Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Πυροβόλησαν το σπίτι 22χρονης στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με καταγγελία 22χρονης Ρουμάνας, χθες το απόγευμα της πυροβόλησαν το σπίτι.
Η 22χρονη που μένει στο Ασημί του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο ισχυρίζεται πως άγνωστος δράστης, για άγνωστο λόγο, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές προς το σπίτι της.

Ο Δράστης αναζητείται ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.
http://www.flashnews.gr/

Ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών στον ΟΦΗ επέβαλε η FIFA

logoImage via WikipediaΟι οφειλές των Κρητικών προς τον Μάριους Σουλεάπ θα στοιχίσουν ακριβά στην ομάδα αφού η FIFA κοινοποίησε στην ΕΠΟ την απόφαση της να αφαιρέσει 6 βαθμούς στον ΟΦΗ.

Η Ελληνική ομοσπονδία όπως όφειλε κοινοποίησε την ποινή στη Σούπερ Λίγκα και η τελευταία πρέπει να την επιβάλει στους Κρητικούς.

Βέβαια υπάρχει περίπτωση ο ΟΦΗ να τη γλιτώσει αρκεί να πληρώσει άμεσα τα 68.000 ευρώ που οφείλει στον Σουλεάπ.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί αφού και ο Ανέστης Αγρίτης κατέθεσε προσφυγή και ζητάει τα δεδουλευμένα της περυσινής σεζόν που φτάνουν στις 98.000 ευρώ.

Μεγαλειώδης η απεργιακή πορεία στο Ηράκλειο

Χωρίς προηγούμενο είναι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση στο Ηράκλειο. Η μαζική συμμετοχή των απεργών, κάθε επαγγέλματος και ηλικίας, μαθητών, ανέργων και συνταξιούχων ξεπερνάει ακόμη και την απεργιακή συγκέντρωση – σταθμό, πριν 11 χρόνια, κόντρα στα μέτρα Γιαννίτση για το ασφαλιστικό.

Πιο δυναμικά από ποτέ, χιλιάδες κόσμου, εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συνταξιούχοι, φοιτητές, άνεργοι και μαθητές ξεχύνονται στους δρόμους, φωνάζοντας ένα ηχηρό «όχι» στα μέτρα εξαθλίωσης, όπως γράφει το Cretalive.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Εξαφανίστηκε ο ΠΑΝΤΕΡΜΑΡΑΚΗΣ Ιωάννης

Εξαφανίστηκε στις 11/10/2011 από τη Βουλισμενη Λασιθίου Κρήτης, είναι 84 ετών και πάσχει από Άνοια.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1.55 και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε καρό πουκάμισο, μπλε υφασμάτινη φόρμα, γκρι γαλότσες, γυαλιά ηλίου, καπέλο και κρατούσε μπαστούνι.

Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στο 1065

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...