Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε το πτώμα 60χρονου στο Ηράκλειο

Νεκρός μέσα στο σπίτι του σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε 60χρονος άνδρας στο Ηράκλειο. Η έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα του άτυχου άνδρα οδήγησε τους γείτονες στη μακάβρια ανακάλυψη.

Με αφορμή την έντονη μυρωδιά, οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία και μπήκε στο διαμέρισμα, όπου ανακάλυψε πίσω από την πόρτα του διαμερίσματος το πτώμα του 60χρονου, σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής προκειμένου να διενεργηθεί αυτοψία στο χώρο ενώ θα ακολουθήσει νεκροψία - νεκροτομή στο πτώμα του 60χρονου.

Φωτιά στο νοσοκομείο Ηρακλείου απείλησε επείγοντα και ασθενοφόρα

Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/07) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς φωτιά ξέσπασε στον προαύλιο χώρο και έφτασε πολύ κοντά στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών και στο κέντρο του ΕΚΑΒ!

Η φωτιά άρχισε από τον χώρο του ελικοδρόμιου και από τα ξερά χόρτα που υπήρχαν εκεί και δεν είχαν ξεριζωθεί, παρά του ότι είναι πασίγνωστο ότι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο. Ο άνεμος που έπνεε στην περιοχή τη βοήθησε να επεκταθεί, με τις φλόγες να φτάνουν στις προαναφερόμενες δύο εισόδους του νοσοκομείου.

Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ και οι νοσηλευτές όταν είδαν την φωτιά να πλησιάζει πήραν τους πυροσβεστήρες ανά χείρας και επιχείρησαν να την περιορίσουν, κάνοντας ό,τι μπορούσαν μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική. Λογικό ήταν να επικρατήσει πανικός, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και πολίτες να σπεύδουν άλλοι να βοηθήσουν και άλλοι να...ανασάνουν.

Ευτυχώς το κακό σταμάτησε εκεί, αφού η πυροσβεστική την έσβησε πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις ενώ εκτός έμεινε για αρκετή ώρα το ελικοδρόμιο.

Πηγή: prismanews.gr

Ηράκλειο: Αναστάτωση στο Μοναστήρι από φωτιά σε αυτοκίνητο

Μια πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στον προαύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης στον Κρουσώνα, αναστάτωσε όσους βρίσκονταν στο Μοναστήρι, αλλά ευτυχώς δεν πρόλαβε να επεκταθεί...

Σύμφωνα με το CretaLive, στο σημείο πήγαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου με 6 άνδρες που έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο την φωτιά, η οποία πρόλαβε και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο.

Γίνεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι φλόγες "τύλιξαν" το ΙΧ.

Ρέθυμνο: Επιχείρηση της αστυνομίας για την απελευθέρωση θύματος απαγωγής

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε σήμερα ένας νεαρός Πακιστανός στον Πλακιά του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, ο οποίος κρατείτο παράνομα από έξι ακόμα ομοεθνείς του, που απειλούσαν να τον σκοτώσουν, εάν η οικογένεια του δεν τους έδινε τα λίτρα που είχαν ζητήσει.

Ο νεαρός άνδρας σώθηκε όταν οι αστυνομικές αρχές του νομού αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν φτάσει στα χέρια τους, μπήκαν στο σπίτι που κρατείτο, στο πλαίσιο επιχείρησης που έστησαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν αλυσοδεμένο το θύμα στο κρεβάτι, ενώ συνέλαβαν πέντε συνολικά άτομα, την ίδια στιγμή που αναζητούν ένα ακόμα Πακιστανό.

Το θύμα ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, καθώς οι εκβιαστές δεν το είχαν χτυπήσει, παρά μόνο του είχαν στερήσει το φαγητό και το νερό για δύο ημέρες, ενώ τα λίτρα που ζητούσαν από την οικογένεια του για τον αφήσουν ελεύθερο ήταν 2000 ευρώ. Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.
neatv.gr

Πήγαν από την ΔΕΥΑ ΣΗΤΕΙΑΣ να κόψουν το νερό σε άνεργο πολύτεκνο


  Και όμως, συνέβη και αυτό. Πατέρας  65 χρονών, με 5 παιδιά , άνεργος , μην έχοντας το δικαίωμα σύνταξης και συν της άλλης έχει την επιμέλεια ενός μικρού παιδιού, δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει το νερό, και αναρωτιέμαι γιατί θα πρέπει να πληρώνουμε ένα αγαθό της φύσης αλλά δεν είναι της παρούσης. Ένα ποσό της τάξεως, άκουσον- άκουσον, των 200 ευρών βεβαίως - βεβαίως!!!!! Είμαστε σοβαροί;;;;;;;;;;; η μάλλον ΕΙΣΑΣΤΕ σοβαροί;;;;;;;;;;;;;;

  Εδώ που άλλοι χρωστάνε χιλιάδες ευρώ στο νερό, στο ρεύμα και όπου αλλού , δεν τους κάνετε τίποτα, γιατί είναι λεφτάδες, γιατί έχουν κότερα, γιατί είναι διάσημοι, για να μη πω τι άλλο έχουν και τι είναι... Βρήκατε λοιπόν μια άπορη οικογένεια, όπως τόσες άλλες για να βγάλετε τα σπασμένα και να δικαιολογήσετε την  δουλειά σας; Είναι απαράδεκτο εκ μέρους της αρμόδιας υπηρεσίας , έχοντας υπόψη της τα παραπάνω στοιχεία να προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια, να κόψουν το νερό, για έναν ανεξόφλητο λογαριασμό, που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν!
  Αλλά ξέχασα ότι, στις μέρες μας το να χρωστάς ένα μικροποσό είναι λόγος φυλάκισης και προστίματος, αλλά το να χρωστάς χιλιάδες ευρώ είναι πλημμέλημα, άλλωστε γι αυτό έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού, από κάτι τέτοιους ανθρώπους που φοροδιαφεύγουν, που δεν πληρώνουν , που κοροϊδεύουν το κράτος, και η μεγαλύτερη ντροπή είναι ότι ξέρουν ποιοι είναι και κάνουν τα στραβά μάτια.. και έχουν ως λύση να κόβουν το νερό και το ρεύμα ανθρώπων ανήμπορων, να δουλέψουν αλλά ακόμα και να ζήσουν. Αυτό ήταν, αυτό είναι και αυτό θα είναι το ελληνικό κράτος και η ελληνική δικαιοσύνη. Ντροπή σε όσους υποστηρίζουν τέτοιες ενέργειες και ας σκεφτούν και λίγο ανθρώπινα. αλλά  ξέχασα η ανθρωπιά είναι μια λέξη άγνωστη!!!!

 http://kouzoulo.blogspot.gr/

85χρονος με καραμπίνα συνελήφθη μετά από ''θερμό'' επεισόδιο

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Ηράκλειο, από  Αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, μια 34χρονη και ένας 85χρονος για απειλή εξύβριση και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 39χρονου Ηρακλειώτη, οι δύο απείλησαν και εξύβρισαν αυτόν φραστικά και στη συνέχεια, ο 85χρονος, κρατώντας κυνηγετικό όπλο που του έδωσε η 34χρονη, τον απείλησε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε εκείνο του ηλικιωμένου, μια κυνηγετική καραμπίνα και τριάντα πέντε φυσίγγια την οποία κατείχε νόμιμα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
flashnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...