Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Έκλεψε γάλα για να ταϊσει τα παιδιά της και την έπιασαν!

Την εποχή των 'αθλίων' ξαναζεί η Ελλάδα και απόψε οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θηλυκό Γιάννη Αγιάννη. Μια 35χρονη μητέρα αναγκάστηκε για να μην πεθάνουν από την πείνα τα παιδιά της να μπει σε ένα σουπερ μάρκετ και να κλέψει γάλα και τρόφιμα για τα παιδιά της.

Η Ασφάλεια Ηρακλείου που κλήθηκε τη συνέλαβε και την έχει ήδη στα κρατητήρια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive πρόκειται για συγκλονιστική υπόθεση. Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν συγκλονιστεί.

Η 35χρονη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τους είπε ότι τα παιδιά της δεν έχουν φάει και δεν ήξερε από την απόγνωσή της τι να κάνει.

Ότι βοήθεια ζήτησε δεν της άνοιξαν πόρτες. Και μπρος στο να κινδυνεύσουν τα παιδιά της αποφάσισε να κλέψει ένα μπουκάλι γάλα για να τα βοηθήσει...

Το πρωί της Παρασκευής η 35χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα , αλλά η υπόθεση πλέον παίρνει τραγικές κοινωνικές διαστάσεις...

Ανησύχησαν το Ηράκλειο 17 οχήματα χρηματαποστολής

"Τροφή" στην ανησυχία που υπάρχει γενικότερα για πιθανή επιστροφή στη δραχμή, έδωσε η ταυτόχρονη παρουσία 17 οχημάτων χρηματαποστολής την Πέμπτη (14/06) στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 Τα οχήματα είχαν σταθμεύσει έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος στο κέντρο της πόλης και μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν, φουντώνοντας τις φήμες, στους περίεργους αυτούς καιρούς που περνάμε.


Η τοποθέτηση της τράπεζας πάντως καμία σχέση δεν είχε με τα όσα κυκλοφορούν.

Η ταυτόχρονη παρουσία των οχημάτων ήταν συμπτωματική, με στόχο τον εφοδιασμό των μηχανημάτων ATM ενόψει του επερχόμενου τριημέρου.
Πηγή: cretalive.gr

Παιδάκι οκτώ χρονών λιποθύμησε απ' την πείνα στο Ηράκλειο!

Νέο περιστατικό συγκλονίζει το Ηράκλειο με ένα 8χρονο αγόρι, το οποίο λιποθύμησε, αφού έτρωγε για τρεις μέρες βραστά μακαρόνια! Γείτονες της οικογένειας, πήγαν τρόφιμα, δίνοντας μια ανάσα στους γονείς και το παιδί...

Το περιστατικό αποκαλύπτει σήμερα το CretePlus. Η οικογένεια ζει το δικό της δράμα, το οποίο έφτασε στο αποκορύφωμα του. Ο άνεργος πατέρας και τα περιστασιακά μεροκάματα της μητέρας δεν είναι ικανά για να ικανοποιήσουν την πείνα τη δική τους αλλά και του παιδιού τους.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, έκρυβαν το Γολγοθά τους, μέχρι που ο 8χρονος πιτσιρικάς δεν άντεξε.

"Μαμά θέλω να φάω λίγο ψωμί με μαρμελάδα", είπε ο μικρός γιος, πριν λιποθυμήσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του!

Γείτονες της οικογένειας, που μένει σε ένα σπιτάκι στην λ. 62 Μαρτύρων, στο ύψος του Τζάμπο, που έμαθαν το τραγικό περιστατικό, πήραν τρόφιμα και τα πήγαν για να ενισχύσουν τους συμπολίτες τους.

"Μόλις το έμαθα συγκλονίστηκα. Πήγα αμέσως και πήρα λίγο κρέας και τρόφιμα για να τους βοηθήσω. Όμως ατό δεν είναι λύση. Το ανάλγητο κράτος πρέπει να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους", λέει στο CretePlus o Δημήτρης, γείτονας της οικογένειας...

Μιχελογιαννάκης: Να δοθούν επιπλέον αρμοδιότητες στις περιφέρειες

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Ιωάννη Δ. Μιχελογιαννάκη μετά την επίσκεψη του στην Αιρετή Περιφέρεια Κρήτης και τον Αιρετό Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταυρό Αρναουτάκη.

«Η θέσπιση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, μας έδωσε την δυνατότητα για μια νέου τύπου αναπτυξιακή πρόταση, ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο. Επιβάλλεται λοιπόν, άμεσα, να προχωρήσουμε στην ενίσχυση της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης με επιπλέον αρμοδιότητες, αλλά κυρίως με πόρους. Να αποτρέψουμε ρυθμίσεις που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα της νέας αρχιτεκτονικής της αυτοδιοίκησης και της στερούν αρμοδιότητες. Να διευρύνουμε το πεδίο δράσης και συνεργασίας με την κυβέρνηση που θα συμβάλει στην θεσμική θωράκιση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και θα επιτρέψει την πληρέστερη εκπλήρωση του σκοπού της. Να θεσμοθετήσουμε την διαδικασία μέτρησης επίτευξης των στόχων των αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Πρέπει να δώσουμε την δυνατότητα στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, να διαδραματίσει ένα πολύ σοβαρό ρόλο στην ανάπτυξη πολιτικών στον χώρο της, ώστε

- να διαμορφώσει ένα εναλλακτικό πλαίσιο προτάσεων αντιμετώπισης της κρίσης

- να ανακουφίσει τους πολίτες από τα αποτελέσματά της,

- να συγκροτήσει ένα δίκτυο πολιτικών και μέτρων κοινωνικής προστασίας,

- να αναλάβει πρωτοβουλίες οικονομικού χαρακτήρα, στα πλαίσια της προσπάθειας για την αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων σε τοπικό επίπεδο

- να προωθήσει πολιτικές αντιμετώπισης, της διαφθοράς και της κακοδιαχείρισης, για την εξασφάλιση και εξοικονόμηση πόρων,

- να προχωρήσει στην διαμόρφωση νέων πολιτικών απασχόλησης, αναδιάρθρωσης του παλαιωμένου παραγωγικού προτύπου με έμφαση σε πρωτοβουλίες και επενδύσεις πράσινης ανάπτυξης.»

Ηράκλειο: 16 πυροβολισμοί ξημερώματα "έκοψαν" το αίμα των κατοίκων

Άγνωστοι δράστες, με αγνώστου τύπου όπλο, πυροβόλησαν τουλάχιστον 16 φορές σε κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων...


Η επιχείρηση ανήκει σε έναν 40χρονο και έπαθε αρκετές ζημιές, τόσο στην τζαμαρία του καταστήματος όσο και σε τρία προς πώληση αυτοκίνητα.

Το ύψος των ζημιών φτάνει τις 2.500 ευρώ, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη.

Οι δράστες αναζητούνται...

Νεκρή 73χρονη σε τροχαίο στην Ιεράπετρα

Μια 73χρονη από την Ιεράπετρα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή Μύρτος.

Η άτυχη γυναίκα, μαζί με τον σύζυγό της, οδηγό του αυτοκινήτου, κινούνταν στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας- Βιάννου, όταν στην περιοχή Μύρτος, ο 71χρονος άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και αφού προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες να βρεθεί σε γκρεμό ύψους περίπου 60 μέτρων.

Η 73χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο σύζυγός της.

Ρέθυμνο: Έκαναν τα ψώνια τους, αλλά ... ξέχασαν να πληρώσουν!

Την γκαρνταρόμπα τους, χωρίς να ξοδέψουν ούτε ευρώ, έφτιαξαν τρεις γυναίκες, στο Ρέθυμνο, που συνελήφθησαν για κλοπή.

Οι γυναίκες, από τη Ρουμανία, ηλικίας 37, 26 και 42 ετών, συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς νωρίτερα είχαν μπει σε κατάστημα ρούχων, ιδιοκτησίας ενός 47χρονου, και με τη μέθοδο της απασχόλησης, έκλεψαν ρούχα αξίας 228 ευρώ, ενώ κατόπιν έφυγαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτές.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Οι συλληφθείσες, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ενώ, ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις στην περιοχή του Ρεθύμνου.

cretalive.gr

To "καμάκι" κατέληξε στο κρατητήριο!

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου σε ένα "καμάκι".

Ο 38χρονος άνδρας συνελήφθη για άγρα πελατών, καθώς χθες το βράδυ πιάστηκε έξω από εστιατόριο - σνακ μπαρ, να προτρέπει με χειρονομίες τους περαστικούς να μπουν στο μαγαζί και να απολαύσουν τις υπηρεσίες που παρέχει.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.


 cretalive.gr

Άφησε τις εκλογές για την κόρη του!

Εντάξει, είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης είναι κολλημένος με την πολιτική. Και τώρα με τη ΔΗΜΑΡ τα δίνει...όλα για να κερδίσει το κόμμα περισσότερα. 

 

Πάντως σήμερα άφησε τις εκλογές ο γιατρός για χατιρι της κόρης του που είχε την εορτή στο Σχολείο της , όπως τον αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός συνεργάτη μου... Και πολύ καλά έκανε!

 cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...