Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Μαζί με τα φώτα ήρθαν και οι... σεισμοί

Δύο νέες επισκέψεις του Εγκέλαδου έγιναν στην Κρήτη. Η πρώτη στις 4.44 το απόγευμα και η δεύτερη στις 6.48...

Ε.Π.Κ.Κρήτης:Το Ειρηνοδικείο Ιεράπετρας, με απόφαση του, ρύθμισε , τα χρέη μικροεισοδηματεία

Διάσωση όχι μόνο "της πρώτης κατοικίας" αλλά και οίκημα επαγγελματικής στέγης.....
Ρύθμιση μηνιαίας δόσης από 2000,00 Ευρώ στα 400 Ευρώ


"Βρήκε την άκρη '' με τις έξι πιστώτριες  Τράπεζες , καταχρεωμένος δανειολήπτης από την Ιεράπετρα    συνολικού  χρέους σ αυτές  του ποσού των  315.573,28 ευρώ ,με την 18-11 2013  απόφαση (προσωρινή διαταγή ) του΄Ειρηνοδικείου Ιεράπετρας ,όπου έσωσε από την ρευστοποίηση αφενός την πρώτη του κατοικία ,αλλά και άλλο ακίνητο (κατάστημα)το οποίο ο δανειολήπτης ΄μισθώνει και με το μίσθωμα του οποίου επιβιώνει.Επίσης του καθορίστηκε μηνιαία  δόση    ρυθμίζοντας το χρέος του 400 ευρώ/μήνα. έως τη συζήτηση της κυρίας αίτησης που έχει οριστεί η δικάσιμος στις 21-10-2016

Ο πιο εντυπωσιακός αγιασμός της Κρήτης!


Με μεγάλη λαμπρότητα και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε ο Αγιασμός των υδάτων στο Ενυδρείο Κρήτης. Δεκάδες παιδιά είχαν κατακλύσει από νωρίς το χώρο του Ενυδρείου προκειμένου να δουν το εντυπωσιακό θέαμα.




Πριν από λίγο, ο δύτης βούτηξε στα νερά της κεντρικής δεξαμενής του Ενυδρείου Κρήτης για να πιάσει το σταυρό και να κερδίσει το θαυμασμό και τα χειροκροτήματα των μικρών του φίλων. Τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

Αγιασμός και βράβευση ήρωα στο δήμο Μαλεβιζίου



Με λαμπρότητα και κατάνυξη, εορτάστηκαν και εφέτος τα Θεοφάνεια στο δήμο Μαλεβιζίου.


Στην Αμμουδάρα, το Μαδέ, το Παλαιόκαστρο, τη Λυγαριά, την Αγία Πελαγία και στο λιμανάκι της Παντάνασσας, εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τις τελετές αγιασμού των υδάτων. Στο λιμανάκι στην Παντάνασσα, όπου ήταν και το επίκεντρο των εκδηλώσεων, δεκάδες ήταν και οι «βουτηχτές» που επεδίωξαν να πιάσουν τον Σταυρό. Τυχερότερος όλων, ήταν ο Γιάννης Σπανακάκης ο οποίος και πήρε ως αναμνηστικό ένα χρυσό Αγιοκωνστάντινο από το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.

Ρέθυμνο: Ούριος άνεμος για τον τουρισμό. Ξεκίνησαν ήδη οι κρατήσεις

Ούριος άνεμος πνέει για τον τουρισμό και για το 2014, καθώς πραγματικότητα είναι πλέον στην Κρήτη οι πρώτες κρατήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι.


Όπως επισημαίνουν οι επιχειρηματίες του τουρισμού στο Ρέθυμνο, φέτος οι προοπτικές είναι

Στο Ηράκλειο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Στο  Ηράκλειο  βρέθηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για τον εορτασμό των Θεοφανείων. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ παρέστη  στην καθιερωμένη τελετή καθαγιασμού των υδάτων από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

Ηράκλειο: Σκύλος βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό

Το συμπαθές τετράποδο έκλεψε την παράσταση

Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης για την εορτή των Θεοφανίων και αρκετοί ήταν οι τολμηροί που βούτηξαν για να πιάσουν τον σταυρό.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...