Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

22:40: Και 3ος σεισμός νότια της Ιεράπετρας

Σεισμική δόνηση 3,8R σημειώθηκε στις 22:40 στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ιεράπετρας στην Κρήτη.

Το Ηράκλειο φόρεσε τα γιορτινά του!

Την καλύτερη διάθεση και τα γιορτινά του στολίδια φόρεσε επιτέλους το Ηράκλειο, προκειμένου να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα.


Για μία ακόμα χρονιά η πλατεία Ελευθερίας, αλλά και οι γύρω από το κέντρο δρόμοι στολίστηκαν και φωτίστηκαν προκειμένου να δώσουν στους πολίτες μια νότα αισιοδοξίας και χαράς, μέσα στη δύσκολη πραγματικότητα.

Εκδηλώσεις για το ελαιόλαδο απο τον ΣΕΔΗΚ

Διήμερες περιηγητικές εκδηλώσεις για την ποιότητα και Εμπορία Ελαιολάδου στην Κρήτη και Κύπρο πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Τρίτη και Τέταρτη 17 και 18 Δεκεμβρίου στην Κρήτη, με συμμετοχή ομάδας 10 ελαιοτριβείων απο την Κύπρο.


Οι εκδηλώσεις αυτές που έχουν σαν στόχους την αναβάθμιση της ποιότητας, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στους τομείς της ελαιουργίας και τυποποίησης του ελαιολάδου περιλαμβάνουν ημερίδες στην Κίσσαμο και στο Ηράκλειο καθώς και περιηγήσεις σε ελαιοτριβεία και τυποποιητήρια στις περιοχές Κισάμου, Αποκορώνου, Μαλεβυζίου, Μεσσαράς και Αμαρίου

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Απελπισμένοι δανειολήπτες στα χέρια των δανειοσωτήρων "

Επειδή η αγωνία των δανειοληπτών αυτό τον καιρό έχει φθάσει στο "ζενίθ" για το αύριο, τι μέλει ,να γίνει με το σπίτι τους, θα ανοίξουν οι πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία, τι θα γίνει , αφού υπάρχει πραγματική αδυναμία να πληρώσουν την καθορισμένη από την σύμβαση δόση τους, πως θα αντιμετωπίσουν ένα εξώδικο, μια διαταγή πληρωμής, πως θα ανταποκριθούν με τις απαιτήσεις του ίδιου του Κράτους, με τα ασφαλιστικά Ταμεία , πάνω ¨σαυτό το θολό τοπίο που έχει μπροστά του ο καταναλωτής,ξεφυτρώνουν τα "μαγαζάκια των καλοθελητών εξυπηρετούντων" , οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι αυτή την συγκυρία, στείνουν γραφεία με ψευδεπίγραφους τίτλους, αποσκοπώντας και στοχεύοντας να εκμεταλλευτούν συντεχνιακά και οικονομικά ,τους απελπισμένους από υην κρίση δανειολήπτες ,ως δήθεν δάνειο-σωτήρες.Έ νεκα τούτου η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση για ενημέρωση των καταναλωτών δανειοληπτών ,όπου αναφέρει

Πετροπόλεμος στα γραφεία της Χ.Α. στα Χανιά

Ένταση επικράτησε στο κέντρο της πόλης των Χανίων καθώς την ώρα που ξεκινά η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή μπροστά απο τα γραφεία της στην οδό Τζανακάκη, πετάχτηκαν πέτρες απο την πλευρά των συγκεντρωμένων αντιφασιστών στην συμβολή της οδού Τζανακάκη με την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.


Όπως αναφέρει το flashnews.gr ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τελείως το σημείο της συγκέντρωσης της Χ.Α. σε εφαρμογή σχεδίων που είχαν πετύχει στο παρελθόν και με στόχο – πάση θυσία – να μην “συναντηθούν” συγκεντρωμένοι απο τις δύο πλευρές.

Πανικός στο ΠΑΓΝΗ από... φαντομάδες ελεγκτές

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου από την παρουσία δύο... φαντομάδων ελεγκτών που με πρόσχημα ότι είναι ασθενείς κατέγραφαν τα πάντα που συμβαίνουν στα επείγοντα αλλά και τις εφημερίες.


Μάλιστα, οι δύο ελεγκτές από το υπουργείο Υγείας βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά από εντολή του ίδιου του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...