Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ε.Π.Κ.Κρήτης : " Εκδήλωση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους πλειστηριασμούς στο Επιμελήτήριο Χανίων

Σε πλήθος καταναλωτών -δανειοληπτών πραγματοποιήθηκε  η προγραμματισμένη εσπερίδα της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, με συνδιοργανωτές Νέο Σχήμα Εργαζομένων ΔΕΥ.ΑΧ,  Δίκτυο Ανέργων Χανίων, Ομάδες κοιν,δικτύωσης:f.b (¨Φρεάτιο, Κανείς μόνος στην κρίση, Φώτα της πόλης) στο Εμπορικό  και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων        
 
 Το θέμα της εκδήλωσης επίκαιρο και ενδιαφέρον "Δανειολήπτες -Πλειστηριασμοί"
  Οι ομιλητές της εκδήλωσης κ.Ράνια Μπουρδάκη δικηγόρος των Χανίων ,ο  ειδικός σύμβουλος και ερμηνευτής των διατάξεων του Ν.3869/2010 κ.Γιώργος Παπαλάς ,κατάφεραν να κρατήσουν έντονο το ενδιαφέρον των καταναλωτών, οι οποίοι αφενός ακροόταν των λεγομένων αφετέρου έθεταν τις ερωτήσεις τους όσο αφορά την  προσωπική υπερχρέωση.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στη συζήτηση για τον προυπολογισμό

Ξεκίνησε χθες στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2014. 

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας  έχει οριστεί ο Βουλευτής Ηρακλείου και πρώην Υπουργός Μανώλης Κεφαλογιάννης

Χανιά: Καταγραφή ζημιών από την κακοκαιρία

Τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές επισκέπτεται ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, με σκοπό την αποτίμηση και την καταγραφή των ζημιών.


Στην περιοχή βρίσκεται και κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές που έχει υποστεί το φυτικό και το ζωικό κεφάλαιο της περιοχής.

Ενα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τα τροχαία στην Κρήτη [βίντεο]


Με στόχο να ενημερώσει τους κατοίκους της Κρήτης για τη μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων από μία άλλη πλευρά, εκείνη των τραγικών συγγενών και φίλων και να βάλει - ειδικά τους νέους - να σκεφτούν, δημιουργήθηκε το πρώτο ντοκιμαντέρ για τα τροχαία στο νησί.

Το ντοκιμαντέρ μπορεί να επικεντρώνεται ειδικά στην περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων, αλλά οι επιπτώσεις των τροχαίων είναι ίδιες σε όλους τους τόπους.

Εξετάζει το Υπουργείο την χορήγηση ενίσχυσης de minimis και στους κονικλοτρόφους


Απάντηση Τσαυτάρη στον Λευτέρη Αυγενάκη



«Στο μέλλον και εφόσον οι οικονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα εξετασθεί και η δυνατότητα χορήγησης ενίσχυσης... de minimis και στους λοιπούς κλάδους, όπως της κονικλοτροφίας, που δεν ενισχύθηκαν στην παρούσα φάση», αναφέρει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, απαντώντας σε έγγραφο του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ...ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ο Νίκος Κυριακάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης . Στην ηλικία των 16 ετών άρχισε να ασχολείται με την λύρα και κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα . Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου . 

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τη κρητική τσικουδιά

Την επανένταξη στον αναπτυξιακό νόμο των μονάδων παραγωγής και τυποποίησης κρητικής τσικουδιάς ζητεί ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με παρέμβαση του στη Βουλή από τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:


Θέμα: Εκλεξιμότητα ίδρυσης μονάδων παραγωγής και τυποποίησης κρητικής τσικουδιάς

Οι μονάδες παραγωγής κρητικής τσικουδιάς σύμφωνα με την ΚΥΑ 31054/12-7-2007 όπως τροποποιήθηκε από την ΚΥΑ 36976/31-7-2008 και την ΚΥΑ 38508/31-7-2009 στον τομέα οίνου, αποκλείονται από τις διατάξεις στον Αναπτυξιακό Νόμο 4146/2013.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...