Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Μιχελογιαννάκης: Αποκατάσταση των αδικιών που έγιναν στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.

Στην σημερινή συζήτηση της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2012, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης μίλησε για τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος τα τελευταία 12 χρόνια που έφτασαν στην αναγκαιότητα της άδικης συνταγής του νεοφιλελεύθερου ΔΝΤ και της νεοφιλελεύθερης Ε.Ε..
Ανέλυσε τα αίτια  και έκανε σχετικές προτάσεις, ζητώντας άμεσα αποκατάσταση των αδικιών  που έγιναν στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.
Όσο αφορά  τα τρέχοντα θέματα πρότεινε :
  1. Φόρος ακινήτων: επαναπροσδιορισμός με κοινωνικούς όρους .
  2. Αυθαίρετα: δυνατότητα να μπορούν να πληρώσουν .
  3. Δάνεια: ανθρώπινες ρυθμίσεις, προς Θεού όχι πλειστηριασμούς .
  4. Αγροτικά: οριοθέτηση καλαθιού, επίσπευση των 7000 προγραμμάτων σχεδίου βελτιώσεων, χρήματα για e-coli – αποζημιώσεις .
  5. Γιατροί – Φαρμακοποιοί: να δοθούν τα χρήματα που τους οφείλονται .
  6. Εφεδρεία: επαναπροσδιορισμός του ζητήματος με ιδιαίτερη ευαισθησία .
  7. Συντάξεις: τα μόνα χρήματα που διοχετεύονται όλα στην αγορά είναι οι συντάξεις, άρα απαιτείται για τη ρευστότητα η αξιοπρεπής αποκατάστασή τους.
  8. Φ.Π.Α.: λογική επαναπροσέγγιση – επανεκτίμηση .

Καταγγελίες καταναλωτών , για φουσκομένους λογαριασμούς, από τα Smart Phone

Apple iPhone 3GS, Motorola Milestone and LG GW60
Image via Wikipedia
Σε "Τσουνάμι " φθάνει να εξελιχθούν οι καταγγελίες των καταναλωτών, που φθάνουν καθημερινά στο Γραφείο Προστασίας του Καταναλωτή της Ε.Π.Κ. Κρήτης ,για λογαριασμούς από την χρήση των «έξυπνων» τηλεφωνικών συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

Όπως αποδεικνύεται ,παρατηρείται το φαινόμενο ότι, οι συσκευές αυτές Smart Phone, αυτόματα και χωρίς καμία ενημέρωση, για την χρέωση ,μπορούν να μας οδηγήσουν σε χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών,και ο καταναλωτής παρά την αρχική του ικανοποίηση για ελεύθερη πλοήγηση, αγανακτεί και διαμαρτύρεται ,όταν παραλαμβάνει "φουσκωμένο" λογαριασμό.

Επειδή στην περίπτωση αυτή, βασικά ο καταναλωτής πέφτει "θύμα" της κατανάλωσης και καλείται να αποδείξει την μη ενημέρωσή του, από τον πωλητή της συσκευής κινητής τηλεφωνίας, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,εφιστά την προσοχή των χρηστών "έξυπνων " τηλεφωνικών συσκευών, βασικά. θα πρέπει να ξέρει ο καταναλωτής ότι για να σωθεί οφείλει, να υποβάλλει μία αίτηση αποσύνδεσης της αυτόματης σύνδεσης με το διαδίκτυο, στον παροχο του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

O Μιχελογιαννάκης με προτάσεις για τη νέα κεντροαριστερά στον Παπανδρέου

Στα πλαίσια των επαφών του με τους βουλευτές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Α. Παπανδρέου, κάλεσε τον βουλευτή Ηρακλείου Κρήτης Ιωάννη Δ. Μιχελογιαννάκη και στην εκτενή συζήτηση που έγινε σε πλαίσια πολιτικού διαλόγου, τόσο για την Ελληνική συγκυρία όσο και για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις στον πρόεδρο για διορθωτικές κινήσεις και ζήτησε απολογισμό και ευθύνες για λάθη. Προδιέγραψε την ευθύνη του να αποκατασταθούν αδικίες σε κοινωνικά στρώματα που αδικήθηκαν και οριοθέτησε τους όρους της νέας κεντροαριστεράς. Θεωρεί αναγκαίο να αποκατασταθεί γρήγορα και άμεσα η παραμορφωμένη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, να αποδοθούν ευθύνες για τα λάθη και να ξανα-αποκτηθεί επιτέλους η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πολιτικό σύστημα.

Πως είχε απλώσει τα πλοκάμια του στο Facebook ο παιδεραστής της Κρήτης

Θα κάνει πολύ καιρό να συνέλθει η κοινωνία του Ρεθύμνου από τον πόνο που άφησε πίσω του ο 47χρονος παιδεραστής που χρησιμοποιούσε ως όπλο τον αθλητισμό για να ικανοποιεί τις ακόρεστες σεξουαλικές του ορέξεις.

Αν σκεφτεί κανείς ότι στο Facebook αριθμούσε πάνω από 1.000 φίλους τότε καταλαβαίνει πως ο άνθρωπος αυτός είχε χρησιμοποιήσει τα πάντα για να είναι σε επαφή με τα παιδιά.

Άλλωστε το επιβεβαίωσε και η αστυνομία ότι μέσω της σελίδας του στο Facebook, μιλούσε με πολλούς από τους ανήλικους.

Λίγο πριν τις 11.30 το πρωί της Κυριακής, κάποιοι κατέβασαν την σελίδα του που είχε κατακλυσθεί από μηνύματα οργής από όλη την Ελλάδα!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...