Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΦΗ -ΑΕΚ 3-1


Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ των Βαγγέλη Μάντζιο η ΟΦΗ πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι Κρητικοί στέρησαν βαθμούς από έναν από τους θεωρητικά «μεγάλους», καθώς είχε προηγηθεί γι' αυτούς η «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην αναμέτρηση, όμως, κόντρα στην Ένωση δεν άντεξαν απλώς για να πάρουν τον πόντο, αλλά με εξαιρετική εμφάνιση λύγισαν την κουρασμένη ΑΕΚ.
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ανασύρθηκαν πυρομαχικά από τον Αλμυρό ποταμό

Συνολικά 22 βλήματα διαφόρων διαμετρημάτων έβγαλαν από  τον βυθό του Αλμυρού ποταμού οι άνθρωποι της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού  που θα παραμείνουν στην περιοχή για ακόμα είκοσι ημέρες, προκειμένου να ολοκληρώσουν την επιχείρηση καθαρισμού του ποταμού.

Τα πυρομαχικά παραλαμβάνουν άνδρες της ΣΕΑΠ οι οποίοι τα μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο για την εξουδετέρωσή τους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, υπάρχει ακόμα στον βυθό σημαντικό πολεμικό υλικό, το οποίο, σύμφωνα με τον δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ και τόσα χρόνια στον βυθό και έχει διαβρωθεί, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και για τον λόγο αυτό λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας και δεν επιτρέπεται σε κανένα να προσεγγίσει τον χώρο.
 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Απέπλευσε το πλοίο με τα αγροτικά προϊόντα

Απέπλευσε πριν από λίγο από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό τον Πειραιά, το πλοίο "Κνωσός Παλλάς" των Μινωϊκών στο οποίο χθες βράδυ επιβιβάστηκαν περίπου 40 νταλίκες με ευπαθή προϊόντα.

Σύμφωνα με το κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, το πλοίο είναι άγνωστο προς το παρόν πού θα δέσει στο λιμάνι, καθώς δεν υπάρχει χώρος, αφού λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας υπάρχουν ακινητοποιημένα δεκάδες πλοία.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...