Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Βήμα ανόδου για ΟΦΗ

logoImage via WikipediaΟ ΟΦΗ της μιας προπόνησης πέτυχε νίκη ανόδου με 1-0 του Λεβαδειακού και επιστρέφει στη θέση που του αρμόζει!

Παλικαρίσια νίκη με 1-0 και για τη Δόξα επί του Διαγόρα, με τους Δραμινούς να μπαίνουν σφήνα για την άνοδο.

Aλμα ανόδου από τις παραλίες! Τι και αν είχε κάνει μόλις μια κανονική προπόνηση, ο ΟΦΗ έδειξε χαρακτήρα,πάθος επιβλήθηκε 1-0 του Λεβαδειακού και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τη Σούπερ Λιγκ.

Ο Ψωμάς εξελίχθηκε σε μοιραία και από την άσπρη βούλα ο Καλαϊζιτς έδωσε προβάδισμα πέντε βαθμών από τους Βοιωτούς!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΕΔΩ

ΧΑΝΙΑ : Η εγκυμονούσα... καλόγρια

Κι εκεί που οι άνθρωποι στον Πλατανιά Χανίων νόμιζαν ότι τα έχουν δει όλα σ' αυτή τη ζωή, έφτασαν να δουν και εγκυμονούσα... καλόγρια.

Κάτι η φουσκωμένη κοιλιά της καλόγριας, κάτι που η συμπεριφορά της δεν παρέπεμπε στη... γλυκύτητα των ανθρώπων του Θεού, έκανε τους πιστούς να την... υποπτευθούν. Και αυτήν και τη συνεργό της.

Έτσι κάτοικοι του δήμου Πλατανιά κατήγγειλαν στη Δημοτική Αστυνομία ότι οι δύο καλόγριες που τριγυρίζουν στην περιοχή τους δεν τους «φαίνονται και πολύ σοϊκές»...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ρέθυμνο: Τον έσφαξε γιατί δεν του έδινε το μεροκάματο

Knife bought from VictorinoxImage via WikipediaΝεκρός έπεσε, από μαχαίρι συμπατριώτη του, 27χρονος Πακιστανός στο Ρέθυμνο μετά από λογομαχία που είχε με τον ομοεθνή του στην περιοχή Σφακάκι.

Όλα ξεκίνησαν, όταν χθες το βράδυ σε μία παρέα Πακιστανών δημιουργήθηκε παρεξήγηση, για λόγους που αφορούσαν εργασία και χρήματα που έπρεπε να μοιράσουν μεταξύ τους.

Η παρεξήγηση οδήγησε σε συμπλοκή των δύο, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους για να λύσουν τις διαφορές τους. Το αποτέλεσμα ήταν ο ένας να τραβήξει μαχαίρι και να ‘καρφώσει’ δύο φορές στην πλάτη τον 27χρονο. Άμεσα επενέβησαν και οι υπόλοιποι να τους χωρίσουν, χτυπώντας μάλιστα, με πέτρα, τον δράστη στο κεφάλι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μεταμεσονύχτια βόλτα με …πυροβόλο όπλο Zastava

Μεταμεσονύχτια βόλτα με… πυροβόλο όπλο έκανε ένας 32χρονος από το Ηράκλειο που διανυχτέρευσε όμως στο Αστυνομικό Τμήμα.
Ο νεαρός, βρίσκονταν στο κόμβο «Γαζέπι μύλο» στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο, όταν κίνησε τις υποψίες αστυνομικών που περιπολούσαν στην περιοχή και έτσι του έκαναν έλεγχο, στον ίδιο και το αυτοκίνητό του.

Μέσα στο όχημα βρέθηκε το πυροβόλο, μάρκας Zastava, διαμετρήματος 9mm καθώς και τα απαραίτητα «σύνεργα» ένας γεμιστήρας και 8 φυσίγγια.

Ο νεαρός οπλοφόρος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Χανίων

flashnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...