Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Στο έλεος του Θεού και της...Siemens οι καρκινοπαθείς στην Κρήτη


Στο έλεος του Θεού και της γνωστής "Siemens" παραμένουν ακόμα και σήμερα οι καρκινοπαθείς που χρειάζονται ακτινοθεραπείες, από όλη την Κρήτη, καθώς εδω και... μήνες και συγκεκριμένα από την περασμένη άνοιξη, το μηχάνημα ακτινοθεραπειών στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ δεν λειτουργεί.

Συγκεκριμένα λόγω χρεών του νοσοκομείου προς της εταιρεία, η βλάβη του γραμμικού επιταχυντή που σημειώνεται οτι είναι ο μοναδικός στην Κρήτη, δεν επισκευάζεται από τη Siemens, με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία των ασθενών, των οποίων η υγεία τίθεται ακόμα και σε κίνδυνο, που δεν μπορούν να κάνουν την απαραίτητη θεραπεία.

Έπειτα από επικοινωνία του Flashnews.gr με υπάλληλους της τεχνικής υπηρεσίας του ΠΑΓΝΗ έγινε γνωστό οτι άμεσα-ίσως και σήμερα- αναμένεται τεχνικός από την Siemens προκειμένου να διαπιστώσει τι βλάβη έχει υποστεί το μηχάνημα για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την επιδιόρθωση του.
http://www.flashnews.gr/

Enhanced by Zemanta

Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της νεαρής γυμνάστριας που αυτοκτόνησε!


Στη γενέτειρά της, τον Άγιο Γεώργιο Λασιθίου, κηδεύτηκε η 37χρονη γυμνάστρια που βρέθηκε απαγχονισμένη στο πατρικό της σπίτι χωρίς όμως να έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα μέσα από το οποίο να αναφέρονται οι λόγοι που την οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη.
Χθες στην κηδεία δεκάδες συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της 37χρονης της είπαν το τελευταίο αντίο συντετριμμένοι από το τραγικό τέλος που η ίδια έδωσε στη ζωή της.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...