Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αυγενάκης: 45.106 ατυχήματα με 4.590 νεκρούς και 56.235 τραυματίες μέσα σε 3 χρόνια!

«Με αφορμή την έβδομη ετήσια Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Οδικών Ατυχημάτων την Κυριακή, η σκέψη μας είναι κοντά στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στην άσφαλτο. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: στην Ελλάδα κατά την τριετία 2007-2009 σημειώθηκαν 45.106 ατυχήματα με 4.590 νεκρούς και 56.235 τραυματίες συνολικά (!), ώστε ανάγουν την οδική ασφάλεια σε θέμα μείζονος σημασίας"

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής της ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ κ. Λευτ. Αυγενάκης

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνελήφθη ζευγάρι Ελλήνων που επιχείρησε να αγοράσει βρέφος

An infant
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ Wikipedia

Η ΕΛ.ΑΣ. αξιοποίησε πληροφορίες και σταμάτησε την πώληση νεογέννητου σε άτεκνο ζευγάρι στο Λασίθι.

Η επιχείρηση έγινε με την συμμετοχή ανθρώπων της Ασφάλειας του Αγίου Νικολάου και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη των εμπλεκόμενων.

Οπως προέκυψε από τις έρευνες, μία νεαρή βουλγαρικής καταγωγής επιχείρησε να πουλήσει το λίγων εβδομάδων παιδί της σε άτεκνο ζευγάρι που διαμένει στην περιοχή.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

To Ηράκλειο αποκτά τη δική του Barcelona !

Barcelona's Lionel Messi was voted as man of t...
Image via Wikipedia
Οι ιδέες της Μπαρτσελόνα ενέπνευσαν κατοίκους των χωριών Τεφέλι και Λιγόρτυνος του νομού Ηρακλείου Κρήτης, οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν το όνομά της στην τοπική ομάδα. Η ιδρυτική συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου (13.00) στο Τεφέλι. 
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τοπικοί παράγοντες με τίτλο «Μπαρτσελόνα Λιγορτύνου – Τεφελίου», μεταξύ άλλων, αναφέρουν: 
 
«Μια ομάδα ανθρώπων από την περιοχή μεταξύ των οποίων οι Μ. Μανταδάκης, Γ. Νηστικάκης, Ε. Ευθυμιάδης, Μ. και Π. Χατζηκωνσταντίνου, Γ. Σεραφειμίδης, Γ. Ψαρρός, Α. Αγγουριδάκης, Γ. Δελιμιντήρης, με συμπαραστάτη τον εκπολιτιστικό Σύλλογο Τεφελίου «εν μέσω κρίσης» και την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση, το ΔΝΤ, τα ΜΜΕ καθηλώνουν τους Έλληνες μπροστά σε μία τηλεόραση, αφαιρώντας τους κάθε δημιουργική σκέψη και ενέργεια «υπό την απειλή της πτώχευσης της χώρας», κινητοποιούνται για να δώσουν… ελπίδα και όραμα για ζωή στην τοπική κοινωνία.
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...