Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Βγήκε το πόρισμα για το μυστηρίωδη θάνατο του δημοσιογράφου Χάρη Ξεκουκουλωτάκη

Επτά μήνες μετά το μυστηριώδη θάνατο του δημοσιογράφου Χάρη Ξεκουκουλωτάκη και δύο μήνες αφότου έγινε γνωστό το περιστατικό, η αστυνομία του Sussex, της περιοχής όπου έχασε τη ζωή του ο 41χρονος, έβγαλε το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του.


Ο 41χρονος βρέθηκε νεκρός τον Απρίλιο του 2013 σε απόκρημνη περιοχή στο Easbourne της Βρετανίας με το πτώμα του να φέρει πολλαπλά τραύματα από την πτώση.

Προβλήματα από την κακοκαιρία στα Χανιά

Σύμφωνα με μια πρώτη αποτίμηση έχουν αναφερθεί εκτεταμένες κατολισθήσεις σε αγροτικούς κυρίως δρόμους, ενώ προβλήματα λόγω χαλαζόπτωσης έχουν προκληθεί και στην ελαιοκαλλιέργεια.


Προβλήματα κυρίως στο αγροτικό οδικό δίκτυο των δήμων Κανδάνου - Σελίνου και Κισάμου, προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε από τα ξημερώματα τα Χανιά με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα στο δυτικό τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας.

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΣ την σέξι Ηρακλειώτισσα που αν σε πιάσει στα χέρια της... την «έβαψες»!


Η Αποστολία Λυβιάκη, από το Ηράκλειο Κρήτης, αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας στο bodybuilding, στην κατηγορία bikini!

Με το καλογυμνασμένο της κορμί, η Αποστολία κατέκτησε την πρωτιά στον διαγωνισμό που διεξήχθη στη Λιβαδειά.

Ο Τομέας Πολιτισμού της ΔΗΜΑΡ για τον θάνατο του Στυλιανού Αλεξίου.

Ο θάνατος του διακεκριμένου και ακάματου πανεπιστημιακού δάσκαλου Στυλιανού Αλεξίου υπενθυμίζει σε όλους μας ότι το ακαδημαϊκό ήθος, η δημιουργικότητα και η έρευνα αποτελούν σημαντικό πολιτισμικό κεφάλαιο της χώρας μας. Με το έργο του, ο Στυλιανός Αλεξίου φώτισε σημαντικές όψεις του νέου ελληνισμού και διεύρυνε τους διεθνείς ορίζοντες της νεοελληνικής επιστήμης. Στην κρίσιμη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα, αποτελεί σύμβολο μιας Ελλάδας που έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της, εξετάζοντας στοχαστικά το παρόν και το παρελθόν της. Ο Τομέας Πολιτισμού της ΔΗΜΑΡ αποχαιρετά τον Στυλιανό Αλεξίου με τον σολωμικό στίχο:

«Βόηθα, Θεά, το τρυφερό κλωνάρι μόνο να ‘χω·
Σε γκρεμό κρέμουμαι βαθύ, κι αυτό βαστώ μονάχο».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...