Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην Κρήτη..

Το ζήτημα του προγραμματισμού μελετών και έργων για την αντιμετώπιση της  λειψυδρίας στην  Κρήτη έθεσε με παρέμβαση του στην Βουλή ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Ανάπτυξης, Υποδομών, Αγροτικής Ανάπτυξης  και Περιβάλλοντος-Κλιματικής Αλλαγής.


Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής..

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Άνεργη από την Ιεράπετρα έσωσε όλα της τα περιουσιακά στοιχεία με μηδενικές καταβολές"

Σε δανειολήπτρια από την Ιεράπετρα, άνεργη , με μηδενικό ατομικό εισόδημα ,συντηρούμενη από το ελάχιστο εισόδημα του συζύγου της (σύνταξη αναπηρίας ) των 451,32 ευρώ , πήρε "ανάσα" με την ημερ 20-12-2013 προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Ιεράπετρας όπου ορίστηκαν μηδενικές καταβολές για το χρέος της και απαγόρευση στην Πιστώτρια Τράπεζα της μεταβολής της πραγματικής και νομικής κατάστασης όλων των περιουσιακών στοιχείων μέχρι την εκδίκαση της κυρίας αίτησης που έχει οριστεί για τις 13-01-2017.

ΒΙΝΤΕΟ - Ρέθυμνο: Ενημερωτική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα στη δημόσια υγεία

Με φόντο το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τις μεταρρυθμίσεις στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, ξεκίνησε  μία νέα καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για τα προβλήματα της δημόσιας περίθαλψης, αλλά και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στο νομό.


Ο ρεθυμνιώτης βουλευτής του κόμματος, κατακεραύνωσε μάλιστα τον Άδωνι Γεωργιάδη για τους χειρισμούς του, ενώ μίλησε και για τη συστράτευση που -όπως είπε- απαιτείται για να συγκροτηθεί ένα ενιαίο μέτωπο με αιχμή την υγεία.

Ταξίδι στα Ανώγεια για... καλή καρδιά

Το πανέμορφο χωριό της Κρήτης μπορεί να αποτελεί το «μυστικό όπλο» κατά της καρδιοπάθειας, υποστηρίζουν οι επιστήμονες.


Η διατροφή των κατοίκων, πλούσια σε λιπαρά χάρη στην κατανάλωση τυριού, κρέατος και αρτοσκευασμάτων, θα δημιουργούσε αναμφίβολα καρδιαγγειακά προβλήματα. Ωστόσο, οι κάτοικοι των Ανωγείων και των γύρω περιοχών φαίνεται πως έχουν υποστεί μια σπάνια γενετική μετάλλαξη που τους προστατεύει από τα προβλήματα υγείας λόγω παχυσαρκίας και επιπρόσθετου βάρους, αναφέρει το σχετικό άρθρο της Daily Mail.

Έως 25% του καθαρού εισοδήματος, το δημοτικό τέλος στους χώρους εστίασης

Οριστική λύση στο δυσβάσταχτο τέλος στους χώρους εστίασης, ζητά ο Λευτέρης Αυγενάκης...


Στο δυσβάσταχτο Δημοτικό Τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων στα καταστήματα εστίασης καθώς και στα προβλήματα ρύθμισης οφειλών προς τους Ο.Τ.Α. που προκύπτουν και από το συγκεκριμένο τέλος, αναφέρεται σε κοινοβουλευτική του παρέμβαση, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη.

Ηράκλειο: Και το 2013 έκλεισαν περισσότερες επιχειρήσεις απ' όσες άνοιξαν

Στη διάρκεια του περασμένου έτους ενεγράφησαν στο Μητρώο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου 1.491 επιχειρήσεις και διεγράφησαν 1.615

Σε αρνητικά επίπεδα αλλά ελαφρώς βελτιούμενη διαμορφώθηκε η κατάσταση στην αγορά της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου το 2013 σε σύγκριση με το 2012, όπως αποδεικνύουν τα επίσημα στοιχεία εγγραφών – διαγραφών επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...