Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

300.000 μικροπωλητές στο παρεμπόριο ειδών λαϊκής τέχνης

Έκρηξη παρουσιάζει το παραεμπόριο σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τους παράνομους πλανόδιους μικροπωλητές να φτάνουν τους 300.000 σε ολόκληρη τη χώρα και το τζίρο από τις πωλήσεις παράνομων προϊόντων να αγγίζει ακόμα και το 30% του Α.Ε.Π.

Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μ. Χρυσοχοΐδη, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης, καταγγέλλει πως προωθούνται στην αγορά προϊόντα κακής ποιότητας και ιδιαιτέρως ακαλαίσθητα με την μορφή ειδών λαϊκής τέχνης, τα οποία μάλιστα εμφανίζουν παραπλανητική σήμανση κατασκευής στην Ελλάδα, ενώ διατίθενται από αλλοδαπούς μικροπωλητές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΝΤΡΟΠΗ! Άρχισαν οι πρώτες διακοπές ρεύματος σε άνεργους και καρκινοπαθείς!

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την τοποθέτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Π. Οικονόμου, από το βήμα της Βουλής, που διαβεβαίωνε τους πολίτες ότι ούτε ένα νοικοκυριό δεν θα υποστεί διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, εξαιτίας αδυναμίας πληρωμής του «χαρατσιού». Ο κ. Οικονόμου μάλιστα, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για την κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, που κατέθεσε ο Τομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Περιβάλλοντος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης, δεν δίστασε να δηλώσει, ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα παραιτηθεί.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

«Λουκέτο» σε παράνομο τηλεοπτικό σταθμό με "τσόντες" στα Χανιά

Στη διακοπή λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού στο νομό Χανίων με το διακριτικό τίτλο «play» προχώρησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Ζευγάρι ηλικιωμένων νεκρό από αναθυμιάσεις

Ζευγάρι ηλικιωμένων άφησε την τελευταία του πνοή από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιού που είχαν τοποθετήσει στο υπνοδωμάτιό τους για να ζεσταθούν, στο χωριό Γωνιές Ηρακλείου.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...