Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κρήτη

Συνολικά 18 άτομα συνελήφθησαν για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα στα Χανιά, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο. Παράλληλα κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 8.380 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε με ...καραβάκι

Μικροί και μεγάλοι, αποχαιρέτησαν το 2012 και υποδέχτηκαν τον Άη Βασίλη και το 2013 στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και εθελοντές.

cretalive.gr

Κρητικό το τελευταίο ρεκόρ Γκίνες του 2012!!!


«Άρωμα» Ελλάδας έχει το τελευταίο ρεκόρ Γκίνες της χρονιάς: όπως ανακοινώθηκε, η μεγαλύτερη ορχήστρα μαντολίνων στον κόσμο είναι αυτή της Κρήτης!

Το ρεκόρ έρχεται για την εκδήλωση που έγινε στις 5 του Σεπτέμβρη στο λιμάνι του Ηρακλείου: με φόντο το ενετικό φρούριο, 414 μικροί, μεγάλοι, αρχάριοι και έμπειροι ένωσαν το μεράκι τους για το μαντολίνο και προσπάθησαν να ξεπεράσουν τους Γερμανούς οργανοπαίκτες.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και τα ελληνικά μαντολίνα έκαναν ρεκόρ, καθώς ξεπέρασαν τα 338 των Γερμανών! «Συγχαρητήρια! Τώρα έχουμε να υπερηφανευόμαστε πως η μεγαλύτερη ορχήστρα μαντολίνων του κόσμου βρίσκεται στην Κρήτη και ακόμα περισσότερο πως χάριν στην δική σας συμμετοχή δημιουργήσαμε ένα νέο θεσμό στην Κρήτη, το “Cretan Mandolin Festival"», δήλωσε ο εμπνευστής της προσπάθειας, Μιχάλης Μαρακομιχελάκης.

Σημειώνουμε πως παρόμοια προσπάθεια είχε γίνει και το 2011, αλλά δεν είχε στεφθεί από επιτυχία.

Δείτε στο βίντεο την βραβευμένη με ρεκόρ Γκίνες μαντολινάτα της Κρήτης! ​

Σούδα: Το καφέ - μπαρ "σέρβιρε" και γυναίκες!

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα, στη Σούδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, δύο Έλληνες, ηλικίας 35 και 45 ετών, κατηγορούμενοι για μαστροπεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών και συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 35 και 45 ετών για μαστρωπεία.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος «καφε-μπαρ» μαζί με τον 45χρονο και ακόμη ένα άνδρα ηλικίας 45 ετών, ο οποίος αναζητείται, εξέδιδαν έναντι χρηματικού ποσού, αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες εργαζόταν ως σερβιτόρες, στο παραπάνω κατάστημα εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση τους.

Οι συλληφθέντες, μετέφεραν τις αλλοδαπές γυναίκες σε περιοχές των Χανίων, με Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, με πελάτες του καταστήματος. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ, ως προερχόμενο από εισπράξεις των παράνομων πράξεων.

Επίσης, σχηματίστηκε σε βάρος 33χρονης αλλοδαπής υπηκόου Αλβανίας, δικογραφία για παράβαση του νόμου «Περί εκδιδόμενων προσώπων».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα (31.12.2012) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...