Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Χανιά: Δέκα ρατσιστές εναντίον ενός μετανάστη με γροθιές και κλωτσιές!

Θύμα ένας 33χρονος Σομαλός που δέχθηκε άγρια επίθεση στο Σταλό...

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων τα 10 αυτά άτομα τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Από την αστυνομική έρευνα και τις προσαγωγές υπόπτων που ακολούθησαν, προέκυψε ότι ένας εκ των δραστών είναι ένας 38χρονος, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων που ενεργεί την προανάκριση.

Ολλανδικό reality με "καυτές" παρουσίες γυρίζεται στη Χερσόνησο


Καυτές Ολλανδέζες και "μάτσο" αγόρια που τις τελευταίες ημέρες αλωνίζουν τις μπάρες των νυχτερινών μαγαζιών της Χερσονήσου είναι το καστ ολλανδικού reality που γυρίζεται για δεύτερη χρονιά στην Κρήτη και "σαρώνει" στην Ολλανδία! Η πρώτη χρονιά φαίνεται πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες αλλά και τους τηλεθεατές του ολλανδικού reality που προβάλλεται στο κανάλι RTL5, κι έτσι η παραγωγή επέστρεψε στη Χερσόνησο κι αυτό το καλοκαίρι!
Ο τίτλος του reality είναι κατατοπιστικότατος: "Oh Oh Cherso" και είναι προφανές ότι οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι δεν περνούν τις μέρες τους με νηστεία και προσευχή, αλλά με διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως, στο τουριστικό θέρετρο της Κρήτης που δεν κοιμάται ποτέ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Χανιά: Μπήκε από το παράθυρο, τη βίασε και περίμενε την αστυνομία!

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 53χρονη γυναίκα μέσα στο ίδιο της το σπίτι - Η εξέλιξη της υπόθεσης όμως αν μη τι άλλο ήταν απρόβλεπτη...

Δράστης ένας 21χρονος Μαροκινός, που νωρίς το πρωί ''τρύπωσε'' στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, από ανοιχτό παράθυρο. Την ακινητοποίησε και παρά τις φωνές και τα κλάματα της 53χρονης, τη βίασε. Στη συνέχεια όμως, αντί ο δράστης να φύγει από το σπίτι, παρέμεινε και μάλιστα άφησε τη γυναίκα να ειδοποιήσει την αστυνομία...

Σύμφωνα με το flashnews.gr, λίγο μετά το βιασμό της, η 53χρονη, βρήκε τη δύναμη να τηλεφωνήσει στην Ασφάλεια και να καταγγείλει ότι ένας άγνωστος βρίσκεται στο σπίτι της και την έχει βιάσει.

Η αντίδραση της Ασφάλειας ήταν άμεση καθώς έφτασε στο σπίτι της παθούσας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και συνέλαβε τον βιαστή. Ο 21χρονος θα οδηγηθεί το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Χανίων, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ο βιαστής παρέμεινε στο σπίτι...

Χερσόνησος: Πετούσε λύματα στην παραλία γιατί... έτσι την συνέφερε!

Panorama of the Port of HersonisosImage via WikipediaΜία "φαεινή" ιδέα για να γλιτώνει τα έξοδα εκκένωσης της αποχέτευσης είχε βρει μια 74χρονη, ιδιοκτήτρια ενοικιαζόμενων δωματίων στη Χερσόνησο...

Η γυναίκα συνελήφθη, επ'αυτοφώρω σύμφωνα με το cretalive.gr, τη στιγμή που έριχνε στη θάλασσα τα λύματα από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, προκαλώντας έντονη δυσοσμία και ρύπανση του περιβάλλοντος.

Πλέον το λόγο στην υπόθεση παίρνει η Δικαιοσύνη...
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...