Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Εξιχνιάστηκε στυγερή δολοφονία 82χρονου από την ανιψιά του στον Αποκορώνα

Υπόθεση για «γερά νεύρα» φαίνεται πως «βλέπει» το φως της δημοσιότητας έπειτα από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία. 

Πρόκειται για τη στυγερή δολοφονία (24 μαχαιριές στο λαιμό) ενός 82χρονου στον Αποκορώνα της Κρήτης πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση των στοιχείων, ο ηλικιωμένος δολοφονήθηκε με μεγάλη βαρβαρότητα από τρία άτομα τα οποία είχε πληρώσει η ανιψιά του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ... «Ύστερα από την αξιολόγηση πληροφοριών, την αξιοποίηση στοιχείων, αλλά και από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομικά έρευνα και προανάκριση, που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι, τρείς (3) ημεδαποί άνδρες ηλικίας 27, 67 και 51 ετών και μία 55χρονη ημεδαπή, είχαν συμμετοχή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας που είχε γίνει την 18/19-10-2009 σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αποκόρωνα.

Ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και από κοινού. Αναζητείται ακόμη ένας (1) δράστης του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

Εμπλοκή Κρητικού Καλλιτέχνη σε οργανωμένο κύκλωμα ;

Στην Ζάκυνθο , μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωστός καλλιτέχνης της Κρητικής μουσικής και επιχειρηματίας του χώρου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε οργανωμένο κύκλωμα αγοραπωλησίας όπλων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν  ότι ο λυράρης , προσήχθη μετά από εντολή που έλαβαν χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Η εντολή που δόθηκε από την ΓΑΔΑ - χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες ήταν να εντοπιστεί ο καλλιτέχνης και να γίνει άμεσα μεταγωγή του χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.


Με πληροφορίες από ekriktiko.gr

Ηράκλειο: Σε προσωρινή αργία οι υπάλληλοι για τα πλαστά διπλώματα οδήγησης

Σε προσωρινή αργία, για ένα μήνα, τίθενται -με απόφαση του περιφερειάρχη Κρήτης- οι οκτώ υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Ηρακλείου, που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα των πλαστών διπλωμάτων οδήγησης, προκειμένου στη συνέχεια να αποφασίσει το υπηρεσιακό συμβούλιο για την παραμονή τους ή όχι στην υπηρεσία.

Η εισαγγελέας Ηρακλείου, στην οποία οδηγήθηκαν χθες οι συλληφθέντες, έκρινε ότι δεν μπορούν να ασκηθούν ακόμη ποινικές διώξεις, καθώς η σχετική δικογραφία παρουσιάζει ελλείψεις.

"Να μπει μια τελεία στον κατήφορο του ΟΦΗ"

logo
logo (Photo credit: Wikipedia)
Με προσωπική -μακροσκελή- δήλωσή του ο επιχειρηματίας Μάνθος Πουλινάκης, μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ, τοποθετείται για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με το διοικητικό αλαλούμ που επικρατεί στο σύλλογο. Επιτίθεται στον πρόεδρο Σήφη Κορωνάκη, στον οποίο καταλογίζει "καφενειακές" πρακτικές, και προαναγγέλλει την ίδρυση φορέα επιφανών "Ομιλιτών" με την επωνυμία "ΟΦΗ 2012"

Αναλυτικά η δήλωση Πουλινάκη:
"Στη σύντομη μου διαδρομή στον ΟΦΗ ως μέλος της διοικούσας επιτροπής δεν τοποθετήθηκα ποτέ επίσημα και αυτό εκλήφθηκε μάλλον από κάποιους ως αδυναμία, με αποτέλεσμα ορισμένοι να το εκμεταλλευτούν. Σήμερα όμως νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα μήπως και μπει μια… τελεία στον κατήφορο της ομάδας. Πρώτα όμως θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ για το γεγονός ότι ήμουν μέλος σε μια διοικούσα επιτροπή που εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ανίκανη να κάνει, έστω και τα στοιχειώδη πράγματα, για την ομάδα.
Δέχθηκα να συμμετέχω στην διοικούσα επιτροπή έπειτα από προτροπή του Σήφη Κορωνάκη και με κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις. Η μία ήταν να βάζαμε όλα τα μέλη από ένα σημαντικό ποσό για να μπορέσει ο ΟΦΗ να σταθεί κάπως στα πόδια του, η δεύτερη για να προετοιμάσουμε την διάδοχη κατάσταση μέσα από ενότητα, σύμπλευση απόψεων και σκληρή δουλειά, αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε την αδειοδότηση και όλα αυτά τα παλιά χρέη που “στραγγάλιζαν” την ΠΑΕ και η τρίτη να σχεδιάσουμε ένα τριετές πλάνο με χαμηλό μπάτζετ, εκχωρήσεις, ανεύρεση νέων οικονομικών πόρων και την κατάλληλη αξιοποίηση του brand name του ΟΦΗ, για να οδηγήσουμε τον σύλλογο στην οικονομική εξυγίανση.
Ξέραμε που μπαίναμε και κανείς δεν μας έβαλε με το ζόρι. Γνωρίζαμε την τραγική κατάσταση αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε την προσπάθεια γιατί εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να γίνει και κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό.
Από τις προϋποθέσεις που θέσαμε δεν τηρήθηκε καμία. Χρήματα έβαλαν ελάχιστα άτομα, και ένας από αυτούς κι εγώ, γεγονός που δεν ήθελα να δημοσιοποιήσω, αλλά πρόλαβε και το έκανε ο κ. Σήφης Κορωνάκης αλλά ακόμα και για αυτό κατηγορήθηκα από εκείνον.
Η πιο σημαντική όμως προϋπόθεση που επίσης ουδέποτε τηρήθηκε ήταν η σύμπνοια και η ενότητα που είχα θέσει ως όρο απαράβατο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, έστω και σε ελάχιστο βαθμό, στις τεράστιες υποχρεώσεις που είχε η ΠΑΕ. Ο κ. πρόεδρος από την δεύτερη κιόλας ημέρα που ανέλαβε, ήθελε να ανοίξει πόλεμο κατά των παλαιών παραγόντων. Ήμουν και είμαι ενάντια σε αυτή την τακτική γιατί ναι μεν μπορεί να έγιναν μεγάλα λάθη στο παρελθόν, αλλά δεν γίνεται να “πυροβολείς” με τέτοιο τρόπο ανθρώπους που, παρά τα λάθη τους, έχουν προσφέρει πολλά στο σωματείο. Αυτά γίνονται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες μιας Γενικής Συνέλευσης και όχι μέσω… καφενείων.
Το γυαλί ράγισε γρήγορα με αποκορύφωμα τις ημέρες που ήμασταν στην Αθήνα και συζητούσαμε με τον κ. Ευαγγελάτο για τις 11 υποθέσεις παικτών που εκπροσωπούσε. Ο κ. πρόεδρος αντί να μείνει μαζί μας, επέστρεψε στο Ηράκλειο μόνο και μόνο για να παρουσιαστεί σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ την επόμενη ημέρα μάθαμε για την είσοδο τριών νέων μελών στην διοικούσα χωρίς καν να έχουμε ειδοποιηθεί. Είσοδος μελών παράνομη 100% γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο με αίτημα του μετόχου Νίκου Τσαμπουράκη. Αίτημα που δεν έγινε ποτέ.
Δε σταθήκαμε ούτε σε αυτό το σφάλμα και προχωρήσαμε, αλλά εκ των πραγμάτων φαίνεται πως δεν υπάρχει “φάρμακο”. Ο κ. πρόεδρος συνέχισε να λειτουργεί μόνος του, να κάνει συνεντεύξεις τύπου και να δημοσιοποιεί οικονομικά στοιχεία ανώνυμης εταιρείας, αλλά και το μετοχολόγιο με πλήρη στοιχεία, λες και ήταν φεϊγβολάν και να προτείνει τον εκούσιο υποβιβασμό στην Δ’ Εθνική, άσχετα αν μετά προσπάθησε να το πάρει πίσω.
Τι άλλο να πρωτοθυμηθώ; Την απόφαση για τα διαρκείας που πήρε σε συμβούλιο που δεν υπήρχε απαρτία (και αυτό το πήρε πίσω αργότερα), την συγκέντρωση που πραγματοποίησε μόνο και μόνο για να δείξει ότι κάνει κάτι, ή ότι δεν κατάφερε να περάσει κανένα θέμα που να ευνοεί την ομάδα μας στην Σούπερ Λιγκ;
Τις μεταγραφές που θέλει να κάνει με άκομψο τρόπο, όπως έγινε πρόσφατα με τα παιδιά του Ρούβα, ή την καθημερινή απαξίωση του ονόματος της ομάδας με τις εκατοντάδες καθημερινές του παρεμβάσεις στα Μ.Μ.Ε;
Και όλα αυτά ενώ έχουμε πάρει απόφαση σαν διοικούσα επιτροπή ότι μέχρι τη Γενική Συνέλευση δεν θα προβούμε σε καμία οικονομική και διοικητική πράξη, πέρα από τις τρέχουσες διαχειριστικές πράξεις, προκειμένου να μην δεσμεύσουμε την επόμενη διοίκηση και αφού αυτό επιβάλει ο Νόμος και η ηθική, ενόψει μάλιστα της σύγκλησης του ανωτάτου οργάνου της εταιρίας την 11.07.2012.
Αντίθετα, αν ήθελε όντως να προσφέρει σε κάτι, θα μπορούσε να είχε ασχοληθεί με άλλα πράγματα, πολύ πιο σημαντικά, όπως είναι τα οικονομικά προβλήματα των υπαλλήλων της ΠΑΕ που κάνουν επίσχεση εργασίας γιατί δεν μπορούν να αντέξουν άλλο, τις προσφυγές, τα ενοίκια, το ρεύμα στα σπίτια των παικτών, πόσο μάλλον που δεν είχε τα 300 ευρώ που απαιτούνταν για την σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης.
Υπό αυτές τις πρακτικές και με αυτή την λογική, εγώ δεν μπορώ να συμβαδίσω, δεν μπορώ να συνεχίσω και εν τέλει δεν μπορώ να συναινέσω στις κινήσεις και τις αποφάσεις του κ. προέδρου που είναι καθαρά προσωπικές του επιλογές. Προφανώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να καταλάβει ότι διαφορετικά διοικείται μια ομάδα ενός χωριού και μια ανώνυμη εταιρεία με το ειδικό βάρος του ΟΦΗ. Και όχι μόνο αυτός. Στο σύντομο διάστημα που είμαι στον ΟΦΗ είδα απίστευτα πράγματα. Από παλιούς παράγοντες που κοιτούν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και να διατηρούν τις ατομικές τους κόντρες ξεχνώντας το καλό του ΟΦΗ,
Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω κλείνοντας είναι ότι ο ΟΦΗ παρά τα εκατοντάδες χτυπήματα που δέχεται είναι ένας ζωντανός οργανισμός, μια αθλητική και κοινωνική ιδέα, μια ομάδα που μπορεί με τους κατάλληλους ανθρώπους και σε κλίμα ενότητας να καταφέρει να ξαναγίνει μεγάλος.
Επίσης θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια για την δημιουργία ενός φορέα με την επωνυμία “ΟΦΗ 2012” που στελεχώνεται από επιφανείς Ομιλίτες με στόχο όχι μόνο να διοικήσει την ομάδα, αλλά κυρίως να ενώσει όλες τις δυνάμεις της ομάδας και να σταθεί στο πλάι, κάθε υγιούς διοικητικής προσπάθειας που θα γίνει για το καλό του ΟΦΗ".

Προειδοποιούν οι οργανωμένοι

Παρέμβαση με αφορμή τα συμβαίνοντα στην ΠΑΕ ΟΦΗ, έκαναν μέσω κοινής ανακοίνωσής τους οι δυο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι της ομάδας στο Ηράκλειο. Καταλογίζουν στον Σ. Κορωνάκη αλαζονεία... "πλανητάρχη" και -ενόψει της Γ.Σ. της 11ης Ιουλίου- διαμηνύουν σε αυστηρό τόνο στους διοικούντες να δώσουν λύση αλλιώς να παραιτηθούν.
Αναλυτικά οι ανακοίνωση των συνδέσμων "Snakes" και "Κρήτες":
"Ακόμα και σήμερα η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει να εκνευρίζει τους φίλους της αγαπημένη μας ομάδας. Ακόμα και σήμερα στη διοικούσα επιτροπή επιμένουν να τσακώνονται σαν τα κοκόρια.
Κύριε Κορωνάκη, σταμάτα πια να λειτουργείς σαν πλανητάρχης και επιτέλους βρείτε τα μεταξύ σας τα μέλη του Δ.Σ. γιατί οδηγείτε την ομάδα μας μαθηματικά στην καταστροφή.
Έχετε βάλει όλοι σας το «ΕΓΩ» πάνω από την ομάδα μας. Έχετε καταντήσει την ομάδα μας σε θέατρο σκιών. Τα μέλη του Δ.Σ των SNAKES – ΚΡΗΤΕΣ και απλοί φίλαθλοι που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα μας σας προειδοποιούν να δώσετε άμεσα μια λύση για να σταματήσει αυτό το καραγκιοζιλίκι.
Δεν θα ανεχτούμε άλλες κοκορομαχίες μεταξύ σας αλλά και ηλιθιότητες που διασύρουν το όνομα του Ο.Φ.Η και όχι μόνο. Δώστε λύση τώρα μεταξύ σας αλλιώς παραιτηθείτε όλοι σας να πάτε στα σπίτια σας γιατί για τον Ο.Φ.Η είστε όλοι ανίκανοι. Η 11η Ιουλίου πλησιάζει και εμείς θα είμαστε όλοι εκεί. Εσείς να έχετε φύγει πολύ πιο πριν...".
Enhanced by Zemanta

Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για το διπλό φονικό στην Κρήτη, κρεοπώλης

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 52χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τις ανθρωποκτονίες του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη και του 64χρονου Μανώλη Σταυρουλάκη στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, το βράδυ της Κυριακής.

Ο 52χρονος δεν απολογήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου αλλά στο χώρο της αστυνομικής διεύθυνσης, για λόγους ασφαλείας, καθώς υπήρχαν φόβοι για πρόκληση επεισοδίων από συγγενείς των θυμάτων.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με κλούβα της αστυνομίας από το Ρέθυμνο, υπό την παρουσία ισχυρών δυνάμεων, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Ο 52χρονος υποστήριξε στην απολογία του πως δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο που πυροβόλησε.

Ο συνήγορος του κρεοπώλη στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της απολογίας, έκανε λόγο για σκοτεινά σημεία της δικογραφίας σε ό,τι αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το μακελειό.

Ακόμη μίλησε για καθυστερημένη κατά 4 ημέρες κατάθεση ενός βασικού μάρτυρα κατηγορίας, εκφράζοντας ερωτηματικά για την καθυστέρηση αυτή.

Μετά την απολογία του ο 52χρονος επέστρεψε στο νοσοκομείο Ρέθυμνου, οπού νοσηλεύεται μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές.

Τέλος, όπως καταγγέλθηκε από έναν 48χρονο συγγενή του 52χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, άγνωστοι δράστες έσφαξαν 4 αιγοπρόβατα του κατηγορούμενου κρεοπώλη στον Προφήτη Ηλία.

ΧΑΝΙΑ: Πρόγραμμα για άνεργους επιστήμονες

Σημαντική ανάσα το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, το οποίο αφορά νέους επιστήμονες μέχρι 35 ετών.

Όπως ανακοινώθηκε από το Επιμελητήριο Χανίων, το πρόγραμμα προβλέπει εργασία για 27 μήνες υποχρεωτικά, με επιδότηση της επιχείρησης για 24μήνες.
   
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού προωθεί το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών».
  
Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία 5.000 νέων θέσεων εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης.
  
Οι άνεργοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

Δικαιούχοι είναι όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για να υπαχθεί μια επιχείρηση στο πρόγραμμα είναι να μην έχει προβεί, κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν από την αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα, σε μείωση προσωπικού.

Παραλίγο να καεί ζωντανός 21χρονος στα Χανιά

Με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, νοσηλεύεται ένας άνδρας 21 ετών ο οποίος, τα ξημερώματα, τυλίχτηκε στις φλόγες, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνά η Πυροσβεστική, βρέθηκε κοντά σε φλεγόμενο σκάφος.

Η φωτιά εκδηλώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στην παλιά Εθνική Οδό Χανίων - Κισσάμου, έξω από κατάστημα εμπορίας σκαφών φουσκωτών και σκαφών αναψυχής, στην περιοχή Μακρύς Τείχος.

Στο σημείο, έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρες που έσβησαν τη φωτιά, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων. Το σκάφος, αξίας περίπου 10.000 ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Θέατρο Τεχνόπολις - Ηράκλειο: Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Το Θέατρο του Τεχνόπολις στο Ηράκλειο Κρήτης, φιλοξενεί για ακόμη μια χρονιά ένα πλήρες καλλιτεχνικό καλοκαίρι με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Καταξιωμένοι  Έλληνες και Ξένοι  καλλιτέχνες, μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας αλλά και σύγχρονες θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, υπόσχονται να γεμίσουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες με εξαιρετικές μελωδίες και εικόνες. Μερικά από τα πιο σημαντικά μουσικά δρώμενα που θα συμμετέχουν σε Ελληνικό επίπεδο είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τα Κίτρινα ποδήλατα και την Τάνια Κικίδη , ο μοναδικός Κωστής Μαραβέγιας – Maravegias Illegal , οι επιστροφή του σημαντικού hip – hop – reggae γκρούπ Ρόδες United, ο σπουδαίος Μιχάλης Ρακιτζής σε μια μουσική παράσταση που θα συζητηθεί, το παραδοσιακό μουσικό σχήμα του Μιχάλη Φραγκιαδάκη ‘Πύλη του Ηχου’ με τον Ψαραντώνη , ο Γιάννης Αγγελάκας με τον Ψαρογιώργη  σε μια ιδιαίτερη μουσική συνεργασία, ο Γιάννης Κότσιρας και άλλοι Έλληνες καλλιτέχνες.Το διεθνές κύμα της μουσικής θα βρεθεί και φέτος στο θέατρο του Τεχνόπολις με ροκ μελωδίες  των αγαπημένων Puressence από την Αγγλία, με την πιο σπουδαία μουσική κολεκτίβα της wolrd-ethnic-reggae μουσικής, τους Thievery Corporation και η πολλά υποσχόμενη soul – funk τραγουδίστρια IMANY από την Γαλλία με το εκπληκτικό κομμάτι και γνωστό παγκοσμίως ‘You will never know’ .

Επίσης οι πιο ιδιαίτερες θεατρικές παραγωγές για μικρούς και μεγάλους όπως το ‘radioΖουμπάΜπαλι’ με τα παραμύθια του Δημήτρη Μπασλάμ , ‘ Το κυνήγι του θησαυρού’ από την θεατρική ομάδα Τεχνόρασις, την παράσταση Οδυσσεβάχ της Ξένιας Καλογεροπούλου από το θέατρο του Βορρα , τις θεάτρικες παραστάσεις με τις καλύτερες κριτικές από το Φεστιβάλ Αθηνών το χοροθέατρο ‘Erofilly synopsis’ του Γ. Χορτάτση από την εταιρεία θεάτρου χώρο, το θεατρικό ‘Γίοι και Κόρες’ του Γιαννη Καλαβριανού από την Ομάδα Sforaris και το θεατρικό ‘Ο Λάμπρος’ της Σύλβιας Λιούλιου.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων θέατρο Τεχνόπολις :

Δευτέρα 02 Ιουλίου Μουσική Παράσταση ΡαδιοΖουΜπαΜπαΛί του Δημήτρη Μπασλάμ - Ώρα έναρξης : 21:00
Τα τραγούδια του Δημήτρη Μπασλάμ μέσα από τα τέσσερα μουσικά του παραμύθια δημιουργούν όλα μαζί μια νέα διασκεδαστική μουσική παράσταση. Μια παράσταση βασισμένη κυρίως στα τραγούδια του λυρικού Γαργαληστή, του εύθυμου Αγησίλαγου, της σύγχρονης Θυμωμένης Μπετονιέρας και του κινηματογραφικού Βαρύτονου.
Μια ζωντανή ορχήστρα οκτώ μουσικών μας μεταφέρει με το κέφι και την εξωστρέφειά της από τις παιχνιδιάρες Πυγολαμπίδες Κολυμβήτριες στην χορευτική Σαλοπέτα, κι από τον κουρασμένο Ήλιο στα κίτρινα κατακίτρινα Λεμονόψαρα και στην βουλιμική Θεία που όλο και κάτι θέλει.

Δευτέρα 09 Ιουλίου : Puressence Live + Philter + Why not the band? Ώρα έναρξης : 20:30
Το αγαπημένο μας ροκ συγκρότημα από το Manchester της Αγγλίας , οι Puressence, επιστρέφουν στο Ηράκλειο για να προωθήσουν το τελευταίο τους δίσκο, Solid State Recital αλλά και να δώσουν μια ανάσα στις δύσκολες στιγμές μας με τα αγαπημένα κομμάτια από την 20ετή καριέρα τους. Μετά τη πολυκοσμία στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα του χειμώνα που μας πέρασε, οι Puressence έρχονται να γεμίσουν και τους καλοκαιρινούς χώρους των περιφερειακών πόλεων και μας προσκαλούν στο απόλυτο συναυλιακό rock event του καλοκαιριού!

Τρίτη 10 Ιουλίου Παιδικό θέατρο «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» από το θέατρο Τεχνόρασις - Ώρα έναρξης : 21:00
Οι ήρωες του παραμυθιού: ο Πινόκιο, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Εσμεράλδα, ο Αλαντίν, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, ο Πίτερ Παν, ο Τομ και ο Τζέρυ προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη). Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον  Κάπτεν Χουκ και τη Κακιά Μάγισσα φτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο Μεγαλύτερος θησαυρός του Κόσμου είναι τα παιδιά.

Πέμπτη 12 Ιουλίου Συναυλία με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου , τα Κίτρινα Ποδήλατα και την Τάνια Κικίδη  - Ώρα έναρξης : 21:30
Από πού να αρχίσεις, που να σταθείς και που να τελειώσεις για να περιγράψεις την διαδρομή του Βασίλη;  Από τον Καββαδία στον Λοΐζο και στον Άσιμο. Στις μελαγχολικές μπαλάντες, στα πολιτικά τραγούδια μα και στους ποιητές μας.
Μαζί του το αγαπημένο νεανικό ροκ συγκρότημα  Κίτρινα Ποδήλατα  ερμηνεύοντας γνωστά τους τραγούδια με εκρηκτική ενέργεια και  σκηνική παρουσία. Αυτή την υπέροχη παρέα έρχεται να  συμπληρώσει η ξεχωριστή  Τάνια Κικίδη , που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…»

Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Ιουλίου Παιδικό θέατρο ‘Οδδυσσεβάχ’ της Ξένιας Καλογεροπούλου από την Θέατρο του Βορρα - Ώρα έναρξης : 21:30
Το «Θέατρο του Βορρά» ξεκινάει το θεατρικό του ταξίδι ανεβάζοντας τον Οδυσσεβάχ, την καταπληκτική παράσταση της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε μουσική Διονύση Σαββόπουλου  και πρωταγωνιστικό ρόλο των Πάνο Βλάχο που  φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια ζωής και έχει μαγέψει εκατομμύρια θεατές . Η παράσταση,  φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα  φιλοδοξώντας να παρασύρει μαζί της  στο ταξίδι νέους, μικρούς - και όχι μόνο - φίλους της να φάνε μαζί το λωτό… και να ξεχάσουν να μεγαλώσουν.

Παρασκευή 20 Ιουλίου Rock Μουσικό Φεστιβάλ Come Out and Play με τους Winter Crescent, Timeriver , Weird Totem, Modern Music School Band και The Boulevard - Έναρξη 20:00
Το απόλυτο heavy – rock festival ‘Come Out and play’ μας παρουσιάζει τα πιο σημαντικά metal συγκροτήματα της πόλης μας σε ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει πάνω από 4 ώρες δυνατών μουσικών.

Δευτέρα 23 Ιουλίου Συναυλία με τον Μιχάλη Φραγκιαδάκη - Πύλη του Ήχου και τον Ψαραντώνη - Ώρα έναρξης 21:30
Ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του λαούτου Μιχάλης Φραγκιαδάκης μαζί με τους εκπληκτικούς μουσικούς του Πύλη του Ηχου συναντάει το Ψαραντώνη σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κρητική παραδοσιακή μουσική σύμπραξη επί σκηνής.

Τετάρτη 01 Αυγούστου Συναυλία με τους Thievery Corporation - Ώρα έναρξης 21:30
Οι Thievery Corporation, το αχτύπητο δίδυμο των Rob Garza και Eric Hilton, ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας! Κάθε επίσκεψη τους στην Ελλάδα γίνεται sold out ενώ με τις ανεπανάληπτες συναυλίες τους δικαιολογούν απόλυτα τον χαρακτηρισμό της κορυφαίας live μπάντας του πλανήτη!. 14 μουσικοί επί σκηνής, εντυπωσιακά γυναικεία φωνητικά, δυνατοί στίχοι, βραζιλιάνικη bossa nova, και όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους!

Σάββατο 04 Αυγούστου Μουσικό φεστιβάλ με τους Maraveyas Ilegal + Rodes United + exposed + MMS band live - Ώρα έναρξης 20:30
To πιο μεγάλο μουσικό  Festival είναι γεγονός! Πάνω από 4 ώρες live μουσικής με τα σπουδαιότερα νεανικά σχήματα της χώρας των Maraveyas ilegal - Rodes United - exposed - Modern music school band στο απόλυτο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού! Σας προ-σκλαλούμε να χορέψουμε να τραγουδήσουμε με μελωδίες της ροκ - reggae - hip hop - balkan groove - swing μουσικής σε αυτή την μοναδική γιορτή της μουσικής στην πόλη μας!

Τετάρτη 08 Αυγούστου Συναυλία με τον Μιχάλη Ρακιντζή - Ώρα έναρξης 21:30
Eνα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής pop σκηνής για μία και μοναδική συναυλία - αναδρομή σε ολόκληρη τη μουσική σταδιοδρομία του, από την εποχή των Scraptown μέχρι σήμερα. Ο Μιχάλης Ρακιντζής πάντα πρωτοπόρος στην Ελληνική Μουσική Βιομηχανία  διαμορφώνει τις μοναδικές Rock δημιουργίες του σε Hardstyle - Dubstep - Electro dance ρυθμούς. Το μουσικό πρόγραμμα συνοδεύεται με προβολή οπτικού υλικού. Η απόλυτη μετάβαση στο μέλλον μέσα από το παρελθόν σε μια δυναμική και ανατρεπτική παρουσίαση.

Παρασκευή 31 Αυγούστου Συναυλία με την IMANY - Ώρα έναρξης 21:30
Η Imany, που ξάφνιασε την Ευρώπη με την «ειλικρίνεια» που περιέχουν οι στίχοι των τραγουδιών της, αλλά και την αισθα-ντική φωνή που μαγεύει, θα μας παρουσιάσει τραγούδια από στιγμές, που, καθώς περιπλέκονται,εξιστορούν τις προφανείς αλήθειες της ζωής, το ανομολόγητο καρδιοχτύπι, το θυμό, την ανεξέλεγκτη επιθυμία, τον έρωτα. Η 26χρονη star Γαλλίδα τραγουδίστρια δεν θα φέρει μόνο φρέσκο αέρα από την πατρίδα της, αλλά και… πίστη στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, αφού όπως λέει «You will never know…» .

Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου Συναυλία με τους Γιάννη Αγγελάκα και Ψαρογιώργη  - Ώρα έναρξης 21:30
Ο Γιαννης Αγγελάκας με τον Ψαρογιώργη σε μια ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη επί σκηνής. Ο Γιαννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιοσημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας. Ο Ψαρογιώργης είναι ένας επιφανής ερμηνευτής της κρητικής παραδοσιακής μουσικής  οπου με το χάρισματης πλούσιας κληρονομιάς αποδίδει τις μελωδίες στο λαούτο με καινοτόμες ερμηνείες.

Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου Θεατρική Παράσταση ‘Erofilly Synopsis’ από την εταιρία Θεάτρου Χώρος - Ώρα έναρξης 21:30
Επιμένοντας με αφοσίωση και ταλέντο στη διερεύνηση παραδοσιακών μορφών του νεοελληνικού θεάτρου και στην παράλληλη εμβάθυνση στα μυστικά του υποκριτικού κώδικα, ο νεανικός θίασος του Σίμου Κακάλα αναμετράται με την Ερωφίλη του «λογιωτάτου και ευγενεστάτου κυρίου Γεωργίου Χορτάτση του Κρητικού». Παράσταση εν εξελίξει, η κορυφαία αναγεννησιακή τραγωδία με τον τυραννικό βασιλιά που «όχι μόνον την κεφαλήν αλλά και την καρδίαν και τα χέρια τού {Πανάρετου} έδωκε της θυγατρός του διά κανίσκι»...

Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα - Ώρα έναρξης 21:30
Ο Γιάννης Κότσιρας παρέα με μια υπέροχη ομάδα μουσικών και την ανερχόμενη τραγουδίστρια Σαββέρια Μαργιολά , παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση φέτος το καλοκαίρι, ταξιδεύοντας στο Τεχνόπολις! Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και δικά του αγαπημένα γνωστά και «άγνωστα». Έξι σπουδαίοι μουσικοί, κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου Θεατρική παράσταση ‘Γιοί και κόρες’ από την Ομάδα Sforaris - Ώρα έναρξης 21:30
Η ομάδα Sforaris, που ξεχώρισε με τις Παραλογές, έρχεται μετά το Φεστιβάλ Αθηνών αναζητώντας… την ευτυχία. Στην παράσταση ‘Γιοι και κόρες’ σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού ζωντανεύει στη σκηνή, από νέους ηθοποιούς, υλικό από τις μνήμες Ελλήνων και Ελληνίδων της τρίτης ηλικίας – με γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή τους, σπαράγματα της Ιστορίας, από το Μεσοπόλεμο, την Κατοχή και τον Εμφύλιο, ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μωσαϊκό της άγραφης ζωής που πιέζεται, λοξοδρομεί αλλά επιμένει και αναζητά να ευτυχήσει, παράλληλα και κάτω από την επίσημα καταγεγραμμένη Ιστορία. Στην παράσταση ερμηνεύουν :Άννα Ελεφάντη, Μαρία Κοσκινά,  Αλεξία Μπεζίκη, Κωνσταντίνος Ντέλλας, Γιώρ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου Θεατρική παράσταση ‘Ο Λαμπρός’  της Σύλβιας Λιούλιου - Ώρα έναρξης 21:30
Η παράσταση που έρχεται μετά το Φεστιβάλ Αθηνών και έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές  θα δώσει μια μοναδική εμφάνιση στο Θεατρο Τεχνόπολις.  «Ο Λάμπρος θα μείνει Απόσπασμα». Με τα λόγια αυτά ο Σολωμός δίνει και το στίγμα ολόκληρου του έργου του. Έργο-σταθμός του νεότερου ελληνισμού, είναι σα ν’ αντιγράφει τα χαλάσματα ανάμεσα στα οποία δημιουργήθηκε. Δύο ηθοποιοί αποπειρώνται μια σκηνική έρευνα και μια ανασκαφή σ’ ένα ερειπωμένο ποίημα. Ξεκινώντας από το Ζ.12 Σολωμικό χειρόγραφο, η ταλαντούχα νέα σκηνοθέτης Σύλβια Λιούλιου  επιχειρεί μια προσέγγιση της τραγικής ιστορίας του Λάμπρου, και της «δυστυχούς» Μαρίας. Στην παράσταση ερμηνεύουν  η Έλενα Τοπαλίδου και ο Μιλτιάδης Φιορέντζης , μουσική έχει γράψει η  Λένα Πλάτωνος και τους φωτισμούς επιμελήθηκε η Ελευθερία Ντεκώ.

Info

Τοποθεσία Θέατρο Τεχνόπολις – Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116 Αμμουδάρα , Ηράκλειο Κρήτης
Ημερομηνία 2 Ιουλίου-21 Σεπτεμβρίου 2012
Πληροφορίες 2810823813 – 2810821400
Προπώληση εισιτηρίων Πολυχώρος Τεχνόπολις και Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης
Enhanced by Zemanta

Η νέα σέξι φωτογράφηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Το καλοκαίρι του 2012 είναι «στρωμένο» με φωτό με μπικίνι της Κύπριας τραγουδίστριας Ελευθερίας Ελευθερίου  που προκαλεί με κάθε της εμφάνιση και φωτογράφηση. 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ SEXY ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ

Προφήτης Ηλίας Ηρακλείου: Εσφαξαν τα αρνιά του 52χρονου δράστη

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, αφού λίγα 24ωρα μετά τη διπλή αιματοχυσία στο χωριό η ατμόσφαιρα μυρίζει ακόμα μπαρούτι. Χθες ήρθε και η πρώτη προειδοποίηση για τον δράστη, αφού άγνωστοι έσφαξαν τα αρνιά του 52χρονου κρεοπώλη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της περίφραξης του στάβλου του 52χρονου, στη θέση Βιτσίλα του δημοτικού διαμερίσματος Προφήτη Ηλία και έσφαξαν με μαχαίρι τέσσερα πρόβατα.

Κάτω από άκρα μυστικότητα θα απολογηθεί εντός της ημέρας, ο 52χρονος δράστης της δολοφονίας του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη. Η απολογία επρόκειτο να γίνει χθες, ωστόσο, εξαιτίας της πολυσέλιδης δικογραφίας οι συνήγοροί του ζήτησαν νέα προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση.

Συγγενείς των θυμάτων προειδοποιούν την οικογένεια του δράστη «Να μην τολμήσουν να επιστρέψουν γιατί θα την πληρώσουν και τα μωρά κοπέλια. Κανείς τους δεν έχει θέση στο χωριό».

Απολογούνται για το μακελειό

Στις 11:30 σήμερα Παρασκευή το πρωί αναμένεται να απολογηθεί υπό άκρα μυστικότητα ο 52χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη την περασμένη Κυριακή στον Προφήτη Ηλία.

Υπενθυμίζουμε ότι άγνωστοι έσφαξαν τα αρνιά του 52χρονου κρεοπώλη. Σύμφωνα με την καταγγελία ενός 48χρονου, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα της περίφραξης του στάβλου του 52χρονου, στη θέση Βιτσίλα του Προφήτη Ηλία και έσφαξαν με μαχαίρι τέσσερα πρόβατα.

Ανάστατη, πάντως, παραμένει η κοινωνία του Προφήτη Ηλία, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής και στοίχισε την ζωή δύο ανθρώπων, κατοίκων της περιοχής.

Κάτοικοι του χωριού όντας ακόμη μουδιασμένοι από τον άδικο χαμό των Πρίαμου Ξυδάκη και Μανόλη Σταυρουλάκη, εκφράζουν φόβους για αντεκδίκηση, γεγονός που οι ψυχραιμότεροι προσπαθούν να αποτρέψουν.

Πάντως από την πλευρά της, η οικογένειας Ξυδάκη, είναι πρόθυμη να σταματήσει τον κύκλο αυτό αίματος που άνοιξε με την προϋπόθεση όλη η οικογένεια των δολοφόνων να φύγει από το χωριό.

Πηγή: cretalive.gr

Ρέθυμνο:Αλλάζει ο τρόπος πιστοποίησης υγείας σε εργαζόμενους

Αλλάζει ο τρόπος πιστοποίησης της υγείας σε εργαζομένους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τη διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη διεύθυνση, καταργείται η υποχρέωση έκδοσης βιβλιαρίου υγείας και αντικαθίσταται από έκδοση πιστοποιητικού υγείας, το οποίο εκδίδεται από οποιοδήποτε ιατρό του Δημοσίου, ασφαλιστικού οργανισμού ή ιατρού με ιδιωτικό ιατρείο σε όλη την επικράτεια με ειδικότητα παθολόγου, γενικού ιατρού ή ιατρού εργασίας αν διαθέτει η επιχείρηση.

Η πραγματοποίηση των εξετάσεων μπορεί να γίνει σε όλα τα κατάλληλα εργαστήρια δημόσια ή ιδιωτικά, ενώ τα πιστοποιητικά υγείας θα ισχύουν για πέντε έτη πλην των εργαζομένων σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς που ισχύει για δύο έτη.

Όπλα και εκρηκτικά σε σπίτι 23χρονου στον Άγιο Νικόλαο

Συνελήφθη, χθες, το πρωί στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αγίου Νικολάου, 23χρονος ημεδαπός για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, που περιήλθαν σε αστυνομικούς του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αγίου Νικολάου, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και της προαναφερόμενης Ομάδας κατά την οποία διενεργήθηκαν έρευνες σε δύο (2) οικίες του 23χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο (2) εύχρηστα πιστόλια των 9mm και 7.65mm με τις γεμιστήρες τους,
Μία (1) κυνηγετική καραμπίνα, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού,
Εξήντα ένα (61) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
Ένα (1) μασούρι ζελατοδυναμίτιδας και
Ένα (1) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλόπ.

Συνελήφθη και ο 53χρονος ιδιοκτήτης της κυνηγετικής καραμπίνας, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου, για πλημμελή φύλαξη όπλου, το οποίο κατέχει νόμιμα.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (28-06-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Περιφέρειας Κρήτης: Ποσό 1.100.00 για οδικά έργα σε επικίνδυνα τμήματα του ΒΟΑΚ

Σύμβαση ύψους 1.100.000 ευρώ, για την εκτέλεση έργων που θα ενισχύσουν την οδική ασφάλεια στο εθνικό οδικό δίκτυο της Κρήτης υπέγραψε...
σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Παρουσία του διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Γιώργου Παπαδάκη, και του ανάδοχου του έργου Μιχάλη Μαραγκάκη, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση-συντήρηση οδοποιίας (χωματουργικά-τεχνικά ασφαλτικά) του ΕΟΔ Κρήτης με ανάδοχο την εργοληπτική εταιρεία ‘ΜΑΡΜΙ ΑΕ’».

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι ασφαλτικός τάπητας σε μήκος οδού 5 χιλιομέτρων περίπου, καθαρισμός τάφρων, και διαγράμμιση στα τμήματα όπου θα κατασκευαστεί ο νέος τάπητας.

Το έργο χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι εργασίες θα γίνουν στα τμήματα που έχουν επισημανθεί συχνές ολισθήσεις αυτοκινήτων-μοτοσυκλετών, τροχαία ατυχήματα ιδιαίτερα στο τμήμα Φόδελε-Πάνορμο. Οι ασφαλτικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν θα ολοκληρωθούν μέσα στο Καλοκαίρι.

Έκλεψαν… κοντέινερ από οινοποιείο!

Ένα κοντέινερ από οινοποιείο έκλεψαν δύο άντρες ηλικίας 50 και 18 ετών στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, οι οποίοι για κακή τους τύχη «έπεσαν» πάνω σε αστυνομικούς της Ασφάλειας, το βράδυ της Τετάρτης. 
 
Οι δύο Ηρακλειώτες συνελήφθησαν στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος για την κλοπή του κοντέινερ από οινοποιείο που βρίσκεται στην Αγία Σεμνή Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου. 
 
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.
Cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...