Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Creteleon – Απολαύστε εξαιρετική γεύση και φυσική υγεία

Το Creteleon είναι το Κρητικό Premium Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο και αποτελεί το «παιδί» μιας Κρητικής οικογένειας με πάθος και αγάπη για το ελαιόλαδο για πάνω από τέσσερις γενιές, με έμφαση σε ποιοτικά και βιολογικά προϊόντα.

Το Creteleon μοιράζεται το μυστικό της Κρητικής μακροζωίας και καλής υγείας, όπου σε μεγάλο βαθμό οφείλονται σε μια διατροφή με το ελαιόλαδο ως βασικό συστατικό. Τα οφέλη για την ανθρώπινη υγεία είναι λόγω του θεμελιώδους ρόλου του ελαιολάδου στην Κρητική διατροφή και τις εξαιρετικά σημαντικές οργανοληπτικές ιδιότητες του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου της Κρήτης σε όλο τον κόσμο.

Η κουλτούρα μας είναι να παρέχουμε μόνο τα καλύτερα παραδείγματα του παγκοσμίως γνωστού Κρητικού ελαιολάδου και επικεντρωνόμαστε σε Υψηλής Ποιότητας προϊόντα ελαιολάδου.

Μερικά επιπλέον στοιχεία για το Creteleon:

Αφιλτράριστο μέσω εξαγωγής εν ψυχρώ: Έτσι ώστε να διατηρήσουμε όλα τα πολύτιμα συστατικά και την πλούσια γεύση του Creteleon

Οξύτητα μικρότερη ή ίση από 0.37 (<=0.37), με φρουτώδη γεύση και ευχάριστο άρωμα
Premium, λόγω της υψηλής ποιότητας της παραγωγής κάθε έτους, περιορισμένο αριθμό φιαλών με μοναδικό σειριακό αριθμό και μοναδική εμφάνιση

Σχεδιασμός και Συσκευασία: Μοναδική εμφάνιση χωρίς να φοβόμαστε να δείξουμε το Creteleon αλλά ταυτόχρονα το προστατεύουμε στο χειροποίητο πουγκί μας

Περιεχόμενο: Το Creteleon συνοδεύεται με τα ακριβή χαρακτηριστικά του περιεχόμενου ελαϊκού χυμού στο μπουκάλι, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι γεύεστε

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δείτε αναλυτικά τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά και τις πιστοποιήσεις μας και να βιώσετε την εμπειρία του Creteleon με τους εξής τρόπους:
Email: info@creteleon.com
Facebook: https://www.facebook.com/creteleon
Web: http://www.creteleon.com

Τα κορίτσια της Ryanair τα πέταξαν όλα έξω στα Χανιά (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα κορίτσια της Ryanair τα πέταξαν όλα έξω στα Χανιά . Άλλωστε, ο στόχος είναι μέσα από το εξαιρετικά καλαίσθητο ημερολόγιο, να αναδειχθούν τα Χανιά ως βασικός προορισμός τα επόμενα χρόνια.

Αυτό είναι το video που γυρίστηκε στα Χανιά κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για το ετήσιο ημερολόγιο της Ryanair. Στη φωτογράφηση συμμετείχαν οι καλλίγραμμες αεροσυνοδοί της Ryanair, φορώντας μόνο μικροσκοπικά μπικίνι και φωτογραφίζονται με φόντο τα αξιοθέατα των Χανίων.


Τα κορίτσια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στα Χανιά βρήκαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πόλη που βρίσκεται η βάση της εταιρίας στην Ελλάδα. Ξεναγήθηκαν στην Παλιά Πόλη και στο Ενετικό Λιμάνι και δήλωσαν εντυπωσιασμένες από τις ομορφιές των Χανίων και την φιλοξενία, σύμφωνα με το zarpa.gr


Η φωτογράφηση αλλά και το video πραγματοποιήθηκαν σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νομού αλλά και σε γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες και οι πρώτες εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου κερδίζοντας θετικά σχόλια.


Άλλωστε, ο στόχος είναι μέσα από το εξαιρετικά καλαίσθητο ημερολόγιο, να αναδειχθούν τα Χανιά ως βασικός προορισμός τα επόμενα χρόνια.

Το ημερολόγιο ωστόσο έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται σε παιδικά ιδρύματα.


Το περυσινό ημερολόγιο απέφερε έσοδα άνω των 85.000 λιρών, ποσό που οι υπεύθυνοι ελπίζουν φέτος να ξεπεραστεί.


Το ποσό από τα ημερολόγια 2014, θα διατεθούν στην οργάνωση Teenage Cancer Trust, που υποστηρίζει το ερευνητικό έργο 27 ειδικών μονάδων κατά του παιδικού καρκίνου.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Ζητούν στήριξη οι αγρότες νομού Ηρακλείου

Τη στήριξη των δημάρχων στο συλλαλητήριο που ετοιμάζουν για τις 4 Νοεμβρίου, ζήτησαν μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηρακλείου (ΟΑΣΝΗ), σε συνάντηση που είχαν σήμερα στα γραφεία της οργάνωσης στο Ηράκλειο.

Το χαράτσι στα αγροτεμάχια είναι μόνο ένα από τα θέματα για τα οποία διαμαρτύρονται οι αγρότες και, για το λόγο αυτό, ζήτησαν, μεταξύ άλλων, τη διάθεση οχημάτων από τους δήμους, τα οποία θα μεταφέρουν κόσμο στο Ηράκλειο την ημέρα του συλλαλητηρίου.

Το "παρών" έδωσαν δήμαρχοι και εκπρόσωποί τους από τους δήμους Ηρακλείου, Φαιστού, Μινώα Πεδιάδος, Χερσονήσου, και Βιάννου.

Πηγή: cretalive.gr

Από Ηράκλειο ... Σκωτία με τα νέα δρομολόγια της EasyJet

Από την νέα καλοκαιρινή περίοδο το Εδιμβούργο συνδέεται με το Ηράκλειο της Κρήτης με τις πτήσεις να ξεκινούν από 1η Απριλίου Από την νέα καλοκαιρινή περίοδο το Εδιμβούργο συνδέεται με το Ηράκλειο της Κρήτης με τις πτήσεις να ξεκινούν από 1η Απριλίου
Το νέο πτητικό της πρόγραμμα ανακοίνωσε χθες η Easyjet για προορισμούς από και προς της Σκωτία, όπου κατέχει ηγετική θέση, καθώς συνδέει τα δύο βασικά αεροδρόμια της Γλασκώβης και Εδιμβούργου με περισσότερους από 50 προορισμούς. Από την νέα καλοκαιρινή περίοδο το Εδιμβούργο συνδέεται με το Ηράκλειο της Κρήτης με τις πτήσεις να ξεκινούν από 1η Απριλίου με μία πτήση την εβδομάδα (κάθε Τρίτη), οι οποίες γίνονται δύο από 26 Απριλίου (Τρίτη και Πέμπτη). Σύμφωνα με το fortunegreece oι χαμηλότερες τιμές για όλη την καλοκαιρινή περίοδο κινούνται για το σύνολο του ταξιδιού στα επίπεδα των 100 ευρώ.

Σύμφωνα με τις τιμές που δίνει το site της easyjet οι χαμηλότεροι ναύλοι από Εδιμβούργο προς Ηράκλειο είναι 49,35 ευρώ για τους μήνες Απρίλιο, Ιούνιο Αύγουστο και Σεπτέμβριο ενώ από Ηράκλειο προς Εδιμβούργο 38,55 ευρώ τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Αντίστοιχα από την Γλασκόβη στις 5 Απριλίου ξεκινούν πτήσεις από και προς την Κω. Και σε αυτή την περίπτωση οι πτήσεις θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) και οι ναύλοι ξεκινούν και εδώ από τα επίπεδα των εκατό ευρώ τους ανοιξιάτικους μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ήδη είχε αναφέρει η διοίκηση της Easyjet, στο τέλος της θερινής περιόδου, τα ελληνικά νησιά είναι από τους πλέον δυναμικούς προορισμούς 2014 τους οποία σταδιακά θα συνδέει με τις βάσεις αεροδρομίων που διαθέτει σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης.prismanews.gr

Ο Μεγάλος Ερωτικός: Συναυλία με μουσική του Μ. Χατζιδάκι στα Χανιά

Το Μινωικό Ωδείο Ηρακλείου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, το Σάββατο    9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 8.00 μμ στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» στα Χανιά, την παρουσίαση του μουσικού έργου Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ του Μάνου Χατζιδάκι.

Αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δισκογραφικές δουλειές του μεγάλου μας συνθέτη, μια υπέροχη συλλογή  μελοποιημένων ποιημάτων που εξυμνούν την αγάπη σε όλες τις εκφράσεις της, μια μικρή ανάσα ελπίδας και αισιοδοξίας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε καθημερινά.

Σε μια ονειρεμένη συνύπαρξη μουσικής και ποίησης θα ξεκινήσουμε μαζί σας ένα μαγικό ταξίδι από «Την πρώτη σταγόνα της βροχής»  του Οδυσσέα Ελύτη για να φτάσουμε μέχρι το «Όνειρο» του Διονυσίου Σολωμού.

Tο έργο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες , έχει διάρκεια μιας ώρας και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Καλλιτεχνική διεύθυνση – Πιάνο :   Κάλλια Αναστασάκη

Συμμετέχουν : Οι χορωδίες του Ωδείου μας (Παιδιών και Ενηλίκων)

Επιμέλεια χορογραφίας και χορός :  Μαριλού Μπεναρδή και  Μαρία Καλαϊτζάκη

rethymnoguide.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...