Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "ΟΧΙ στα Χημικά του θανάτου στην Θάλασσα της Μεσογείου"

Σύσσωμη η κοινωνία της Κρήτης, μέσω των Θεσμικών Φορέων, Συλλογικών εκπροσώπων, μαζί τους και η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης βροντοφωνάζει από την μία μεριά της Κρήτης έως την άλλη, από τα... Χανιά έως το Λασίθι, λέγοντας "ΟΧΙ στα Χημικά του θανάτου στην Θάλασσα της Μεσογείου"

Δεν δεχόμαστε τον θάνατο του περιβάλλοντος, δεν δεχόμαστε η Μεσόγειος θάλασσα να μετατραπεί " σε νεκρά θάλασσα" Ως Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, είμαστε ενάντια σαυτή την απόφαση, που όχι μόνο σπείρει σταδιακά τον θάνατο κάθε ζωής στην Μεσόγειο,αλλά μεγάλη είναι και η εκτίμηση ότι θα επηρεάσει και στους υδροφόρους ορίζοντες, των γύρω περιοχών, με αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των λαών που κατοικούν γύρω από τα χερσαία παράλια, αλλά ουσιαστικά ισοπεδώνει κάθε προσπάθεια ανάτασης και ανάπτυξης του Τουριστικού Προϊόντος για το νησί μας, με ουσιαστική ανταπόδοση την συνέχιση του οικονομικού του μαρασμού.

Μοντέλο για τον ΟΦΗ η Εμμανουέλλα Kουκλινού

Μοντέλο για την μπουτίκ του ΟΦΗ έγινε η γνωστή φίλαθλος της ομάδας, Εμμανουέλλα Κουκλινού, που ξεχωρίζει για την ομορφιά της.


Η Εμμανουέλλα Κουκλινού είναι πλέον μοντέλο της νέας κολεξιόν της μπουτίκ της ομάδας του ΟΦΗ.

ALCΟ: Τέταρτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές το Ποτάμι

Ενθαρρυντικές είναι οι πρώτες ενδείξεις για Το Ποτάμι λίγες μόνο ημέρες μετά τη ίδρυσή του ενόψει Ευρωεκλογών.


Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη αναδεικνύεται σε τέταρτη πολιτική δύναμη με 5,7% όσον αφορά την πρόθεση ψήφου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...