Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

H Παγκρητική Ένωση Αμερικής για τα 100χρονα από την ένωση της Ελλάδας με την Κρήτη

Στιγμιότυπο από την ομιλία της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία ήταν αφιερωμένη στον εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο ΦΩΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ

- Το "Βενιζέλειο Βραβείο" στη Ντόρα Μπακογιάννη


"Η Ελλάδα μας θα ανασηκωθεί όρθια και θα είναι πιο δυνατή από πριν" είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, παραλαμβάνοντας το «Βενιζέλειο Βραβείο» από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής. Αναφερόμενη στον Βενιζέλο επισήμανε ότι "ήταν ένα ηγέτης με όραμα, διορατικότητα και ρεαλισμό.

Η απονομή του βραβείου έγινε σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας), κατά τη διάρκεια πανηγυρικής εκδήλωσης στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, μέσα στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100χρονα από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

Το ΕΚΑΒ έγινε ταξί λόγω χαλασμένου αξονικού τομογράφου

Φαίνεται ότι τα προβλήματα σε βασικές υπηρεσίες του νησιού είναι μεγάλα και πολλές φορές ... επικίνδυνα. 


Ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου θα παραμείνει για αρκετές ημέρες εκτός λειτουργίας σύμφωνα με ασφαλείς πληφορορίες του prismanews.

Ρέθυμνο: Πολιτική εκδήλωση των νέων του ΣΥΡΙΖΑ για τα δύο άκρα

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση για τη θεωρία των δύο άκρων και την εναλλακτική ενημέρωση των πολιτών από τα μέσα ενημέρωσης, διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή στο εργατικό κέντρο της πόλης, τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο.


Όπως υποστηρίζουν οι νέοι του κόμματος, η γενιά τους δεν είναι μια χαμένη γενιά χωρίς μέλλον, αλλά αντιθέτως παλεύει καθημερινά στο δρόμο της ανατροπής.

Έξι προτάσεις του Μανώλη Κεφαλογιάννη στον Προϋπολογισμό, για την Οικονομία και τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά.

Έξι προτάσεις κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης κατα την διάρκεια της συζήτησης του Προϋπολογισμού :


1). Πρόταση Νομού για την Επιτάχυνση Έκδοσης Αποφάσεων απο το Συμβούλιο της Επικράτειας (ΣτΕ), με την Θεσμοθέτηση νέου τμήματος, που θα εκδικάσει σε 4 μήνες τις πρόσφυγες για Δημόσιες και Ιδιωτικές Επενδύσεις.

Ποιοι δικαιούνται το δώρο Χριστουγέννων και πως θα καταβληθεί

Εν αναμονή των Χριστουγέννων, έχουν αρχίσει ήδη τα πρώτα ερωτήματα σχετικά με το ποιοι μισθωτοί δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων και πως αυτό θα καταβληθεί.

Γάμος - έκπληξη στο κέντρο του Ηρακλείου (VIDEO)


Μια άμαξα, ένα άλογο και δυο τρισχαριτωμένα παιδάκια τράβηξαν τα βλέμματα των περαστικών το πρωί στο Ηράκλειο.


Κι αυτό γιατί πρωταγωνίστησαν σε ένα γάμο - έκπληξη που σκόρπισε χαμόγελα σε όσους έκαναν τον πρωινό τους περίπατο.

Ρέθυμνο: Κρητική κουζίνα με μοντέρνες τεχνικές!

Μία άλλη διάσταση της κρητικής κουζίνας και γαστρονομίας γνώρισαν οι 18 σεφ από την Κρήτη, την Αθήνα και την Κύπρο, που συμμετείχαν στο σεμινάριο «Κρητικής Δημιουργικής Κουζίνας», που διοργάνωσαν η Gastronomy Essentials Ltd. σε συνεργασία με το εστιατόριο "ΑΥΛΗ" στο Ρέθυμνο από τη Δευτέρα ως την Τετάρτη.

Το σεμινάριο, που έγινε «sold out» σε λίγη μόλις ώρα από τη δημοσίευσή του στο διαδίκτυο προσέλκυσε το ενδιαφέρον από τους σεφ εστιατορίων και ξενοδοχείων, ενώ τις γνώσεις του γύρω από τις νέες τεχνικές στην κρητική γαστρονομία μετέφερε στους συμμετέχοντας ο κ. Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο οποίος έχει πολύχρονη καριέρα στην Αμερική και την Ευρώπη, έχοντας θητεύσει μάλιστα για μεγάλο διάστημα στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου, στο Νoma στην Κοπεγχάγη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...