Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ελεύθερος ο γνωστός λαουτιέρης! Τι δήλωσε ο συνήγορός του Μ. Δημητρακόπουλος

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο γνωστός κρητικός καλλιτέχνης αφέθηκε ελεύθερος, μετά από πολύωρη ανάκριση.Ο 67χρονος καλλιτέχνης είχε συλληφθεί στη Ζάκυνθο καθώς πληροφορίες τον ήθελαν να εμπλέκεται σε εμπόριο όπλων.

Μετά από πολύωρη ανάκριση, η οποία έγινε σήμερα, 1.7.2012, στη Ζάκυνθο, με ομόφωνη απόφαση του Ανακριτή και του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός λαουτιέρης, δήλωσε ο συνήγορος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάκρισης απέδειξε με στοιχεία ότι ουδεμία σχέση έχει με την αποδιδόμενη κατηγορία περί όπλων. Όλη του τη ζωή την πέρασε δίνοντας χαρά στους Κρητικούς σε κάθε μέρος του κόσμου και δεν υπήρχε καμία πιθανότητα αυτή τη λαμπρή πορεία 40 και πλέον ετών στην παραδοσιακή λαϊκή μουσική της Κρήτης να τη στιγματίσει εμπλοκή σε υπόθεση με ποινική απαξία,συνέχισε.

Ηράκλειο: Μπήκε ζητώντας βοήθεια και τελικά τις έκλεψε!

Ληστεία σημειώθηκε χθες στις 8 το βράδυ στα Καμίνια Ηρακλείου όταν γνωστός τοξικομανής της περιοχής κατάφερε και μπήκε σε σπίτι, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα δύο γυναίκες, μία 95χρονη με την κόρη της. 

Ο τοξικομανής όπως αναφέρει το prismanews.gr μπήκε στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα που ήταν ανοικτή, αρχικά ζητώντας βοήθεια και πριν προλάβουν οι δύο γυναίκες να αντιδράσουν άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο που βρήκε μπροστά του και εξαφανίστηκε χωρίς να αγγίξει ή να απειλήσει τις γυναίκες. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία που πήγε στο σημείο.

Όπως επεσήμανε η 60χρονη γυναίκα "είναι καλοκαίρι! Να μην ανοίξουμε τα παράθυρα μας; Θα πρέπει να κλειδωνόμαστε στα σπίτια μας για να μη μας κλέβουν; Πήγα να του δώσω λίγα λεφτά για να φύγει και αυτός μας έκλεψε....η κατάσταση είναι απελπιστική. Κινδυνεύουμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι;"

Χανιά: Έκρυβε τη "φούντα" στα παπούτσια του

Ένας 34χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Σούδας...


Με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, σε έλεγχο που έγινε στον 34χρονο μετά την αποβίβαση του από το πλοίο, βρέθηκαν κρυμμένες μέσα στα παπούτσια του δύο συκσευασίες με ναρκωτικά.

α) μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 10,05 γραμμαρίων και

β) μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κατεργασμένης ινδικής κάνναβης (σοκολάτα) μικτού βάρους 5,30 γραμμαρίων

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση, οι κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Μπαράζ συλλήψεων το βράδυ του Σαββάτου στη Χερσόνησο. Με χειροπέδες οκτώ άτομα

Στη σύλληψη συνολικά οχτώ ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Χερσόνησο για σωρεία παραβάσεων που σχετιζονται με την λειτουργία νυχτερινών καταστημάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ελέγχων, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, κατελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 32,34 και 41 ετών, να λειτουργούν ως νόμιμοι εκπρόσωποι, κατά περίπτωση, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στερούμενοι άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια αρχή και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Για την πάταξη του φαινόμενου της όχλησης διερχόμενων πολιτών, να δεχθούν υπηρεσίες εστίασης-αναψυχής από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (άγρα πελατών), κατελήφθησαν δυο ημεδαποί ηλικίας 36 και 59 ετών, 20χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Μ. Βρετανίας και 21χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Ιρλανδίας, να προτρέπουν διερχόμενους πολίτες με διάφορες χειρονομίες, υποδείξεις, προτροπές, οι οποίοι και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Επίσης, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 27, 33 και 41 ετών, διότι κατελήφθησαν να έχουν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία σε υψηλή ένταση στερεοφωνικό συγκρότημα με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις, χωρίς να έχουν εφοδιασθεί με άδεια μουσικών οργάνων.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Άντρας στο Ρέθυμνο έκανε "βουτιά" από την ταράτσα του σπιτιού στο κενό

"Βουτιά" από την ταράτσα του σπιτιού του έκανε ένας άντρας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο παθών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ βρίσκονταν στην ταράτσα της οικίας του, στο χωριό Μικρή Γωνιά κοντά στο Ρέθυμνο, και σε ύψος περίπου 3 - 4 μέτρα από το έδαφος, προσγειώθηκε σε αυτό.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν ο άντρας έκανε εργασίες στην ταράτσα και προσγειώθηκε στο έδαφος κατα λάθος ή αν εκούσια "βούτηξε" στο κενό.

Κατακρεούργησαν σκύλο στον Άγιο Νικόλαο

Πεταμένος κάπου ή ... σε πιάτο (!) κατέληξε ο σκύλος που κατακρεουργήθηκε σε δρόμο κοντά στην παραλία του Άμμου, στον Άγιο Νικόλαο;

Η γειτονιά ξεσηκώθηκε στο πόδι, τα ξημερώματα, από τα σπαρακτικά ουρλιαχτά ενός σκύλου, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα δύο ανδρών... Το πρωί οι περίοικοι αντίκρισαν την οδό Ιδομενέως γεμάτη αίμα, κι άρχισαν να αναζητούν το τί είχε συμβεί.

Το "κουβάρι" της ανατριχιαστικής υπόθεσης κατέληξε σε δύο αλλοδαπούς από το Πακιστάν, οι οποίοι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Cretalive, φέρονται να έσφαξαν το σκύλο.

Ο λόγος; Η βαρβαρότητα; Ή μήπως ... η πείνα; Οι υποψίες αρκετών - που, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται με κανένα τρόπο - στρέφονται προς το ενδεχόμενο οι δύο αλλοδαποί ... να μαγείρεψαν τελικά το άτυχο αδέσποτο, το οποίο, σημειωτέον, σαν ... να άνοιξε η γη και το κατάπιε!

Σε κάθε περίπτωση, η θανάτωση του αδέσποτου ζώου είναι μια πράξη τουλάχιστον απάνθρωπη και διεστραμμένη, που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους...
Από την πλευρά της η αστυνομία αναφέρει ότι το συμβάν δεν έχει καταγραφεί και καμία σχετική σύλληψη δεν έχει γίνει.
http://www.cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...