Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Αυγενάκης: Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πρέπει να είναι εξιλαστήρια θύματα

"Το ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου μπορεί να αποτελέσει το μοχλό για τον μισθολογικό εξορθολογισμό του συστήματος, όταν επιδοτεί την παραγωγικότητα, χωρίς να μειώνει ισοπεδωτικά τους μισθούς των εργαζομένων".

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη, Βουλευτή Δημοκρατικής Συμμαχίας, για το ενιαίο μισθολόγιο και επισημαίνεται:

"Αν και οι μισθοί, ως ανελαστική δαπάνη, δεν είναι οι βασικοί παραγωγείς των ελλειμμάτων του κοστοβόρου κράτους, το γενικότερο νοικοκύρεμα στο δημόσιο τομέα και η περικοπή δαπανών είναι εδώ και δεκαετίες επιτακτική ανάγκη. Βεβαίως, οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν ως εξιλαστήρια θύματα της αδυναμίας διαχείρισης της κρίσης από την προηγούμενη και την παρούσα κυβέρνηση. Η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου θα πρέπει να μελετηθεί με βάση την υπάρχουσα κατάσταση και τις ανάγκες του σύγχρονου κράτους, αλλά και με την απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία που οφείλει να δείξει η πολιτεία σε κάθε εργαζόμενο, επιδοτώντας όχι μόνο τα τυπικά προσόντα, αλλά και τα ουσιαστικά".

ΒΙΝΤΕΟ: Εργοτέλης- Ξάνθη 1-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μαρκόφσκι η Ξάνθη πήρε το διπλό στο Παγκρήτιο (2-1 τον Εργοτέλη) και μπαίνει για τα καλά στην κούρσα για μια θέση στην πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Κατσικοκέρη, όμως ο Σέρβος επιθετικός με τα γκολ που πέτυχε στο 49ο και 76ο λεπτό γύρισε το ματς.  Μέτριο ήταν το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στην διάρκεια του πρώτου μέρους. Παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός ήταν καλός, τα λάθη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...