Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αυτοπυροβολήθηκε η ανήλικη για να γλιτώσει από τον δεύτερο σύζυγό της!

Με κομμένη την ανάσα οι κάτοικοι της Κρήτης παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση του τραυματισμού με πιστόλι της ανήλικης κοπέλας, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με το Prismanews.gr, η 16χρονη προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της πατώντας τη σκανδάλη ενός όπλου, προκειμένου να γλιτώσει από τα βίαια χέρια του δεύτερου συζύγου της.

Η απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε στην περιοχή Απεζανές, στο σπίτι όπου την είχε φυγαδέψει ο πατέρας της για να μείνει μακριά από τον δεύτερο σύζυγό, ο οποίος τη χτυπούσε.

Η κοπέλα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της Ωστόσο, χώρισε και παντρεύτηκε ξανά πριν από λίγο καιρό έναν άλλο άνδρα. Κανείς όμως δεν γνώριζε πως ο γάμος αυτός θα εξελισσόταν σε έναν αληθινό εφιάλτη.

Ο δεύτερος σύζυγος φαίνεται ότι δε δίσταζε να απλώνει τα χέρια του και να χτυπά τη 16χρονη. Μάλιστα, ακόμα και ο πατέρας της είχε γίνει μάρτυρας ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας.

Ο ίδιος δεν δίστασε να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία. Στη συνέχεια πήρε την κόρη τους και την έβαλε σε μία μάντρα προκειμένου να το προφυλάξει από το βίαιο σύζυγο. Εκεί όμως η 16χρονη φαίνεται ότι δεν άντεξε από τα όσα είχε περάσει και επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της...

Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κρατήσουν στη ζωή.

Κατάληψη στο δήμο Μαλεβιζίου

Κατάληψη στο δήμο Μαλεβιζίου πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι, στα πλαίσια των...κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στις απολύσεις προσωπικού και τα μέτρα της κυβέρνησης που θίγουν τα εργασιακά δικαιώματα.
Η κατάληψη του δημοτικού κτιρίου της πλ. Κατσαμάνη στο Γάζι, προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί και αύριο Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Τώρα - Ανήλικη δέχτηκε σφαίρα στο λαιμό

Ανήλικη μεταφέρεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, σοβαρά τραυματισμένη.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει δεχτεί σφαίρα στο λαιμό, χωρίς να είναι για την ώρα γνωστό κάτι περισσότερο. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.



Πηγή: flashnews.gr

Φωτιά σε Ι.Χ. τα ξημερώματα στο Ηράκλειο

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα αυτοκίνητο τύπου Volkswagen ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα που έχει ξένες πινακίδες, τυλίχτηκε στις φλόγες περίπου δέκα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στην περιοχή του Σίβα στο Δήμο Φαιστού.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά ήταν ήδη αργά καθώς το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς.

Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του συμβάντος.
flashnews.gr

Στον εισαγγελέα το βίντεο με τις απειλές Κασιδιάρη στους αστυνομικούς!

Μετά τα γεγονότα της Κρήτης όπου ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, βγαίνοντας εκτός εαυτού απείλησε τους αστυνομικούς λέγοντας: «Θα τους γα… όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ»! η αστυνομία με ανακοίνωσή της τονίζει ότι ζητήθηκε παρέμβαση εισαγγελέα.

Όπως τονίζεται, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, το οπτικοακουστικό υλικό, που προβάλλεται από χθες σε διάφορα Μ.Μ.Ε. και απεικονίζει Βουλευτή της Χρυσής Αυγής να απευθύνεται, με απειλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, χθες το μεσημέρι στην περιοχή Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης.

Ηράκλειο: Έπαιξε ΠΡΟΤΟ και... έγινε πλουσιότερος κατά 25.000€!

To τυχερό πρακτορείο έμεινε ανοιχτό μέχρι τα ξημερώματα...

1.050.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 29/11/2012 μετά το Τζακ-Ποτ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 1.343ης κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ.

Στην 2η κατηγορία (6άρια) όμως, βρέθηκαν δύο τυχερά δελτία, που το καθένα κερδίζει το ποσό των 25.000€. Το ένα από αυτά, σύμφωνα με το cretalive.gr, παίχτηκε στο πρακτορείο που βρίσκεται στον Κόκκινο Πύργο, επί της λεωφόρου Τυμπακίου στο Ηράκλειο.

Στο Τζόκερ κληρώθηκαν οι αριθμοί 5 10 25 31 37 ΤΖΟΚΕΡ: 5. Βρέθηκαν τρία 5άρια που κερδίζουν από 200.000 ευρώ.

Νέο Γκάλοπ: Ο ΣΥΡΙΖΑ 4,5% μπροστά από τη Ν.Δ.

Σε νέο γκάλοπ της εταιρίας Pulse για την εφημερίδα "6 Μέρες", ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 4,5 μονάδες μπροστά, αλλά πολύ μακρυά από την αυτοδυναμία.

Τα κόμματα της συγκυβέρνησης κρατούν τα ποσοστά τους (Η Ν.Δ. χάνει 0,5, η ΔΗΜΑΡ  έχει ακριβώς το ίδιο ποσοστό και το ΠΑΣΟΚ πτώση 0,5%).

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ με 19%, το ΠΑΣΟΚ με 6% και η ΔΗΜΑΡ με 3,5 % συγκεντρώνουν συνολικά μόλις 28,5% των ψηφοφόρων. Ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,5% αυξάνει τη διαφορά από τη ΝΔ, και προσβλέπει στην αδιευκρίνιστη ψήφο (19%).

Με την αναγωγή, χωρίς να υπολογίζονται αποχή, λευκό ή άκυρο τα κόμματα λαμβάνουν (σε παρένθεση τα ποσοστά τους από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας στις 30 Οκτωβρίου):
  • ΣΥΡΙΖΑ: 26% (25,5)
  • ΝΔ: 21,5% (22)
  • Χρυσή Αυγή: 13,5% (13)
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,5% (7)
  • ΠΑΣΟΚ: 6,5% (7)
  • ΚΚΕ: 5,5% (5,5)
  • ΔΗΜΑΡ: 4% (4)
  • Άλλο: 2,5% (2)
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,5% (1,5)
  • Δημιουργία Ξανά: 1% (1,5)
  • Οικολόγοι: 1% (1)
  • Αναποφάσιστοι: 9,5% (9,5)
Καταλληλότερος Πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με 26% και έπεται Αλέξης Τσίπρας με 23,5%. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 47%.

Στην ερώτηση αν η κυβέρνηση διαπραγματεύθηκε επαρκώς στο πρόσφατο Eurogroup (20 Νοεμβρίου) το 42+23=65% απαντα «Όχι» και «μάλλον όχι» έναντι 16+12=28% που απαντά «μάλλον ναι» και «ναι». Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και στους ψηφοφόρους της ΝΔ, το 29% πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύθηκε επαρκώς. Το ποσοστό του «όχι/μάλλον όχι» ανεβαίνει στο 56% ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και στο 82% ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΔΗΜΑΡ.

Στο ερώτημα «Γιατί η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύθηκε επαρκώς» (τέθηκε σε όσους έδωσαν τέτοια απάντηση), το 76% δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν ήταν ικανή ή πρόθυμη, ενώ το 19% ότι δεν της άφησαν περιθώρια.

Στην ίδια δημοσκόπηση, η πλειοψηφία θεωρεί  ότι  με την έλευση της δόσης, ούτε η χώρα θα σωθεί ούτε  η αβεβαιότητα θα εκλείψει. Το 84% δηλώνει ότι θα συνεχιστεί η αβεβαιότητα και το άγχος για νέα μέτρα, έναντι μόνο 10% που θεωρεί ότι η χώρα θα σωθεί και θα σταματήσει η αβεβαιότητα.

Ταυτότητα
Η δημοσκόπηση έγινε από την εταιρεία Pulse RC τηλεφωνικά με χρήση ερωτηματολογίου σε δείγμα 1212 ενηλίκων στο χρονικό διάστημα από 22 έως 23 Νοεμβρίου.

Αντιδράσεις στο Ηράκλειο για το νοσοκομείο της Σητείας

Στους δρόμους για την συνεχόμενη υποβάθμισή του

Μεγάλη κινητοποίηση ετοιμάζουν σήμερα στο Ηράκλειο κάτοικοι και φορείς της Σητείας, που θα διαμαρτυρηθούν στη Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας και την Περιφέρεια Κρήτης για την υποβάθμιση του νοσοκομείου της πόλης τους.

Σύμφωνα με το cretalive εφτά λεωφορεία αναχωρούν από το δημαρχείο Σητείας, μεταφέροντας πολίτες στο Ηράκλειο, ενώ αν η συμμετοχή είναι μεγάλη θα επιστρατευθούν επιπλέον οχήματα. Την ίδια στιγμή, αρκετοί είναι εκείνοι που θα φθάσουν στο Ηράκλειο με τα δικά τους μέσα μεταφοράς.

Κάλεσμα στην κινητοποίηση έχει απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Κρήτη: Με «λάβαρο» τη χουντική σημαία βουλευτές της Χρ. Αυγής -VIDEO


Ένταση, επίδειξη της χουντικής σημαίας και αντισυγκεντρώσεις είναι η «περίληψη» της περιοδείας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς άνοιξε τη σημαία -σύμβολο των Απριλιανών μπροστά σε μέλη του κόμματος που καταχειροκροτούσαν.

Μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων επιχείρησαν να κάνουν συγκέντρωση εκεί όπου θα μιλούσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με το βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη να τους χαρακτηρίζει ως παρακρατικούς και να κατηγορεί την αστυνομία ότι τους προστατεύει διαπράττοντας παράβαση καθήκοντος, τη στιγμή που παρακωλύει τη νόμιμη δραστηριότητα ενός κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου.


ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - Nana Beach: Άλλη μια σημαντική διάκριση

200
200 (Photo credit: Wikipedia)
Άλλη μια σημαντική διάκριση έρχεται να προστεθεί στο roster βραβεύσεων του Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. με την απονομή του Golden Award 2012 από την TUI UK & Ireland.

 Η συγκεκριμένη διάκριση βασίζεται στην αποτύπωση της γνώμης των επισκεπτών που έχουν φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο και καλούνται να συμπληρώσουν εμπιστευτικά ερωτηματολόγια που αξιολογούν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που παρέχονται κατά τη διαμονή τους στο Nana Beach, αλλά και συνολικές εντυπώσεις από την εμπειρία της φιλοξενίας στο πολυβραβευμένο resort της Χερσονήσου.

Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου 2013 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου από τον Area Manager του οργανισμού.

Με αφορμή την ανακοίνωση της διάκρισης η κυρία Μαρίτα Καράτζη δήλωσε: “Το βραβείο αυτό δίνεται από τους πελάτες μας και σε αυτή τη βάση αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή για μας, καθώς πιστοποιεί με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε στους επισκέπτες του Nana Beach. Δεσμευόμαστε ότι το Golden Award της TUI UK & Ireland για το 2012 θα γίνει για μας αφορμή για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι”.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...