Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ηράκλειο: Πετροπόλεμος στην πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Στους δρόμους βγήκαν μαθητές από 16 σχολεία (κυρίως του δήμου Ηρακλείου) που τελούν υπό κατάληψη και φοιτητές, στη μνήμη του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, που πριν τρία χρόνια έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια.

Η (ειρηνική μέχρι κάποια στιγμή) πορεία χαρακτηρίστηκε από υφέρπουσα ένταση, η οποία τελικά "ξέσπασε" με πετροπόλεμο εναντίον της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κορνάρου και ακολούθως την Τράπεζα Κύπρου στην οδό Αβέρωφ. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για κάποιες συλλήψεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ , ΕΔΩ

Έρχονται Ισραηλινοί για τα πετρέλαια της Κρήτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας", η ισραηλινή εταιρεία "Anver Oil Exploration", μέλος του Ομίλου "Delek", που κατέχει την κοινοπραξία εκμετάλλευσης του Λεβιάθαν, έχει εκδηλώσει ανεπίσημα ενδιαφέρον, να μελετήσει την περιοχή νότια της Κρήτης.

Πρόκειται για περιοχή, που σύμφωνα με μερίδα γεωλόγων, παρουσιάζει συγγένεια με άλλες δομές της Ανατολικής Μεσογείου, όπου έχουν εντοπιστεί κοιτάσματα και κυρίως την περιοχή του Λεβαντινίου, που περικλείει τόσο το κοίτασμα του "Λεβιάθαν" στο Ισραήλ, όσο και το κοίτασμα "Αφροδίτη" ή "Οικόπεδο 12" στην Κύπρο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κρήτη: Πτώση-θανάτου για εργάτη από στύλο της ΔΕΗ

Τραγωδία με θύμα ένα νεαρό εργάτη...

Τη ζωή του έχασε περίπου στις 09.00 το πρωί ένας νέος άνδρας, μέλος συνεργείου της ΔΕΗ, που από νωρίς εκτελούσε εργασίες σε στύλο της ΔΕΗ, στην περιοχή του Γαζίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, υπό άγνωστες συνθήκες ο άνδρας έπεσε από το στύλο, ενώ σύμφωνα με το μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Γιάννη Βρέντζο, ο άνδρας εξέπνευσε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...