Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τουρίστες πέφτουν από το ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου !


Le port de cassisImage by Boay kely via FlickrΆλλο ένα περιστατικό τραυματισμού από πτώση στο Ενετικό Λιμάνι σημειώθηκε στο Ρέθυμνο.

Μια 32χρονη γυναίκα, είχε ανέβει το πρωί στο Ενετικό Τοίχος στο λιμάνι του Ρεθύμνου, από όπου η θέα είναι όντως ιδιαίτερα ελκυστική.

Όμως, ενώ η νεαρή γυναίκα απολάμβανε το τοπίο, έχασε την ισορροπία της και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του 32χρονου γαμπρού


Αύριο απολογείται ο φονιάς πεθερός
Με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας, θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή Χανίων ο 72χρονος ο οποίος λίγο μετάτα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη πυροβόλησε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα , τον 32χρονο γαμπρό του.

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στην σορό του 32χρονου ο οποίος πυροβολήθηκε 3-4 φορές από σχετικά κοντινή απόσταση και σε διάφορα σημεία του σώματός του με αποτέλεσμα να βρεί ακαριαίο θάνατο.

Η κηδεία του έγινε στις 5 το απόγευμα στο νεκροταφείο του Αγ.Λουκά και μέσα σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Χαρακτηριστικό είναι και το ότι από το κηδειόσημο απουσιάζει το όνομα της συζύγου του και των γονέων της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...