Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ηράκλειο: Έμπαινε σαν κυρία και άρπαζε από ρούχα μέχρι αρώματα

Τα ψώνια της δωρεάν ήθελε να κάνει μια 18χρονη πο συνελήφθη χθες το βράδυ στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα και όπως κατήγγειλε υπεύθυνη καταστήματος, χθες το απόγευμα η νεαρή κοπέλα πήγε στο κατάστημα ως πελάτισσα και αφαίρεσε ένα άρωμα, αξίας 107 ευρώ κρύβοντας το στο παλτό της.

Η 18χρονη έγινε αντιληπτή όμως από το προσωπικό του καταστήματος που ειδοποίησαν Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Enhanced by Zemanta

Πατέρας σκότωσε τον 30χρονο γιο του!

Οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο, όπου πατέρας σκότωσε τον 30χρονο γιο του.

Συγκεκριμένα το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την κοινωνία των Ατσιπάδων στο Ρέθυμνο σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ όταν πατέρας και γιός φιλονίκησαν για άγνωστη έως τώρα αφορμή.

Τον 30χρονο βρήκε νεκρό μέσα σε μιαν λίμνη αίματος ο ίδιος του ο αδελφός, ο οποίος και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο Ατσιπόπουλο ερευνώντας αρχικά όλα τα ενδεχόμενα.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

ΚΡΗΤΗ: Δηλητηρίασαν 13 σκυλιά

Πάνω από 13 σκυλιά δηλητηρίασαν στα Καμίνια, με την τοπική κοινωνία να είναι ανάστατη και τα ζωοφιλικά σωματεία να αντιδρούν για μια ακόμη φορά!

Η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι στα Καμίνια για το δράστη που προχωράει σε συστηματική δηλητηρίαση σκύλων στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το CRETEPLUS πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο, το οποίο εδώ και καιρό απειλούσε ότι θα δηλητηρίαζε τα αδέσποτα ζώα. Φαίνεται τελικά ότι το άτομο αυτό έκανε πράξη την απειλή του και έριξε φόλες, σκορπώντας το θάνατο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κτηνωδία: 54χρονος προπονητής βίασε δεκάδες παιδιά στο Ρέθυμνο!

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους την κτηνωδία του 54χρονου προπονητή της καλής κοινωνίας του Ρεθύμνου που από χτες το απόγευμα έχει προκαλέσει ανατριχίλα σε όλη τη χώρα.

Ήταν 7.30 όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του υπεράνω πάσης υποψίας κορυφαίου, παγκοσμίως προπονητή των νεανικών ομάδων μπάσκετ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ρεθύμνου.

Η εικόνα που αντίκρισαν σόκαρε και τους πιο σκληρούς από αυτούς. Δύο 13χρονια αγόρια επιδίδονταν σε στοματικό σεξ στον 54χρονο! Αμέσως του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Το κτήνος δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη πίεση για να ομολογήσει την φρικιαστική ιστορία του η οποία γυρνούσε πίσω 5 ολόκληρα χρόνια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...