχιστον 100 αστυνομικοί των ΕΚΑΜ και Τ (Τμήμα Αντιμετώπισης Εγκληματικότητας) «οργώνουν» τα Ζωνιανά Όρη για τον εντοπισμό χασισοφυτειών, όπλων, αλλά και κατοίκων που καταζητούνται για εγκληματικές ενέργειες.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Φοιτητές κατέλαβαν το Πολυτεχνείο Κρήτης - Αναβρασμός στα ΑΕΙ

Υπό κατάληψη τελεί, από το πρωί, το Πολυτεχνείο Κρήτης, έπειτα από απόφαση της γενικής συνέλευσης των φοιτητών του ιδρύματος, ενάντια στον νέο νόμο για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσης, η κατάληψη θα διαρκέσει μέχρι την ερχομένη Τρίτη και γίνεται ως αντίδραση στο νέο νόμο για τα ΑΕΙ που ψηφίστηκε πρόσφατα..
 

Στα Χανιά ο Κ.Μητσοτάκης

Το Δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. και 11 π.μ. αντίστοιχα, ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο πρώην Πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί και να τοποθετηθεί για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου και του Νομού μας



neakriti.gr

Σοκ από νέα αυτοκτονία 25χρονου

Η δεύτερη , μέσα σε λίγες ημέρες, αυτοκτονία νεαρού συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο.

Πριν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από το τραγικό τέλος που έβαλε στην ζωή του ένας 25χρονος στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, ένας συνομήλικος του, αυτή την φορά στην πόλη του Ηρακλείου έρχεται να προστεθεί στην μακάβρια λίστα των αυτόχειρων.

Ο 25χρονος φοιτητής βρέθηκε νεκρός από τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...